Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):"— Előadás másolata:

1 EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):

2 Idén ismét Karcsa Parti Party!
Immár negyedszer, a megszokott helyen, a megszokott időben és a megszokott módon. :) Sokak örömére tudósíthatom, hogy tradicionális tanévzáró-nyárnyitó rendezvényünk idén sem marad el. Július 9-től nagy szeretettel vár mindenkit Karcsa falu fenyvesében a Karcsa tó partján a legendás Pierre-féle ház!

3 Amit jó tudni: Helyszín: Karcsa – fenyves (Karos felől busszal jövet a legutolsó megálló. Onnan gyalogszerrel tovább, a településről kiérve balra, majd jobbra az első kanyar – a házat innen már nem lehet eltéveszteni ;)) Időpont: Július (péntek-szombat-vasárnap) azaz 2 éjszaka Beugró: ft/éj azaz maximum 4000 ft (ez tartalmazza a szállást és a teljes körű táplálékellátást) Amit feltétlenül hozni kell: - magadat - rengeteg piát …ennyi

4 Sok szeretettel várunk minden volt és jelenlegi ÁVG-s kollégát az év (tudtommal) legnagyobb, (de biztosan) a legkirályabb ex-ÁVG-s rendezvényére. Természetesen jöhet barát-barátnő (de inkább barátnő, sok-sok barátnő). Kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát feltétlenül jelezze előre, mert CSAK! Jelöljétek be Facebookon a Karcsa Parti Party oldalát, amin keresztül további tájékoztatást kaptok majd a rendezvényről, és érdekes információkhoz is juthattok az elmúlt idők KPP-iről.

5 Megjelenésedre számítunk! De ha nem jössz, hát magaddal baszol ki! :D
Üdvözlettel: Mestellér János Tel.: MSN:


Letölteni ppt "EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):"

Hasonló előadás


Google Hirdetések