Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Nép Oldali Párt Akik változást, szebbet, jobbat, akarnak!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Nép Oldali Párt Akik változást, szebbet, jobbat, akarnak!"— Előadás másolata:

1 A Nép Oldali Párt Akik változást, szebbet, jobbat, akarnak!

2 Akik változást hozhatnak az életedbe Nincs munkahelyed? Nincs munkahelyed? Problémát jelent számodra a megélhetés a rezsi kifizetése? Problémát jelent számodra a megélhetés a rezsi kifizetése? Már nem bírsz elviselni több terhet? Már nem bírsz elviselni több terhet? Eleged van a hazugságokból az ígérgetésekből? Eleged van a hazugságokból az ígérgetésekből? Az ország kiárusításából, a korrupcióból? Az ország kiárusításából, a korrupcióból? Nem tudod elviselni a mindennapokat? Nem tudod elviselni a mindennapokat?

3 Az elsődleges feladatunk!  Munkahelyek teremtése

4 Az országban élők életszínvonalának a javítása Megfelelő munkáért megfelelő bér. Megfelelő munkáért megfelelő bér. Minden családnak egyforma életszínvonal. Minden családnak egyforma életszínvonal.

5 A magyar-magyar ellentétek csökkentése Egyforma munkáért egyforma bért mindenkinek. Egyforma munkáért egyforma bért mindenkinek. Egyforma családi körülményeket. Egyforma családi körülményeket.

6 Gyors életszínvonal Emelkedés Nem 20-25 év múlva hanem rövid időn belül.

7 Korrupció és a törvényes rend megteremtése Megfelelő törvények megfelelő szankcionálás. Megfelelő törvények megfelelő szankcionálás.

8 Hivatalok Az adminisztrációs idő és a beadványok csökkentése. Az adminisztrációs idő és a beadványok csökkentése.

9 Egyenlő esélyek Az egészségügyben és az oktatásban.

10 Vállalkozók Középosztály Adócsökkentés, Járulékcsökkentés. Adócsökkentés, Járulékcsökkentés. A mezőgazdaság újbóli felzárkóztatása. A mezőgazdaság újbóli felzárkóztatása.

11 Nehéz sorsú gyerekek Szüleiknek munkahely Szüleiknek munkahely Megfelelő jövedelem Megfelelő jövedelem Szociális juttatások Szociális juttatások

12 Az Országban élők helyzetének javítása ► Munkahelyek teremtése, megfelelő bér és életszínvonal megteremtése ► Ezáltal elégedett ország és emberek

13 Köszönöm, hogy végig nézted a vetítést! Nézd meg a weboldalunkat http://5mp.eu/web.php?a=era19 Ha további kérdésed van keress meg nyugodtan bennünket. Email: tarnokiera@gmail.com tarnokiera@gmail.com adminujvonal@gmail.com Az alapítók nevében üdvözöllek


Letölteni ppt "A Nép Oldali Párt Akik változást, szebbet, jobbat, akarnak!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések