Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyszer egy sün már napok óta kóválygott az erdőben. Már régóta nem ivott.Bármit megadott volna egy kis vízért. De a patakot nem lelte. Ahhoz ugyanis ki.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyszer egy sün már napok óta kóválygott az erdőben. Már régóta nem ivott.Bármit megadott volna egy kis vízért. De a patakot nem lelte. Ahhoz ugyanis ki."— Előadás másolata:

1 Egyszer egy sün már napok óta kóválygott az erdőben. Már régóta nem ivott.Bármit megadott volna egy kis vízért. De a patakot nem lelte. Ahhoz ugyanis ki kellet találnia az erdőből.

2 A szerencsétlen sün Szerencsére 3 nap után végre lálelt a nagy forróságban,a hideg vizű patakra.A patak mellett ott horgászott egy ember.De a sünt nem az ember érde- kelte hanem a mellette inbojgó jéghideg pohár limonádé.Az jobb mint a víz - gondolta.

3 A szerencsétlen sün A sün azonnal le is rohanta a limót.Az ember ebben a percben fogott egy tüskés sügért.Ekkor már a sün a pohárnál volt.A sügér leesett a horogról rá a sün hátára,összegabalyod- tak,a limó feldőlt,a sün pedig ijedtében elfutott.


Letölteni ppt "Egyszer egy sün már napok óta kóválygott az erdőben. Már régóta nem ivott.Bármit megadott volna egy kis vízért. De a patakot nem lelte. Ahhoz ugyanis ki."

Hasonló előadás


Google Hirdetések