Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív."— Előadás másolata:

1 Teniszcsillagok

2 Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív mérlege van Roger Federer ellen Ő tartja a veretlenségi rekordot ugyanazon a borításon (salak) Eredetileg jobbkezes volt, de átnevelték balkezesnek

3 Roger Federer 15 Grand slam győzelmével minden idők legeredményesebb, és sokak szerint legjobb játékosa Zsinórban ötször nyerte meg a wimbledoni tenisztornát, összesen hatszor Négy éven keresztül folyamatosan vezette a világranglistát A Time magazin a világ 100 legnagyobb hatású embere közé sorolta

4 Novak Djokovic A 2008-as Ausztrál open óta Grand Slam bajnok. Az utóbbi három évben stabilan tartotta a 3.-4. helyet a ranglistán, de előrébb még sosem lépett Előszeretettel parodizál más játékosokat, többek közt ez is az oka hatalmas népszerűségének Teniszcentrumot hozott létre szülőhelyén, szerbiában, sokat tesz a szerb teniszért.

5 Maria Sharapova Első nagy sikerét a 2004es wimbledoni tornán aratta, ahol Serena Williamset győzte le 17 évesen Azóta összesen 3 Grand Slamet nyert 2008 végén vállsérüléssel operálták. A 2009-es salakszezonban tért vissza, és azóta tör előre a világranglistán. Jelenleg 14. A szépségiparis felfedezte magának, ebből sokkal több pénzt keres, mint a teniszből.


Letölteni ppt "Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív."

Hasonló előadás


Google Hirdetések