Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

© Artifex Kiadó Kft.. Szerkesztők Csanády Pál Pesti Mónika Dobossy Edit Akár saját cikk beküldésére is van lehetőség! (Ehhez két, a portálra már regisztrált.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "© Artifex Kiadó Kft.. Szerkesztők Csanády Pál Pesti Mónika Dobossy Edit Akár saját cikk beküldésére is van lehetőség! (Ehhez két, a portálra már regisztrált."— Előadás másolata:

1 © Artifex Kiadó Kft.

2 Szerkesztők Csanády Pál Pesti Mónika Dobossy Edit Akár saját cikk beküldésére is van lehetőség! (Ehhez két, a portálra már regisztrált ismerősének kell igazolnia a cikk hitelességét)

3 Mindenkinek elérhető menü Rendszerezett cikkek (frissesség,olvasott ság,... szerint) Kommentek egyszerű kereső, szavak alapján

4 5 témára bontva aktuális pályázatkiírások, nyertes pályázatok díjak, díjnyertes épületek konferenciák, műhelybeszélgetések képzések kiállítások Egy cikk több címke alapján is megtalálható!

5 Továbbképzésekről, előadásokról információk

6 Regisztrált felhasználóknak előfizetési lehetőség (szaklapokra) kapcsolatfelvétel ismerősökkel jelentkezés képzésre/konferenciára saját cikk írása


Letölteni ppt "© Artifex Kiadó Kft.. Szerkesztők Csanády Pál Pesti Mónika Dobossy Edit Akár saját cikk beküldésére is van lehetőség! (Ehhez két, a portálra már regisztrált."

Hasonló előadás


Google Hirdetések