Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

DÉL-PESTI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ ORGANICA Készítette: Kiss Márkus Hajós Artúr Kovács Attila Svraka Péter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "DÉL-PESTI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ ORGANICA Készítette: Kiss Márkus Hajós Artúr Kovács Attila Svraka Péter."— Előadás másolata:

1 DÉL-PESTI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ ORGANICA Készítette: Kiss Márkus Hajós Artúr Kovács Attila Svraka Péter

2 E z a d é l - p e s t i s z e n n y v í z t i s z t í t ó t e l e p

3 Akár a város közepén is elhelyezhető, botanikus kert külsejű szennyvíztisztító. Egy magyar cég, az Organica Zrt. fejlesztette ki. Mi az az Organica?

4 A felhasznált vizet még helyben megtisztítja, és újra használhatóvá teszi, miközben úgy néz ki, mint egy botanikus kert.

5 Működése A bejövő vizet először a fizikai hulladéktól (vatták,fültisztítók,stb.) szabadítják meg, majd egy másik tárolóba megy. Utána egy szűrős tisztítást végeznek. Ezután a szennyvíz bekerül az eleveniszapos tartályokba.

6 Organica csodája Az Organica ereje a különleges eleveniszapos technikában rejlik, ebben tér el régi társaitól. Ezekben a tartályokban nem csak úgy úszkálnak a baktériumok, hanem különböző gyökereket engednek a vízbe, amitől egy életközösség alakul ki. E különböző baktériumok megeszik a szenny és egymást is. Kevesebb áramba, területbe kerül. Nem marad benne annyi szenny. A fenntartási költségek gazdaságosabbak.

7

8


Letölteni ppt "DÉL-PESTI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ ORGANICA Készítette: Kiss Márkus Hajós Artúr Kovács Attila Svraka Péter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések