Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mosolyogj és nevess! Nevetni egészséges.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mosolyogj és nevess! Nevetni egészséges."— Előadás másolata:

1 Mosolyogj és nevess! Nevetni egészséges.
II. Nevetni jó. Nevetni egészséges. Stresszoldó hatása orvosilag igazolt.

2 A hét viccei A dadogós hypót akar venni, és zárás előtt fél perccel ér oda a boltba. Lihegve nekiáll magyarázni: - Hip, hip Hurrá! - mondta a boltos és lehúzta a redőnyt. Elkapják a cigányt a Tesco-ban, mert lopott Beviszik a személyzeti irodába, és jegyzőkönyvet vesznek fel vele A biztonsági őr kérdez: - Neve? - Kolompár Gáspár - Kora? - A Cora-ban nem én loptam!....

3 Kocák Az öreg parasztnak nem akar vemhes maradni a három kocája. Elmegy az állatorvoshoz és kérdi, most mitévő legyen? Az állatorvos azt tanácsolja, hogy ugorja meg a bácsi a kocákat, és ha megfogantak azt onnét veszi észre, hogy hemperegni fognak a sárban. Másnap az öreg fölteszi a kisteherautójára a három kocát, aztán kiviszi őket az erdőbe, ahol mind a hármat meg is ugorja. Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hogy nézzen már a kocákra, hemperegnek a sárban? Nem - feleli az asszony. Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe. Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a sárban? Nem - feleli az asszony. Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe. Másnap mikor felkel, már alig él, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a sárban? Nem - feleli az asszony, - de már fent ülnek a teherautón és nyomják a dudát.

4 A falu kovácsa oktatta az új inasát: - Először kiveszem a patkót a kohóból, aztán ráteszem ide, az üllőre. Amikor megrázom a fejem, te ráütsz azzal a kalapáccsal. Az inas így is tett. Azóta ő a falu kovácsa... Kapitány úr! Mit csináljon, aki aknára lép? - Nos, a szokásos eljárás: húsz métert ugrani a levegőbe, és szétszóródni a szélrózsa minden irányába. Isten alkotá a földet, majd megpihent. Isten alkotá az embert, majd megpihent. Isten alkotá a nőt, és azóta se Istennek, se embernek nincs pihenése!

5 Szemorvosnál A szemorvos köszönti páciensét:   - Üdvözlöm Józsi bácsi, régen láttam!   - Régen én is...
A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni: - Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz". Elmegy a férfi a dokihoz: - Doktor úr, segítsen rajtam, nem áll fel. - Megpróbáljuk sokkterápiával. Az orvos ráerősít egy pár elektródát, aztán kezdi: - 10 Volt : áll? - Nem Volt : áll? - Nem Volt : áll? - Nem Volt : áll? - Nem, de már szépen világít!

6 - Felszólítom a felperest, hogy adja elő keresetét
- Felszólítom a felperest, hogy adja elő keresetét! - Én előadnám bíró úr, de már múlt héten elköltöttem. Két roma beszélget: - Mikó vótá legutóbb könyvtárba? - Két íve. - Oszt mit hoztá ki? - A fínymásolót meg a videjót! Hogyan horgászik a rendőr? - ??? - Fog egy halat és addig veri, míg el nem árulja, hogy hol vannak a többiek. A cigány a papnál van. - Atyám, nekem nem kell semmit meggyónnom - mondja a cigány. - Nem iszom, nem nőzöm, mostanában pedig még nem is loptam. - Tudom jól, fiam, de hamarosan kiszabadulsz.

7 Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból
Egy rendkívül csinos fiatal hölgy repülőgépen tér haza Svájcból. Egy pap mellé szól a jegye, akit megszólít.  - Bocsánat Atya, megtenne nekem egy szívességet?  - Természetesen kisasszony, mit tehetek Önért?  - Van egy dilemmám. Vettem magamnak egy remek elektronikus  szőrtelenítő berendezést. Nagyon sokat fizettem érte. Jóval meghaladja a vámmentesen bevihető értékhatárt és attól felek, hogy elkobozzak. De Ön talán titokban át tudná vinni számomra a vámon a reverendája alatt.  - Valóban át tudnám vinni drága, de figyelmeztetnem kell, hogy még sohasem voltam képes hazugságra.  - Önnek olyan becsületes az arca, hogy öntől sohasem fognak kérdezni semmit -monda a hölgy és mar át is adta a szőrtelenítőt.  Leszállás után az Atyára kerül a sor a vámvizsgálatnál.  - Atya, van Önnek bármiféle vámköteles áruja? - kérdezi a vámtiszt.  - A fejem búbjától a derekamig semmiféle vámolni valóm sincs fiam.  A választ furcsállotta a vámtiszt és tovább kérdezi:  - És deréktól lefele?  - Van egy csodálatos szerkezetem, ami nők szolgálatára rendeltetett, de használva még sohasem volt.  A vámtiszt fuldokolva a nevetéstől:  - Rendben van, tessék továbbmenni Atya. Kérem a következőt!

8 Tegnap este, amikor hazaértem, a feleségem arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz. A beteg hallgatja a diagnózist: veseelégtelenség, májnagyobbodás. - Doktor úr tudna valami pozitívat is mondani? - Hát itt van például mindjárt az Aids-teszt végeredménye A gróf és felesége egy este elmennek színházba. A nőnek azonban nem tetszik az előadás, így hazamegy. Ahogy belép a házba, szembetalálkozik az inassal, és így szól hozzá: - James, vegye le az ingemet! James megteszi. - James, vegye le a szoknyámat! James ezt is megteszi. - James, vegye le a harisnyámat! Az inas engedelmeskedik. - James, vegye le a melltartómat! Megtörténik ez is. - James, vegye le a bugyimat is! És ha még egyszer meglátom, hogy az én ruháimat viseli, kirúgom!

9 Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni..... A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi előveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a Viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egyből bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt. Az állatorvos szerint, a papagájt hűvös, sötét helyre kell helyezni, mert különben elpusztul. A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele. A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól: - Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!

10 A rendőr találkozik a cigánnyal, aki éppen egy lovat vezet
A rendőr találkozik a cigánnyal, aki éppen egy lovat vezet. A rendőr megkérdi: - Hé cigány! Honnan van ez a ló? - Hát sakkon nyertem. - Nem hiszem én azt. - De bizony! Én léptem a lóval, a Gazsi meg ütötte a parasztot! Romák a mennyben Három roma érkezik a mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli az Úrral: - Uram, három roma érkezett. - Nyisd a kapukat és engedd be őket, Péter! Mindenkit befogadunk. Két perc múlva jön vissza Szent Péter: - Uram! Eltűntek! - Kik? A romák? - kérdi Isten. - Nem, Uram, a kapuk.

11 Fiatal házaspár a Nagykörúton lakik és vesznek egy új szekrényt.
A férj hajnalban elmegy dolgozni és amikor reggel az első villamos elmegy a ház előtt, a szekrényajtó magától kinyílik. A feleség becsukja ám a következő villamosnál megint kinyílik. Ez így megy egész nap, míg a feleség megunja és felhív egy asztalosipari szövetkezetet, akik kiküldenek egy fiatal szerelőt. Áll a szerelő meg a feleség a szekrényajtó előtt, és amikor a villamos jön az mindig kinyílik. - Hát sajnos kisasszony innét nem látok semmit, lehet, hogy belül van a baj. Én beállok a szekrénybe, csukja rám az ajtót, hátha belülről látom, mi a hiba. Szerelő be, feleség rácsukja a szekrényajtót. Ebben a pillanatban megérkezik a férj, veszi le a kabátját és be akarja akasztani a szekrénybe, amikor meglátja bent a szerelőt. - Maga mit csinál itt? - kérdi. - Mondja, elhiszi nekem, ha most azt mondom, hogy a villamosra várok?

12 Szép napokból álló Vidám hetet!

13 Amennyiben az előzőek lehengerelő módon nevetésre fakasztottak,
küldd tovább, hogy mások is mosolyogjanak! Fazekasné Margó


Letölteni ppt "Mosolyogj és nevess! Nevetni egészséges."

Hasonló előadás


Google Hirdetések