Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL ♫Kapcsolja be a hangszórót! Az okosak útja… Az okosak útja… Pár jó tanács.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL ♫Kapcsolja be a hangszórót! Az okosak útja… Az okosak útja… Pár jó tanács."— Előadás másolata:

1

2 PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL ♫Kapcsolja be a hangszórót! Az okosak útja… Az okosak útja… Pár jó tanács

3 Az emberek sokszor tudatlanok, meggondolatlanok és azt gondolják ők a világ közepe ; Az emberek sokszor tudatlanok, meggondolatlanok és azt gondolják ők a világ közepe ; De te mégis bocsáss meg nekik! De te mégis bocsáss meg nekik!

4 Ha jó szándékod vezérel, az emberek rejtett céljaidért alaptalanul elítélnek ; Ha jó szándékod vezérel, az emberek rejtett céljaidért alaptalanul elítélnek ; De te továbbra is őrizd meg jó szándékodat! De te továbbra is őrizd meg jó szándékodat!

5 Ha sikeres leszel, hamis barátokat és igazi ellenségeket szerzel magadnak; Ha sikeres leszel, hamis barátokat és igazi ellenségeket szerzel magadnak; De te továbbra is legyél sikeres! De te továbbra is legyél sikeres!

6 Ha őszintén és nyíltan haladsz, az emberek átvernek; Ha őszintén és nyíltan haladsz, az emberek átvernek; De te továbbra is őszintén és nyiltan haladj! De te továbbra is őszintén és nyiltan haladj!

7 A nehézséggel létrehozott alkotásodat, valaki egy éjjel lerombolja; A nehézséggel létrehozott alkotásodat, valaki egy éjjel lerombolja; De te továbbra is csak alkoss ! De te továbbra is csak alkoss !

8 Ha nyugalmadat megleled és boldog leszel, rád mindenki irigy lesz; Ha nyugalmadat megleled és boldog leszel, rád mindenki irigy lesz; De te továbbra is boldog légy! De te továbbra is boldog légy!

9 Amit ma jót teszel holnapra feledve lesz; Amit ma jót teszel holnapra feledve lesz; De te továbbra is jót cselekedj! De te továbbra is jót cselekedj!

10 A jövőt saját magad tervezd, még ha sohasem válik valóra; A jövőt saját magad tervezd, még ha sohasem válik valóra; De te továbbra is a jövőd tervezd! De te továbbra is a jövőd tervezd! Photo by Francesco Maldovian

11 Soha,de soha ők a te helyedet nem foglalják el! Soha,de soha ők a te helyedet nem foglalják el! Látod,hogy a végén Isten segítségével minden a tiéd! Látod,hogy a végén Isten segítségével minden a tiéd!


Letölteni ppt "PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL ♫Kapcsolja be a hangszórót! Az okosak útja… Az okosak útja… Pár jó tanács."

Hasonló előadás


Google Hirdetések