Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a."— Előadás másolata:

1 A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a torkoskodó egereket. Az edények összetörve hevertek a konyhában.

2 A rádió nagyon hangosan szól. A vendégjátékosok ügyesen védekeztek. Háromszor veri kenden ezt Ludas Matyi vissza. A buszok kilenc után üresen mentek a végállomás felé.

3 A középcsatár sérülten is vállalni fogja a játékot. A lányok ma szebben írtak a füzetükbe. Hagyomány szerint írják a nevedet? Üvöltözve nem lehet eredményt elérni.

4 A tájfutók egyvégtében tették meg az utat a célig. A halászlét forrón szokás enni. Kesztyű nélkül senkit ne lássak a jégpályán. Sokszor dühösen fakad ki a tanár a gyerekek szemtelensége miatt.


Letölteni ppt "A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések