Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)"— Előadás másolata:

1 A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)
Digitális (CNC)lángvágó berendezés Biztosítja a magas minőségi követelményeket és a gyártás termelékenységét Lézer lemezvágó berendezés Könnyen és nagy pontossággal vághatók a vékony és nemszabályos körvonalú alkatrészek.

2 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (2)
Digitális (CNC) csőhajlító berendezés Ideális sorozatgyártásban való alkalmazáshoz. A berendezésekbe beépítésre kerülő csövek hajlíthatók vele minden irányban nagy pontossággal. Így biztosíthatók a berenezések magas műszaki jellemzői és a megbízható vákuum. Automata fedettívű ívhegesztés Egy nagyon hatékony és kiváló hegesztéstechnológia. A HTG magas hőmérsékletű generátor szilárdsági szempontból a legkritikusabb részegysége az abszorpciós folyadékhűtőnek. Jelenleg az összes gyártó közül egyedül csak a BROAD alkalmaz kétoldalas automata fedettívű ívhegesztést a HTG hegesztésnél.

3 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (3)
Csőkötegfal ívhegesztése robottal Az ívhegesztő robotos technológia következtében pontos és kiváló szilárdságú hegesztési varratok készítése lehetséges minden irányba. A robot fejlett vezérlésének, szabályozásának köszönhetően a gyártás során automatikusan módosítható a hegesztési szög, a hegesztési pozíció, a hegesztőáram, stb…, hogy elkerülhetők legyenek a hegesztésből adódó deformációk.. Nagyméretű részegységek, pl. fő test , stb… ívhegesztő robottal való hegesztése. A robotos ívhegesztésnek köszönhetően drasztikusan csökkentek a HTG (magas hőmérsékletű generátor) hegesztési varratok tömörtelenségei. Ez kisebb, mint 0,0006%. Hegesztéstechnológiai nyelvre lefordítva: 6 tömörtelenség hegesztési varratra vonatkoztatva.

4 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (4)
CNC megmunkáló központok alkalmazása Az abszorpciós folyadékhűtők fő testeinek és a HTG magas hőmársékletű generátorok gyártásánál a gépi megmunkálás: fúrás, marás, kivágás CNC megmunkáló központokat alkalmaznak, hogy folyamatosan biztosítva legyenek a magas minőségi követelmények. Festőrobotos felületkezelés A festési műveletet minden esetben megelőzi az abszorpciós folyadékhűtő revétlenítése. Csak így biztosítható a festékréteg megfelelő tapadása a fém felülethez. A festőrobotos technológiának köszönhetően biztosítható az állandó festékréteg vastagság

5 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (5)
Az abszorpciós folyadékhűtő berendezést teljes egészében revétlenítő berendezés A berendezés segítségével minden elkészült berendezésen a méretől függetlenül elvégzik a revétlenítési műveletet. A revétlenítési művelet elvégzése a következők miatt igen fontos: 1) Feszültségmentesíti a berendezést elsősorban a hegesztés, de más más gyártási műveletek során keletkező szerkezeti feszültségektől, elkerülve ezzel a hegesztési varratok tömörtelenségét, illetve tömörtelenségét, illetve a csövek megnyúlását a deformálódásokból adódóan. 2) Rozsdátlanítja a berendezés felületét, növeli a festékréteg tapadását a fémfelülethez és elkerülhetők a későbbi korróziós gócpontok kialakulása. A revétlenítési műveletet semmilyen más művelettel nem lehet helyettesíteni. A BROAD gyártmányú berendezések élettartama a revétlenítés által meghosszabodik. A BROAD cég rendelkezik jelenleg a világ legnagyobb revétlenítő berendezésével.


Letölteni ppt "A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések