Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1) Lézer lemezvágó berendezés Könnyen és nagy pontossággal vághatók a vékony és nemszabályos körvonalú.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1) Lézer lemezvágó berendezés Könnyen és nagy pontossággal vághatók a vékony és nemszabályos körvonalú."— Előadás másolata:

1 A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1) Lézer lemezvágó berendezés Könnyen és nagy pontossággal vághatók a vékony és nemszabályos körvonalú alkatrészek. Digitális (CNC)lángvágó berendezés Biztosítja a magas minőségi követelményeket és a gyártás termelékenységét

2 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (2) Automata fedettívű ívhegesztés Egy nagyon hatékony és kiváló hegesztéstechnológia. A HTG magas hőmérsékletű generátor szilárdsági szempontból a legkritikusabb részegysége az abszorpciós folyadékhűtőnek. Jelenleg az összes gyártó közül egyedül csak a BROAD alkalmaz kétoldalas automata fedettívű ívhegesztést a HTG hegesztésnél. Digit á lis (CNC) csőhajl í t ó berendez é s Ide á lis sorozatgy á rt á sban val ó alkalmaz á shoz. A berendez é sekbe be é p í t é sre ker ü lő cs ö vek hajl í that ó k vele minden ir á nyban nagy pontoss á ggal. Í gy biztos í that ó k a berenez é sek magas műszaki jellemzői é s a megb í zhat ó v á kuum.

3 Nagyméretű részegységek, pl. fő test, stb… ívhegesztő robottal való hegesztése. A robotos ívhegesztésnek köszönhetően drasztikusan csökkentek a HTG (magas hőmérsékletű generátor) hegesztési varratok tömörtelenségei. Ez kisebb, mint 0,0006%. Hegesztéstechnológiai nyelvre lefordítva: 6 tömörtelenség 100.000 hegesztési varratra vonatkoztatva. Csőkötegfal ívhegesztése robottal Az ívhegesztő robotos technológia következtében pontos és kiváló szilárdságú hegesztési varratok készítése lehetséges minden irányba. A robot fejlett vezérlésének, szabályozásának köszönhetően a gyártás során automatikusan módosítható a hegesztési szög, a hegesztési pozíció, a hegesztőáram, stb…, hogy elkerülhetők legyenek a hegesztésből adódó deformációk.. A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (3)

4 A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (4) Festőrobotos felületkezelés A festési műveletet minden esetben megelőzi az abszorpciós folyadékhűtő revétlenítése. Csak így biztosítható a festékréteg megfelelő tapadása a fém felülethez. A festőrobotos technológiának köszönhetően biztosítható az állandó festékréteg vastagság CNC megmunkáló központok alkalmazása Az abszorpciós folyadékhűtők fő testeinek és a HTG magas hőmársékletű generátorok gyártásánál a gépi megmunkálás: fúrás, marás, kivágás CNC megmunkáló központokat alkalmaznak, hogy folyamatosan biztosítva legyenek a magas minőségi követelmények.

5 Az abszorpciós folyadékhűtő berendezést teljes egészében revétlenítő berendezés A berendezés segítségével minden elkészült berendezésen a méretől függetlenül elvégzik a revétlenítési műveletet. A revétlenítési művelet elvégzése a következők miatt igen fontos: 1) Feszültségmentesíti a berendezést elsősorban a hegesztés, de más más gyártási műveletek során keletkező szerkezeti feszültségektől, elkerülve ezzel a hegesztési varratok tömörtelenségét, illetve tömörtelenségét, illetve a csövek megnyúlását a deformálódásokból adódóan. A GYÁRTÓMŰBENHASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (5) 2) Rozsdátlanítja a berendezés felületét, növeli a festékréteg tapadását a fémfelülethez és elkerülhetők a későbbi korróziós gócpontok kialakulása. A revétlenítési műveletet semmilyen más művelettel nem lehet helyettesíteni. A BROAD gyártmányú berendez é sek é lettartama a rev é tlen í t é s á ltal meghosszabodik. A BROAD c é g rendelkezik jelenleg a vil á g legnagyobb rev é tlen í tő berendez é s é vel.


Letölteni ppt "A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1) Lézer lemezvágó berendezés Könnyen és nagy pontossággal vághatók a vékony és nemszabályos körvonalú."

Hasonló előadás


Google Hirdetések