Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ki legyen a főnök?. A teremtéskor, miután létrejöttek az emberi szervek, vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök? A teremtéskor, miután létrejöttek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ki legyen a főnök?. A teremtéskor, miután létrejöttek az emberi szervek, vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök? A teremtéskor, miután létrejöttek."— Előadás másolata:

1 Ki legyen a főnök?

2 A teremtéskor, miután létrejöttek az emberi szervek, vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök? A teremtéskor, miután létrejöttek az emberi szervek, vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök?

3 Az agy azt mondta: -Nekem kell a főnöknek lennnem, mert én igazgatom a többi szervet. Az agy azt mondta: -Nekem kell a főnöknek lennnem, mert én igazgatom a többi szervet.

4 A szemek azt mondták: -Nekünk kell a főnököknek lennünk, mert a mi látásunk igazít el midnyájatokat a világban. A szemek azt mondták: -Nekünk kell a főnököknek lennünk, mert a mi látásunk igazít el midnyájatokat a világban.

5 A szív azt mondta: -Ezek szerint nekem kell a főnöknek lennem, hiszen én látlak el mindnyájatokat az éltető vérrel. A szív azt mondta: -Ezek szerint nekem kell a főnöknek lennem, hiszen én látlak el mindnyájatokat az éltető vérrel.

6 A gyomor is jelentkezett: -Igenis én leszek a főnök, mert én táplállak benneteket. A gyomor is jelentkezett: -Igenis én leszek a főnök, mert én táplállak benneteket.

7 A lábak is beleavatkoztak a vitába: -Mi cipelünk benneteket, tehát mi leszünk a főnökök! A lábak is beleavatkoztak a vitába: -Mi cipelünk benneteket, tehát mi leszünk a főnökök!

8 Ekkor megszólalt a szar: -Én leszek a főnök! A szervek majd elgurultak a nevetéstől. Ekkor megszólalt a szar: -Én leszek a főnök! A szervek majd elgurultak a nevetéstől. Ezt látva, a szar azt mondta magában: Nevessetek csak... Majd meglátjuk, ki a főnök. Ezt látva, a szar azt mondta magában: Nevessetek csak... Majd meglátjuk, ki a főnök. És kerek öt napig nem volt hajlandó kijönni.

9 A test belegörnyedt a fájdalomba... A szemek elhomályosodtak... A szív majdnem megszakadt... A gyomor kínlódott... A lábak megremegtek... A test belegörnyedt a fájdalomba... A szemek elhomályosodtak... A szív majdnem megszakadt... A gyomor kínlódott... A lábak megremegtek... És akkor egyhangúan felkiáltottak: -Legyen a szar a főnök!!! És akkor egyhangúan felkiáltottak: -Legyen a szar a főnök!!!

10 És azóta...

11 Minden szarból lehet főnök!


Letölteni ppt "Ki legyen a főnök?. A teremtéskor, miután létrejöttek az emberi szervek, vitatkozni kezdtek egymás között: Ki legyen a főnök? A teremtéskor, miután létrejöttek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések