Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,"— Előadás másolata:

1 Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek, amelyek alapján a hálózatok működnek, és amelyek alapján elérhető az 1 millió forint havonta

2 1. törvény A termék üzenete

3 IINTIM, INTIMITÁS: Bensőséges, benső, bizalmas

4 Az intimitás az a „címke”, amellyel ez a termék alapvetően különbözik a többitől.

5 AWinalite hálózatában az lesz hosszú távon sikeres, aki… … képes intim légkört teremteni; … képes árnyaltan fogalmazni;... őszinte magához és másokhoz; …képes másoknak figyelmet adni; …vállalja magát.

6 2. törvény Ha megosztod másokkal használható tudásodat, az sokszorosan meg fog térülni. De hogyan tehetek szert használható tudásra?

7 Mi szükséges az kérdezéstechnikára alapuló eladáshoz? 1.Legyenek kérdéseink. 2.Figyeljünk partnerünk válaszaira. 3.A következő kérdést partnerünk előző válaszára építsük. És? Mi történik? 4. Bizalmas, meghitt, bensőséges légkört alakítunk ki, vagyis megszületik az

8 INTIMITÁS

9 3. TÖRVÉNY NEM ATTÓL LESZ EGYMILLIÓD HAVONTA, HA MEGTALÁLOD A MEGFELELŐ EMBEREKET, HANEM ATTÓL, HA A MEGFELELŐ EMBERRÉ VÁLSZ …és erre van max. 4 éved.

10 Hogyan válok a megfelelő emberré? Szakmai képzésekkel termékismerettermékismeret kérdezéstechnikakérdezéstechnika prezentációprezentáció meghívószövegekmeghívószövegek ajánláskérésajánláskérés időgazdálkodásidőgazdálkodás Az önismeret fejlesztésével önismereti csoportok, könyvek meditáció célkitűzés-programok felelősségvállalás növelése az intim világ teljesebb felfedezésével (pl. tantra)

11 Mit tegyünk? Ne más eladástechnikai módszerek kidolgozásán törjük a fejünket, hanem: Folyamatosan képezzük magunkat;Folyamatosan képezzük magunkat; Figyeljünk oda önmagunkra, igényeinkre, vágyainkra, és nézzünk rá meg nem oldott problémáinkra, és - oldjuk meg!Figyeljünk oda önmagunkra, igényeinkre, vágyainkra, és nézzünk rá meg nem oldott problémáinkra, és - oldjuk meg! Javítsuk kommunikációs készségünket;Javítsuk kommunikációs készségünket; És csiszoljuk meglévő, működő módszereinket!És csiszoljuk meglévő, működő módszereinket!

12 Kiket keressünk terjesztői csoportunkba? 3%?3%? 27%?27%? 70%?70%?

13 Keress hiteles vezetőt! Aki már keresett 1 milliót és megtanított valakit, aki szintén megtanított valakit arra, hogyan kell 1 milliót keresni.Aki már keresett 1 milliót és megtanított valakit, aki szintén megtanított valakit arra, hogyan kell 1 milliót keresni. Ismeri és tanítani tudja az eladástechnikát.Ismeri és tanítani tudja az eladástechnikát. Ismeri és tanítani tudja a toborzást.Ismeri és tanítani tudja a toborzást. Én ismerek egyet. Itt van a teremben. A fentieket mind tudja.

14 A TOBORZÁS LÉPÉSEI: 1. TERMÉKBEMUTATÓ 2. NAPON BELÜLI VISSZAHÍVÁS 3.ÉS A KÉRDÉS: NYITOTT VAGY A KÖVETKEZŐ LÉPÉSRE? (Ha nem jönnek el a bemutatóra, akkor vagy nem a megfelelő emberekkel állsz kapcsolatban, vagy rossz a bemutató.)

15 A toborzás (folytatás) Havonta 5, évente 60 ember beléptetése. Ebből a hatvanból lesz 6, aki ugyanúgy akarja az egymilliót, mint te.Havonta 5, évente 60 ember beléptetése. Ebből a hatvanból lesz 6, aki ugyanúgy akarja az egymilliót, mint te. Ha abbahagyod a toborzást, először stagnálni, majd csökkenni kezd a jövedelmed.Ha abbahagyod a toborzást, először stagnálni, majd csökkenni kezd a jövedelmed. Ha már tudsz toborozni (5 fő/hó), akkor tudod tanítani.Ha már tudsz toborozni (5 fő/hó), akkor tudod tanítani.

16 Lépések az úton : A termék az intimitásról szól! Teremts intim környezetet.A termék az intimitásról szól! Teremts intim környezetet. Keress olyan vezetőt, akit követhetsz és másolni tudsz.Keress olyan vezetőt, akit követhetsz és másolni tudsz. Légy kész elfogadni és alkalmazni a Winalite kérdésekre alapuló eladástechnikáját.Légy kész elfogadni és alkalmazni a Winalite kérdésekre alapuló eladástechnikáját. Legyen havonta öt belépőd.Legyen havonta öt belépőd. Élvezd alsóvonalaid társaságát.Élvezd alsóvonalaid társaságát. Olyanokkal dolgozz, akik tanulni vágynak, és vannak céljaik.Olyanokkal dolgozz, akik tanulni vágynak, és vannak céljaik.

17


Letölteni ppt "Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések