Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jelölések:   Ha ezt látod, akkor rákattintva, elmentheted és kinyomtathatod a fejezet szövegét.   Ha ezt látod, akkor rákattintva, érdekes, vagy tanulságos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jelölések:   Ha ezt látod, akkor rákattintva, elmentheted és kinyomtathatod a fejezet szövegét.   Ha ezt látod, akkor rákattintva, érdekes, vagy tanulságos."— Előadás másolata:

1

2 Jelölések:   Ha ezt látod, akkor rákattintva, elmentheted és kinyomtathatod a fejezet szövegét.   Ha ezt látod, akkor rákattintva, érdekes, vagy tanulságos bemutatót láthatsz  Ha egy fogalmat aláhúzva látsz, akkor rákattintva, azt szemléltető, fontos bemutatót láthatsz   Ha ezt látod, akkor rákattintva, a forrásmunkát olvashatod el   Ha ezt látod, akkor rákattintva, az ajánlott irodalmat olvashatod el  Ha ezt látod, akkor rákattintva, az ajánlott Internet címre juthatsz (ha van Internet kapcsolatod!)

3 Jelölések:  Ha ezt látod, akkor vége a vetítésnek, és  a gombra rákattintva visszajutsz az éppen olvasott fejezetre   Ha ezt látod, önellenőrzést végezhetsz, és  a PrintScreen billentyűvel a vágólapra mentheted, és ellenőrizheted amit kiválasztottál,  a  szimbólumra kattintva ellenőrizheted az eredeti bemutatót   Ha ezt látod, akkor írásbeli dolgozatot kell készítened, és megküldened a vezető tanárodnak.


Letölteni ppt "Jelölések:   Ha ezt látod, akkor rákattintva, elmentheted és kinyomtathatod a fejezet szövegét.   Ha ezt látod, akkor rákattintva, érdekes, vagy tanulságos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések