Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága rézére Készítette: Szilvásy Péter 2007. december 4.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága rézére Készítette: Szilvásy Péter 2007. december 4."— Előadás másolata:

1 Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága rézére Készítette: Szilvásy Péter 2007. december 4.

2 Egymásért, egy-másért! 1. rész

3 „Az abortuszok beszüntetése és a magzat jogállásáról szóló törvény meghozatala nagyobb hatású lenne az emberiségre, mint a rabszolga- felszabadítás!” Idézet az Alkotmány Bíróság állásfoglalásából.

4 Az abortusz végrehajtásakor azt feltételezik, hogy a magzat nem érez, nincsen tudata, nem emberi lény.

5 Vizsgálatok bizonyítják, hogy a magzat már a fogantatásakor rendelkezik érzelmi központtal.

6 Több ezer vizsgálat bizonyítja: a magzat (tudata, szelleme) is túléli az abortuszt, és gyakran újraszületik.

7 A magzat a fogantatásakor megbízik a szülőkben. Az egyikhez erősebben kötődik.

8 Az abortusz során a magzat bizalmával visszaélnek.

9 Egyetlen érv sem jogos, se nem tisztességes, nem logikus, nem is értelmes az abortuszok mellett.

10 A szegénységre való hivatkozás az abortuszok megindokolásánál generálja a szegénységet, a szegénységtől való irtózatos félelmet.

11 Az abortuszok egy jelentős hányadánál az emberi élet fölé helyezik az emberi alkotásokat, a luxust, a „pekúnia” világát.

12 Az ember és az emberi kapcsolatok mesterséges leértékelődésének, lerombolódásának alapja az abortusz intézménye.

13 Az abortusz a halál alapja.

14 A magzati képességek elfojtása az egészség rovására megy. Következésképpen drágul az egészségügy.

15 Az erőszakos nemi közösülést nem a magzat hajtja végre, ezért ártatlan.

16 A tanulásra való hivatkozás az abortusz során eredményezi, hogy nem az életre tanulnak, készülnek a diákok. Drága lesz a tanulás.

17 Az abortusz során az orvosra van áthárítva a gyilkolás felelőtlensége. Az orvosok presztízse egyik oldalról megnő, a másikról leértékelődik.

18 A tisztességes orvosok többsége nem hajt, nem hajtana végre abortuszt. Hippokratész esküje is tiltja.

19 Az abortusz nem minősíthető gyógyító tevékenységnek, mert bizonyíthatóan károsodik mindenki.

20 Egyetlen abortusz következményeinek a gyógyítása kb. 25 millió forintjába kerül a nemzetnek.

21 Egyetlen munkanapon elkövetett abortuszok kárkihatása kb. 5 milliárd forint. A 2000-ben elkövetett abortuszok okozta károk (veszteségek, társadalmi konfliktusok) 1000 milliárd forintjába kerül a nemzetnek.

22 Az elmúlt 53 év alatt kb. 7 millió abortuszt követtek el.

23 Ma tíz ember közül nyolcat közvetlenül érint az abortusz problematikája.

24 Négy millióan lehetnek azok, akik szenvednek az abortuszok miatt.

25 Négy millióan lehetnek, akik szenvedést okoztak abortusszal.

26 A magyar Alkotmány Bíróság a magyar Országgyűlést a magzat jogállásáról szóló törvény meghozatalára kötelezte.

27 Több, mint 13 éve.

28 Minden anyaszült ember, kivétel nélkül, volt magzati állapotban.

29 Minden ember tudja, hogy az abortusz: emberkínzás, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság. A hatás visszaszáll az elkövetőkre.

30 Minden ember érdeke, hogy a magzati élet emberinek legyen deklarálva.

31 Az abortusz intézményének, elvének, gyakorlatának a megszüntetése minden ember joga, kötelessége, felelőssége, lehetősége és érdeke.

32 Ezért készítettem ezt a diát. Is.

33 Hogy legyen szebb, jobb, konstruktívabb, közösségibb a világ, az élet, az én életem. Is.

34 A statisztikák 1956 óta elkövetett abortuszok száma kb. 7 millió. Kb. 5 millió magzat élte túl a poklot. Kb. 2 millió nőnek volt abortusza. Kb. 2 millió férfi társult ehhez. A nők 1%-a tart ki amellett, hogy az abortusza megalapozott és szükséges volt. A férfiak 2%-a akarja még mindig az abortuszt.

35 Folyományok - 1 Jelenleg kb. 2.5 millióan vannak, akik az abortuszt túlélve újjászülettek. Ők az érzékenyek, könnyen sebezhetők, mert a szenvedés emléke nyomasztólag hathat a tudatalattijukban. Negatív következmények: pszichés instabilitásra hajlam, kiszolgáltatottsági érzés, lázadás – ellen agresszivitás, szomatikus panaszok (agyi, keringési, táplálkozási – anorexia, erőnléti stb.), feleslegesség érzése, nem tudott bűntudattól szorongás, ragaszkodás cezarománokhoz, agresszorokhoz, félelem anyagi nehézségektől, orvosok elleni gyűlölet érzése.

36 Folyományok - 2 Kb. 60 ezren fenntartják az abortusz szándékát, és ebből 5000 személy képes, tudja, és akarja is az abortuszt szuggerálni. Ezeket lehet gonosz agresszoroknak tekinteni, ők sokkolják a társadalmat, de közülük csak 2 személy tartozik az abortusz archetípus- forrásához. Ők minősített magzatgyilkosoknak számítanak. E két aljas azért, és csak azért terjeszti, generálja, szuggerálja az abortuszt, hogy: ne csak ők, hanem mások is gyilkoljanak, illetve az abortusz szuggesztíváját fegyverként felhasználva, uralomra jussanak, hogy ne lehessen elítélni őket tetteikért. Ez ennyire egyszerű. Addig tehetik, amíg rá nem jön az értelmes többség mindenre. Akkor visszahat rájuk a tettük.

37 A válság Az abortuszok összmennyisége, és az abortusz szuggerálásának mértéke kezdi elérni a társadalom tűrésküszöbét. Szétrobbannak párok, családok, összetartó közösségek, a társadalom egésze megoszlik. A fekete média alliterál az abortuszra, a gyilkosságokra, a rosszra – táplálja ezeket. Az ősbizalom alapjai meggyengülnek. Kirobban a 3. világháború, 2006. augusztus 20-án, amikor nagy tömegre szuggerálták az abortuszt.

38 Az agresszió gerjesztése mesterséges, a természeti folyamatoktól idegen, és különösen távol van minden jó érzéstől és a Jó Istentől, az istenektől.

39 Megoldási javaslatok A magyar Országgyűlés megalkotja a magzat jogállásáról szóló törvényt 2009-ben, annak tudatában, hogy magzat élő, érző, tudattal rendelkező intelligens, emberi lény. Egészségileg indokolatlan abortusz végrehajtását törvényileg betiltják 2009. július 20-ig. Kormányzati és társadalmi kezdeményezésekkel is támogatják a gyermekvállalást, és azokat, akik az abortusz poklát túlélve újraszülettek (kb. 2 millió állampolgár hazánkban) Már az alsó iskolákban megkezdik a normális szexuális felvilágosítást. A média vezéroldalakon, hírekben korlátozza a halállal, az erőszakkal kapcsolatos hírek leközlését, mivel ezek erősen aberrálják az ártatlanul szenvedetteket. Megbocsátás mindazoknak, akik kényszerítve belesodródtak az abortusz elkövetésébe (mint szülők), abban az esetben, ha megbánták és jóváteszik tettüket. A Földön az abortusz hivatalos megszüntetése 2011. február 10-ig. A korábbi vallások alapján egy sokkal jobb szintézise 2010-ben, melynek értelmezési tartományában a maga méltó szerepét és helyét visszakapja az angyali szféra.


Letölteni ppt "Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága rézére Készítette: Szilvásy Péter 2007. december 4."

Hasonló előadás


Google Hirdetések