Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lombik-babyk Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lombik-babyk Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS."— Előadás másolata:

1

2

3 Lombik-babyk

4 Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS. A földgázból és kőolajból kiindulva METÁNHOMOLÓGSORT megalkotva, Analizálunk és szintetizálunk, szénhidrogéneket KREÁLUNK. Metán, etán, propán, BUTÁN ;), pentán, hexán és még sorolhatnám. Elég is a felsorolásból munkára vár a TRIÁSZ. Mi lányok feltárjuk a FÖLD valamennyi ENERGIA-BUGYRÁT.

5 Flóra Anna Lilla

6 Maczkó Lilla Csapatunk legidősebb tagja, Ezt magassága is mutatja. A vízilabdát is jól tolja, Kapusként a földön nincs párja. Szeleburdi és állandóan vidám, Ez jellemzi őt igazán. Csincsilláknak nagy barátja, Ezt mutatja sok állatkája.

7 Golyha Flóra Legfiatalabb társunk Flóra, Ki nap mint nap felül a lóra. Rock az ő kedvenc műfaja, Freddie Mercury a bálványa. Fejpánt az ő védjegye Nélküle üres az élete Kedvence a Sherlock Holmes Isteníti Robert Downey Jr-t.

8 Tóbiás Anna Utolsó tagunk Anna, Bandánk legalacsonyabbja. Kettlebell a kedvenc sportja, 12 kilókat emelget sorra. Green Day a kedvenc együttese, De a One Direction-nek is nagy kedvelője. Az énekléssel nem jár a kedvünkben De ha zenét hall nem marad csendben.

9 Mellesleg mi alkottuk meg a földgázt ;)…. Még a testi épségünk árán is…;))

10 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Lombik-babyk Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS."

Hasonló előadás


Google Hirdetések