Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hemel termékkatalógus 2008

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hemel termékkatalógus 2008"— Előadás másolata:

1 Hemel termékkatalógus 2008

2 Hemel Bőrápolás

3 Arckrém normál bőrre - Hemel for Face
Az arckrém egy univerzális aktív krém arcunk és nyakunk ápolására. A gazdag alapanyagok (méz, méhviasz, gyógynövénykivonatok, éterikus és növényi olajok, vaj, A, D, E és C vitaminok) révén ez a krém egyedülálló ápolást biztosít: - zsíros és - vegyes bör esetén, valamint - minden olyan bör esetén, melynél jelentős a szebum kiválasztás. A krém aktív alapanyagai teljes mértékben kielégítik az említett bőrtípusok igényeit, mert: - nyugtatólag - védőleg (astriegens hatásaként a bőr pórusaira összehúzólag) - biostimulatívan és - antiszeptikusan hatnak A krém táplálóan hat a bőrre, antioxidánsokkal és UV védelmi faktorral van dúsítva. Alkalmazása: Nedves bőrre kell a krémet felvinni, melyet alulról felfelé, majd középől kifelé irányuló mozdulatokkal teszünk. 30 ml (1430) 2.550,- 70 ml (1470) 4.620,- 50 ml (1405) 4.830,- (termékleírás a koronás termékeknél)

4 Arckrém érzékeny bőrre - Hemel for Sensitive Skin
Igazi ritkaság a bőrápolási termékek között. Mézzel, méhviasszal, vitamin komplexusokkal, gyógynövénykivonatokkal (kamilla és levendula), növényi olajokkal az ilyen típusú bőr minden igényét kielégíti. Alkalmazása: Nedves kézzel, kis mennyiségben kell a bőrre felvinni. Ajánlás: a ránctalanító olajjal kombinálva ideális szer a normál és a száraz bőrre, különösen ajánlott az érett bőrre. 30 ml (1630) 2.580,- 75 ml (1675) 4.620,- 50 ml (1605) 5.100,- (termékleírás a koronás termékeknél)

5 Ránctalanító krém - Anti-wrinkle
Ez egy különösen gyöngéd krém mely szemhéjunk gyöngéd borfelületére, arcunk és nyakunk teljes borfelületére, a száraz, érzékeny és idősödő bőr kezelésére ajánljuk. A krém zsírossá teszi a bőrt, megpuhítja azt és a benne lévő tanninok testesebbé varázsolják. A levendula, a menta és a kamilla nyugtató vegyületei visszaadják a bőr érzékiségét, miközben a méz gazdagon táplálja. Az antioxidánsok a szabadgyököktől védenek, míg az UV védelmi faktor véd a nemkívánatos sugárzástól. Tartalmaz:kakaóvajat,mézet,méhviaszt, vitaminokat,gyógynövénykivonatokat, növényi olajokat. Főleg a szem körüli részen és a hajlatokban fejti ki jótékony hatását. Gyengéd dörzsöléssel visszük fel a nedves bőrre. 30 ml (1500) 3.330,- 50 ml (1505) 5.310,- (termékleírás a koronás termékeknél)

6 Ránctalanító olaj - Anti-wrinkle Oil
A Hemel kollekció ránctalanító olaja különleges és tökéletes ápolást biztosít a bőrünknek. A bőrön képződött ráncokra bioliftingként hat. Tökéletességének zálogát a hidegen sajtolt eljárással kinyert növényi hatóanyagok biztosítják. Már rövid használat után jelentősen javul a bőr vérellátása, ami az anyagcsere javulását hozza magával. Javul a bőr táplálása, oxigénellátása és a bőr puhábbá válik. A megpuhult őrt a tanninok feszesebbé varázsolják. A levendula nyugtató hatására a bőr megtelik élettel. A bőr ráncosodási folyamata nem csak az arcon figyelhető meg, hanem a hölgyek tapasztalják ezt a mellek, a has és derék, valamint a combok tájékán. Egész testüket ápolhatják a ránctalanító olajjal, így mélyebb kivágású ruhákban járhatnak, rövidnadrágot és bikinit is hosszabban viselhetnek életük során. 55 ml (1550) 5.310,- 80 ml (1508) 8.790,- (termékleírás a koronás termékeknél)

7 Hemel Kéz és Lábápolás

8 Kézkrém - Hemel for Hands
A sarok és a könyök után testünk leginkább veszélyeztetett bőrfelülete a tenyerünk. Kezünk az egyetlen munkaeszközünk amit nagyon sok rossz hatás érhet nap mint nap (kemény víz, erős vegyszerek stb.) Ápolatlanul a tenyerünkön a bőr igen gyorsan öregedésnek indul és tönkre megy. A kézkrém egy kimagasló minőségű védő krém, melynek egész nap jelen kell lennie a bőrön. Ez a krém a bőrre kenve egy igen tartós réteget képez, egy láthatatlan kesztyűt, mely védi a bőrt a munka alatt, míg a munka után táplálja, hidratálja és frissíti. Tartalmaz: mézet, citrust, narancsot, grappefruitot, mandulaolajat, vazelint, glicerint és a méhviasz képezi a tartósítószert. Alkalmazása: Nedves bőrbe kell a krémet bedörzsölni. 30 ml (1230) 1.470,- 75 ml (1270) 2.550,- 50 ml (1205) 2.490,- (termékleírás a koronás termékeknél)

9 Körömápoló krém - Hemel for Nails
A mindennapi munka nemcsak a kezünket teszi próbára, de igen gyakran megviseli körmeinket is. Az ápolt köröm, a szép frizura az ápolt egyén védjegyei. A ráncokat elrejthetjük kozmetikával és a körmeinket is eltakarja a körömlakk, de attól még törődnünk kell vele, hogy rendezett legyen, mert szép kéz ápolt körmök nélkül nehezen képzelhető el. A Hemel körömápoló krém gyorsítja a körmök növekedését, erősíti azt, megakadályozza töredezésüket és a körömágy beszakadását. Aki rágja a körmét e krém használata után leszokik róla. Éppen úgy, ahogy kezünkön a bőr, körmeink is állandóan ki vannak téve a víz és a vegyszerek nemkívánatos hatásának. Különösen sérülékeny a köröm felső fényes rétege. A sérült köröm csak lassan éled újjá, miközben ki van téve fertőzésveszélynek vagy gombásodásnak. Körmünket védeni és ápolni kell. A Hemel körömápoló krém rövid idő alatt helyreállítja a köröm struktúráját és fényét.   Mindenkinek törődnie kell a körmeivel. Annak is akinek vastagabb van (hajlamos a bör alá növésre) és annak is akinek vékonyabb van (könnyen töredezik).Akik lakkozni szokták körmüket, a körömápoló krém mellett használhatják a körömápoló lemosó oldatot, amely  még regenerálja is a körmöt. Tartalmaz: citrust, geroniumot, levendulát ricinusolajat. Tanács: lágy masszázs mellett kenje be körmeit, a körömágyat és az ujjait. Lakkleszedés után is kenje be körmeit ezzel a krémmel és csak néhány óra múlva lakkozza ismét, mert a lakk is szárítja a körmöt. 30 ml (1300) 2.550,- 50 ml (1305) 4.020,- (termékleírás a koronás termékeknél)

10 Körömlakk lemosó és ápoló regeneráló – Oily Nails Polish Remover with Conditioner
Sok nő lakkozza körmét vagy azért, hogy kiemelje körmei szépségét, vagy azért, hogy eltakarja azok hiányosságait. Mindkettőjük téved. Az aceton gyors száradása révén a köröm fényes felső rétege megrepedezik. A lakkozott körmöket rendszeresen kell táplálni amire a körömápoló krém alkalmas. Kiegészítő hatása van az olajos körömlakk lemosó és regenerálónak. A citrusolaj kivonat késlelteti az aceton száradását, ami meggátolja a körmök idő előtti száradását és ezáltal töredezésre való hajlamát. A citrusolaj kivonat nagyon rövid idö alatt visszaállítja a köröm egészséges struktúráját és széppé varázsolja a körmöket. 60 ml (1350) 1.080,-

11 Sarokkrém – Hemel for Heels
Különleges, puhító krém, mellyel a megvastagodott és megkeményedett bőrt (sarok, könyök, tenyér és talp) tudjuk ápolni, annak fiatalodását, regenerálódását elősegíteni. Az emberi test legveszélyeztetettebb bőrfelületei azok,ahol közvetlenül a bőrréteg alatt nem egy izmokkal párnázott réteg (ami rugalmasságával megvédi a bőrt a külső fizikai hatásoktól), hanem egy kemény csontréteg található.  Ilyen bőrfelületek találhatók a sarkunkon, a könyökünkön, a térdünkön, a talpunkon és a tenyerünkön. Ezeken a felületeken egy külső nyomó hatás következtében az energia nem kerülhet át a bőr alatt lévő szövetekre, hanem maga a bőrréteg préselődik, ami által gyorsabban elhalnak a bőrsejtek. Az így keletkező kemény és durva bőrfelület problémákat okoz. Ha megvastagszik, akkor kirepedezik, ezáltal megnyílik az út a különböző bőrfertőzések előtt. Ezért kell ezeket a bőrfelületeket különös odafigyeléssel kezelni. Az ilyen veszélyeztetett bőrfelületek ápolására a Hemel kozmetikai termékek egyik különösen hatásos eszköze, a sarokkrém szolgál. Lassítja a bőr sejtjeinek elhalási folyamatát és meggátolja a bőr kiszáradását. Lényegében mondhatjuk, hogy ez a krém újjáéleszti, azaz regenerálja a bőrünket. A krémben lévő levendula és kamilla nyugtató hatására javul a bőr vér és oxigén ellátása, valamint hidratálása, miáltal megnövekszik a sejtek élettartama. A még így is megjelenő elhalt réteg a lanolin, a mandula- és ricinusolaj hatására megpuhul. Ezáltal elkerülhetjük bőrünk fájdalmasan kemény megvastagodását. A C-vitamin elősegíti a bőr alatti kötőszövet fejlődését ami a természetes amortizor szerepét tölti be. A rozmaring tanninjai és a méhviasz feszessé varázsolja a bőrt, egyúttal egy vékony védőréteget alkotva a bőrfelületen, védi is azt. Tartalmaz: levendulát, rozmaringot, ricinus- és mandulaolajat, C vitamint. Alkalmazása: nedves bőrre kell a krémet bedörzsölni. 30 ml (1130) 1.680,- 75 ml (1170) 2.910,- 50 ml (1105) 2.910,- (termékleírás a koronás termékeknél)

12 Hemel Babaápolás

13 Baba olaj - Baby Skin Oil
Kiváló olaj gyengéd és érzékeny gyermekbőr ápolására, levendula éterolajjal és vitaminokkal dúsított. Biztos lehet abban, hogy a gyermek bőre egész nap rugalmas, sima, üde és védett lesz. Alkalmazása: Kis mennyiségben, nedves bőrbe kell bedörzsölni. 55 ml (4700) 990,- 200 ml (4750) 2.310,-

14 Baba krém - Baby skin 30 ml (1730) 1.770,- 75 ml (1770) 3.180,-
Enyhe szer érzékeny bőrű  gyermekek bőrének ápolására. Ez a termék megoldja az anyák gondjait gyermekeik ápolásával kapcsolatban, mert  az alapanyagai a természetből erednek: méz, méhviasz, olivaolaj, mandulaolaj, dúsított levendula éterolajjal, kamilla kivonattal, kakukkfű kivonattal, vitaminokkal. Táplálja és regenerálja a bőrt, véd de nem irritál. Meggátolja a kezdődő és már meglévő gyulladásokat. Jótékonyan hat, mert megőrzi a bőr nedvességét, télen védi a bőrt a külső hatásoktól, hidegtől, széltől és nedvességtől. Alkalmazása: vékony rétegben dörzsöljük be a nedves bőrbe. 30 ml (1730) 1.770,- 75 ml (1770) 3.180,-

15 Hemel Testápolás

16 Fresh testápoló olaj - Fresh-Body & Skin Care Oil
Az arc és testápoló olajok elsősorban megpuhítják a bőrt, majd tisztítják és hidratálják. Nagyon hatékonyan távolítják el a bőr legfelső elhalt rétegét. Ennek az olajnak a használata jó alapot biztosít a bőrnek a krémek felhordásához. Ezenkívül ápolja a bőrt és megfelelő feszességet biztosít neki. A Fresh olaj jól megválogatott összetevői révén jó alapot biztosít a krémek használatához, mégpedig a száraz, érzékeny, normál és érett bőrnél egyaránt. Mindhárom bőrtípusnál a sejtek újratermelődése, regenerálódása a legfontosabb folyamat. Ehhez a folyamathoz az E vitamin és az alfa gyümölcssavak elengedhetetlenül szükségesek. Az alfa gyümölcssavak a sejtosztódást serkentik, miközben biztosítják a sejtek oxigén ellátását. A mandula olaj kellően táplálja a sejteket, míg az E vitamin gondoskodik a megfelelő anyagcseréről. A citrus azokat az enzimeket serkenti, melyek a sejtlélegzésre hatnak. A paraffin olaj pedig feszessé varázsolja a bőrt. 55 ml ( 4850) 1.530,- 200 ml(4800) 3.510,- 80 ml (4808) 2.640,- (termékleírás a koronás termékeknél)

17 Mandulás testápoló olaj - FullPleasure-Body & Skin Care Oil
A Hemel kozmetikumok egyik csúcsterméke a Full Pleasure testápoló olaj. Tartalmazza mindazt amire a bőrnek szüksége lehet. Egy egész kozmetikai kollekciót helyettesíthet. Hatóanyagai révén igen gyorsan hat a bőrre, mégpedig a következő formában: - Talán a legfontosabb hatása, hogy kitágítva a véredényeket minden sejthez eljuttatja a táplálékot. Az A és E vitaminok és a cineol felgyorsítják a sejtosztódást. -  A benne lévő emoliensek zsírossá varázsolják a bőrt ami ezáltal visszanyeri rugalmasságát. -  Az adsztrigensek hatására a megpuhult bőrt feszessé teszi, miáltal eltűnnek a ráncok a bőrről. - Hatóanyagai biztosítják a bőr hidratálását. - A benne lévő antioxidánsok megóvják a bőrt a szabad gyökök negatív hatásától. Alkalmazása: nedves bőrre kell vékony rétegben felkenni az olajat. 55 ml (4950) 4.800,- 200 ml (4900) ,- 80 ml (4908) 7.020,- (termékleírás a koronás termékeknél)

18 Sport masszázs olaj - Sport-Body & Massage Oil
Ez a masszázs olaj különleges hatással van szervezetünk ízületeire és csontjaira. Külön kiemelhetőek a következő esetek: - patológiai elváltozások: reuma, artritisz, szpondilózis, diszkopátia, isiász - sportsérülések: kificamodás és ínhúzódás. Nagyobb sportesemények előtt és után éppen úgy alkalmazható ez a masszázs olaj mint komolyabb fizikai megterhelés előtt és után. Az ilyen jellegű megterhelések során serkenti az izzadást, ami hozzájárul a méregtelenítési folyamathoz és így megakadályozza az izomláz kialakulását. Fontos kiemelni, hogy a masszázs olajban lévő rozmaring kivonata erősíti a szívműködést és stimulálja a központi idegrendszert. Mindez alapfeltétele lehet egy jelentősebb sport- és fizikai tevékenységnek. 55 ml (4650) 2.250,- 200 ml (4600) 5.280,- 80 ml (4608) 3.750,- (termékleírás a koronás termékeknél)

19 Relaxáló masszázs olaj - Relax-Body & Massage Oil
A test és a lélek elválaszthatatlan egységet alkot egymással. Lelki egyensúlyunk bárminemű megbomlása hatással lehet egészségünkre. Az állandó stressz hatás komoly szomatikus (szervi) elváltozásokhoz vezethet. Az emocionális beállítottságú érzékeny embereknek szembe kell nézniük olyan szomatikus betegségekkel mint a magas vérnyomás, fokozott szívritmus (tachikardiózis), szélütés, gyomorfekély, rosszindulatú daganatok megjelenése… Szervezetünk pszichoszomatikus egyensúlyát egészségünk érdekében folyamatosan fent kell tudnunk tartani. Ezt az egyensúlyt részben meditáció révén tudjuk fenntartani, részben pedig relaxáló masszázs által tudjuk elérni. Használjuk ezt az olajat relaxáló masszázshoz és bőrünk megtartja üdeségét, miközben szervezetünk visszanyeri pszichoszomatikus egyensúlyát is. A Relax olaj nyugtató hatóanyagai (a levendula, menta és eukaliptusz illóolajai) közvetlen hatást gyakorolnak úgy a központi mint a periférikus idegrendszer egyensúlyban tartására. Következetes használata révén csökkenni fognak, de akár teljesen meg is szűnhetnek a következő panaszok: - stressz és a vele járó feszült idegállapot - fejfájás - szívritmus zavar - álmatlanság - ideg- és izomkimerültség által jelentkező fizikai fájdalom. A Relax olaj nyugtató hatóanyagi hatására ki fognak a véredények tágulni, ami által felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, a gyulladások pedig csökkennek, mint ahogy a végtagjaink vénás fájdalmai is. Ezt az olajat kitűnően hasznosíthatják a profi masszőrök, de az otthoni használata is ugyanilyen hatékony. Alkalmazása: egy hideg-meleg váltózuhany után a Relax olajat be kell dörzsölni a nedves bőrbe, méghozzá a kezektől és a lábfejektől kiindulva a szív irányában haladva. 55 ml (4550) 1.890,- 200 ml (4500) 4.350,- 80 ml (4508) 3.450,- (termékleírás a koronás termékeknél)

20 Narancsbőr elleni olaj - Anti-Cellulite Oil
Ez az olaj a bőr alatti réteg kezelésére szolgál. A bőr alatti kötőszövetbe betokozódnak a zsírsejtek, ami rapancsagos börfelületet idéz elő. Ez a narancsbőr. Ennek megjelenését több tényező válthatja ki: helytelen táplálkozás, hormonális zavarok, elégtelen mozgás, dohányzás, alkohol… Amikor elhatározzuk, hogy megküzdünk a narancsbőrrel, először is meg kell változtatni étkezési szokásainkat. Csökkenteni kell az állati eredetű fehérjét (húst) a növényi eredetű proteinek javára (szója, gomba, bab…), több párolt zöldséget kell fogyasztani és szénsavmentes üdítőket kell inni. Ezek betartása nélkül semmilyen anticellulit program sem fogja hatását kifejteni. A Hemel anticellulit olaját a tapasztalat szülte. Az olaj a cellulitiszes bőr számára jobb anyagcserét biztosít, javítja a vér és oxigén ellátást, ami a zsírcsomócskák felszívódásához vezet. Szabályozni fogja a víz és a sók arányát a kötőszövetben. A cellulitisz megszűnése után a bőr továbbra is feszes marad. Alkalmazása: a cellulitiszes bőrbe be kell dörzsölni az olajat. A bekent borfelületet PVC fóliával be kell vonni, majd 30 percet sétálni, vagy 15 percet futni illetve 10 percet tornázni benne. Tartalmaz: boróka, rozmaring, levendula, bazsalikom, citrom olaj, eukaliptusz, zsálya, muskátli kivonatokat. 200 ml (4400) 6.390,-

21 Hemel Hajápolás

22 Hajerősítő olaj - Hair Strengthening Oil
A fejbőr és a hajhagymák természetes ápolását biztosítja ez a kimagasló minőségű olaj. Aktív hatóanyagai és gyógynövénykivonatai hatékonyan frissíti úgy a hajhagymákat, mint a hajszálakat. Segíti a fejbőr elhalt hámrétegének eltávolítását (korpa). A bazsalikom újjáéleszti a hajhagymákat, míg az eukaliptusz tanninjai nyugtatólag hatnak a fejbőrre. Hatására a  túlzottan nyitott pórusok összehúzódnak, így a zsíros haj kevésbé fog zsírosodni. A rozmaring regenerálja a hajat, miáltal csökken a hajhullás és a virágzás hajlama. Alkalmazása: hajmosás előtt 2-3 órával a fejbőrbe (hajhagymákba) jól be kell dörzsölni az olajat. Legcélszerűbb ezt este megtenni és csak reggel fejet mosni, hogy hatását az olaj egy egész éjjel kifejthesse. Tanács: száraz, töredezett haj esetén kerülni kell a hajszárító és a műanyag hajcsavarok használatát. Hajfestéskor érdemes ½  kanál olajat belekeverni a festékbe. 55 ml (4350) 2.370,- 200 ml (4300) 5.520,- 80 ml (4308) 4.290,- (termékleírás a koronás termékeknél)

23 Sampon normál hajra – for Normal Hair
Polivalens növényi kivonatokat tartalmaz, mint tökéletes aktív komponens kombinációkat, melyek a normális, egészséges haj ápolására alkalmasak. A sampon enyhén, fertőtlenítően, gyulladásgátlóan és csillapítón hat a fejbőrre és a hajra. 100 ml (6010) 1.050,- Sampon zsíros hajra – for Oil Hair Sikeresen normalizálja a zsírmirigyek működését és a zsírlerakódások keletkezését. A multivitamin komplexusok természetes növényi kivonatokkal  kombinálva részt vesznek az oxidációban, csökkentik és serkentik az új sejtek keletkezését. 100 ml (6020) 1.200,- Sampon száraz hajra – for Dry Hair A hidratáló anyag úgy van szabályozva a "természetes nedvességi tényező" alapján, hogy megoldja a bőr nedvesség szegénységét és a bőr szárazságát. Közvetlenül hat a fejbőrre és a hajra. 100 ml (6030) 1.200,-

24 Sampon korpás hajra – Anti Dandruff
A samponba beépített bioaktív elemek mikroszemcséken keresztül hatnak, amelyeket a fejbőr közvetlenül feldolgoz olyan hatékony szabályzóvá, amely meggátolja a zsírmirigy túlzott termelését és a korpásodás kialakulását. 100 ml (6040) 1.200,- Hajdúsító sampon - for Extra Volume Minden hajtípusra alkalmazható. Megnöveli a haj tömegét, dinamikussá és levegőssé varázsolja.                            Eredmény: az Ön haja csillogó lesz, készen állva a formázásra. 100 ml (6050) 1.350 Sampon töredezett, sérült hajra - For Damaged Hair A szinergetikus rendszer gazdag panthenolban, tokofenolban, B3 és B5 provitaminokban, amelyek pillanatok alatt hatnak a sérült, törékeny és a fáradt hajra. Visszaadja a haj természetességét, csillogását és egyben eredményesen védi a negatív külsö hatásoktól. 100 ml (6060) 1.200,-

25 PowerMax hajkondícionáló - PowerMax Conditioner
A PowerMax kondícionáló keratinnal helyreállítja a károsodott hajszálak felszínét, erősíti a belső szerkezetét és a hajhagymákat is. A haj fénylővé, könnyen fésülhetővé válik és sokáig történő alkalmazásával nem csak egészségesebb és vastagabb lesz, hanem dúsabb és életerősebb is. 100 ml (6100) 2.730,-

26 Hemel Hajápolás Különleges samponok Tápláló samponok

27 Búzacsírás sampon - With Wheat Germs
A búzacsíra kivonat magasértékű biológiai összetevőket tartalmaz: szénhidrátokat, fehérjéket, zsírsavakat, ásványokat, enzimeket és vitaminokat. Mindez az új sampon képletének kiváló kozmetikai tulajdonságokat ad: teljes védelmet és ápolást a hajnak.  100 ml (6070) 1.410,- Sampon tejjel és csokoládéval – With Milk & Chocolate Természetes táplálék minden hajtípusra - új koncepció a kozmetikában természetes energiaelemek használata. Gazdag táplálék, tele szükséges elemekkel amelyek visszaadják a hajnak a természetes tulajdonságait, csillogását és lágyságát. Gyerekeknek nagyon ajánlott, nem csípi a szemet. 100 ml  (6080) 1.410,- Sampon zöldtea és kókusszal - With Green Tea & Coconut  A modern kozmetikában mind nagyobb jelentősége van az antioxidáns tartalmú növényi kivonatoknak. A zöldtea kivonat gazdag összetétele miatt pótolhatatlan, mint antioxidáló szer ( 100-szor erősebb, mint a C vitamin). Hatása antibakteriális és véd a káros napsugárzástól. 100 ml (6090) 1.500,-

28 Hajápolás Termékvonal hajhullás ellen

29 Hajápolás Termékvonal hajhullás ellen - Hair Care Collection
Hajad a díszed – de aggódásra is ad okot Mit kell tudni a hajhullás okairól? A hajnövekedés nem folyamatos, hanem ciklikus, és három szakasza van: 1. Aktív növekedési szakasz (anagén), ami 2-6 évig tart. 2. Átmeneti szakasz (catagén) , amely néhány hétig tart. Az anyagcsere aktivitás lelassul és a hajhagymák a fejbőr felszíne felé mozdulnak el. 3. Nyugalmi szakasz (telogén), mely néhány hétig tart. A hajhagyma alapja elsorvad és henger alakot vesz fel. Az új haj a telogén szakasz alatt kezd nőni, amely végül is úgy hullik ki, mint a tejfog a gyerekeknél. A fejtetőn, vagy a fej hátsó részén a haj kb. 16cm-t nö, a halánték területén 14 cm-t. A normál, egészséges fejbőrön a haj kb %-a az anagén (aktív növekedési) szakaszban van, 1-2% a katagén (átmeneti) szakaszban, és 10-20% a telogén (nyugalmi) szakaszban. A napi szálas hajleválás normális mennyiségűnek mondható. A felborított hajnövekedési ciklus a hajhullás gyakori oka: kevesebb haj van az anagén, és több a telogén hajnövekedési szakaszban. Az eredmény: vékony, törékeny haj, fokozott hajhullás. Itt a megoldás! Új bioaktív alkotórészek, a Hemel hajápolási termékvonal elemi része, amely megoldja a problémát, mióta a túlzott hajhullás problémáját sikeresen kezeli, mivel a megbolygatott hajnövekedési ciklust megszünteti. A bioaktív hatóanyagok, több vegyértékű (polyvalent) növényi kivonatokkal kombinálva (gesztenye, kamilla, komló, citromfű, kapor, fagyöngy, cickafarkkóró) és azon felül érvényre juttatva az A, E, F, H, H’, és B-komplex vitaminokat, olyan terméket eredményez, amely megelőző hatású, és ezzel egyidejűleg javítja a haj általános állapotát.

30 100 ml (6210) Gél + sampon hajhullás ellen 10.500
Hogyan müködik? 1. A bioaktív jelző molekulák revitalizálják a hajsejteket, a haj tüszőit és serkentik a fehérje bioszintézist 2. Az inositol stimulálja a fejbőr anyagcsere hatását, ily módon megelőzi a haj     károsodását. 3. DL-etilpanthenol beépül a bőrben lévő pantothén savba. Ez javítja a már roncsolt haj állagát, visszaállítja a nedvességét és védi az ártalmas környezeti hatásoktól és más ártalmas tényezőktől. 4. A kénben gazdag aminosav, mint az N-acetyl-cysteine és N-acetiyl-methionine, hatásosak a fejbőrön kialakuló seborea ellen., melyek segítenek a korpaképződés és a fokozott hajzsírosodás megelőzésében. A probléma megoldódott! Ezeknek a bioaktív összetevőket tartalmazó termékeknek a használatával a következők érhetők el: - Normalizálódik a hajhullási problémával küszködök hajnövekedési ciklusa - Normalizálódik a faggyúkiválasztás és a korpaképződés megelőzése. - A haj erejének növelése és már roncsolt haj javulása 100 ml (6210) Gél + sampon hajhullás ellen 200 ml (6200) Tonic + sampon hajhullás ellen

31 Hemel Beauty Kompakt púderek

32 Öregedésgátló alapozó - Anti-Age Firming Foundation
Az alapozónak tápláló, öregedés gátló hatása van bőröd természetes, fiatalos megjelenéséhez. Minden bőrtípushoz megfelelő. A bőrön egy filmréteget képez, ami védi, revitalizálja és megerősíti a bort. Sűrű állagú alapozó, egy speciális bőrtápláló formulával dúsítva, késlelteti az öregedési folyamatot és minimalizálja az öregedés látható jeleit. Egyenletesen felhordható, a bőrt rendkívül puhítja, hidratálja és frissíti. Méhviasz, Ginkgo-Biloba kivonat, szerves és szervetlen szűrők, és A, E vitaminok táplálják a bőrt, biztosítják a védelmét a szabadgyökök ellen, és nagyfokú védelmet biztosít a napsütés ellen. (SPF18) A formula nem tartalmaz ásványi származékokat és lanolint. 30 ml + 20% ajándék ,- (2601) - világos (2602) - méz (2603) – aranya bézs (2604) – bronz méz

33 Folyékony alapozó - Perfect Cover
Folyékony alapozó a bőr fiatalos, egészséges, hidratált megjelenéséért, bármely bőrtípusra. Hidratálja, védi és természetesen korrigálja a bör hiányosságait. Olajmentes formula, kifejezetten alkalmas zsíros börre. Friss megjelenést , igazi komfortot, és hosszan tartó hatást biztosít. A mikroszivacsokkal támogatott Hyaluronic sav garantálja a matt hatást, miközben a tiszta észterek normalizálják a bőr hidrolipid hártyáját. A tökéletes tapadásról és hosszantartó hatásról a speciális bevonó polimerek gondoskodnak. A Perfect Cover védi a bőrt az UV sugaraktól (SPF10). Nem tartalmaz lanolint és ásványi olajakat. 30 ml ,- (2501) - világos (2502) - méz (2503) – természetes bézs (2504) – természetes bronz

34 Kompakt púder - Soft Touch
Tökéletesen sima, selymes szerkezetű púder, mely minden bőrhibának könnyű fedést biztosít, a bőrnek természetesen frissességet ad és hibátlan hatásúvá teszi. Rendkívül könnyű, krémes és tapadós formula, mely A és E vitaminnal dúsított, ami védi a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatot. A púder nem tartalmaz ásványi származékot és lanolint. 20 g ,- (2101) - világos (2102) – méz (2103) - bézs (2104) - barna

35 Csillámpor - Star Dust 2 g (2251) – ezüst 2.250,-
A ragyogó csillámpor varázslatos csillogást ad a bőrnek. Rendkívüli hatást kelt és csábítóan vonzóvá, elegánssá varázsolja a bőrt. Alkalmazható arcra és testre is. 2 g (2251) – ezüst ,- (2252) – rózsaszín ,- (2253) – bézs arany

36 Púdergyöngyök - Fresh & Hot
Arcpirosító „koktél”, mely többszínű púder labdácskákból áll és sima, teljes fedést ad. Arcod friss hatású lesz egész nap. Speciálisan válogatott színek, melyek ideálisak a napsütötte hatás eléréséhez. A púdergyöngyös arcpirosító újító technikával készült; puhán fedi a bőrt és megelőzi a kiszáradását. Könnyen felhordható nagy pamaccsal vagy szivaccsal. A korszerű termelés garantálja a termék csúcsminőségét. 18 g ,- (3401) - narancs barna (3402) – rózsaszín

37 Arcpirosító púder - Fresh & Silky
Gyengéd arcpirosító, mely bőrödnek selymes érzést biztosít. Órákig tart, és arcod természetesen friss és gyönyörű lesz. Mikrofinomságú szerkezete tökéletes befejezést ad. Az A és E vitaminok megelőzik a korai öregedést és táplálják a bőrt. A pirosító nem tartalmaz ásványi származékokat és lanolint. 15 g ,- (2201) - őszibarack (2202) - narancs (2203) - barna (2204) - bíbor (2205) - rózsaszín

38 Hemel Beauty Szemfestékek

39 Szemhéjfesték - matt - Mascara Velvet Look 6g 4.320,- (2313) - fehér
A szemhéjfesték bőröd sima, puha, friss kinézetűvé varázsolja, és nagyon könnyű felvinni. Az innovatív formula kiváló tapadást, és a látható vonalak tökéletes fedését biztosítja. Az A és E vitaminok táplálják az érzékeny szem körüli bőrterületet és megelőzi a korai öregedést. A szemhéjfesték nem tartalmaz ásványi származékokat és lanolint. 6g ,- (2313) - fehér (2314) - sötétkék (2315) - világosbarna (2316) - fekete (2317) - szürke (2318) - lila (2319) - bíbor (2320) – narancsos rózsaszín

40 Szemhéjfesték - fényes - Mascara Shiny Look
A szemhéjfesték bőröd sima, puha, friss kinézetűvé varázsolja, és nagyon könnyű felvinni. Az innovatív formula kiváló tapadást, és a látható vonalak tökéletes fedését biztosítja. Az A és E vitaminok táplálják az érzékeny szem körüli bőrterületet és megelőzi a korai öregedést. A szemhéjfesték nem tartalmaz ásványi származékokat és lanolint. 6g ,- (2301) - bézs (2302) - bronz (2303) - csokoládébarna (2304) - égkék (2305) – lilás kék (2306) – piszkos zöld (2307) – olajos zöld (2308) - őszibarack (2309) – szürkés zöld (2310) - rózsaszín (2311) – piszkos barna (2312) – lilás szürke (2321) – aranysárga

41 Mascara Incredible Eyes
Szemceruza – Mascara Incredible Eyes Csúcsteljesítményű profi szemceruza a pontos, nagyfokú szemkihúzáshoz. Lehetőség van kétféle használatra: az általános, mint alap fekete szempillafesték, vagy kissé elkenve, elmaszatolva azért, hogy kiemeljük a gyöngyház ragyogást. Ez szemedet szivárványszínekben játszóvá és érzéki hatásúvá teszi egyszerre. A ceruza hosszú távú, intenzív, homogén és puha filmréteget képez, figyelemre méltó fedőképességgel. A hő és vízállóságának köszönhetően változatlanul kifinomult és luxus kinézetű marad, magas hőmérsékleten is. 2 g 2.910,- (2901) - fehér (2902) - fekete (2903) – világos rózsaszín (2904) - aranysárga (2905) – csokoládé barna (2906) – sötét szilva (2907) – sötét bronz (2908) – világos ibolya (2909) – piszkos lila (2910) – kaméleon zöld (2911) – sötét ibolya zöld (2912) - szürke (2913) - égkék (2914) – sötétkék (2915) – tiszta ibolya

42 Szemöldök ceruza – Mascara Ultra Brows 2 g 4.350,-
A magas minőségű ceruza, mely szemöldöködet tökéletessé teszi. Képessé tesz arra, hogy meghosszabbítsd világos és különösen vékony szemöldököd, és megnyújtsd szemöldököd ívét. Höálló és hosszantartó. Könnyen felvihető, és tökéletesen színez, így a végső eredmény természetes és kifinomult. 2 g ,- (3001) – világos barna (3002) – sötét barna

43 Szempilla spirál kettö egyben - Mascara 2 In 1 (Curl & Volume)
Kettő az egyben: hosszabbít és ível. Szempilla spirál csúcsminőségű formulával. Egyszerű felvitel után szempilláid vastagabbak, hosszabbak és tökéletesen ívesek leszek egyszerre. Az innovatív formula védi és ápolja a szempillákat. A spirál könnyen és gyorsan felvihető. A göndörítő hatás korlátlan ideig tart elmaszatolódás nélkül, még extrém szituációban is. 9 ml ,- (2701) - fekete (2702) - barna

44 Hemel Beauty Szájfestékek

45 Szájkontúr ceruza - Pencils Glamour Lips
Kirajzolja és megformázza az ajkakat tökéletes és tiszta vonalúra. Puha és enyhén porszerű struktúrája kifinomult és csábító matt hatású. Természetes recept, dúsítva A és C vitaminnal az öregedésgátlás és anti-oxidáns működés miatt, komfortérzetet garantál és lágyítja az ajak bőrét. 2 g ,- (2801) – metál lila (2802) – világos rózsaszín (2803) – ajak rózsaszín (2804) – természetes barna (2805) – világos barna (2806) - piros (2807) - rózsaszín (2808) - bordó

46 Matt szájrúzs - Shiny Velvet Kisses
Rúzs, mely bőkezűen bevonja és puhítja az ajkat, hatásos befejezésként. A pompás hatást a speciálisan válogatott viasz és természetes lágyítók tökéletes egyensúlyával éri el. Cukorszármazékok segítik a hosszantartó hatást, fényt és tapadást, mialatt tisztított növényi észterek biztosítják a könnyű és krémes érzést és rendkívüli komfortot. E és C vitaminnal dúsított formula, amelyek védnek a szabadgyököktől és az A vitamin pedig öregedés gátló hatású. A rúzs nem tartalmaz lanolint és ásványi származékot. 4g ,- (3301) - őszibarack (3302) – kékes rózsaszín (3303) – baba rózsaszín (3304) – világos bíbor (3305) – narancs barna (3306) - vörös (3312) – bor vörös

47 Ragyogó folyékony rúzs - Pencils Metal Velvet
Új formula rendkívül magas százalékban gyöngyökkel, ami az intenzív színt és szokatlanul magas fényt adja. A Metal Velvet folyékony ragyogás könnyen felhordható és kialakít egy védő, hosszantartó és elkenődésálló filmréteget az ajkakon. Krémes, kényelmes szerkezete vitaminokkal és izzó polimerekkel dúsított. Táplálja az ajkakat és egy időben elbűvölő hatást kölcsönöz nekik. Használd magában, az elegáns, intenzív színhatás és kifinomult fémes csillogáshoz, vagy pedig vidd föl a rúzsra azért, hogy ajakaid teltebbnek nézzenek ki. 7 ml ,- (3601) – lilás barna (3602) – világos rózsaszín (3603) – ibolya barna

48 Folyékony rúzs - Pencils Liquid Lips
Folyékony rúzs, intenzív, sűrű szerkezettel, ami segíti a precíz felhordást. Matt, hidratáló filmréteget képez az ajkakon. Az intenzív szín sokáig megmarad, az ajkakat vitaminokkal ápolja és teltebbé teszi. Az anyagszerkezete biztosítja a hosszantartó hatást és az elkenődés állóságot. 7 ml ,- (3501)- téglavörös (3502) - húsbarna (3503) - barna (3504) – szilva barna (3505) - bíbor

49 Hemel Beauty Körömlakkok
Matt Gyöngyházas Fényes

50 Körömlakk - Nail polishes Nail Power
Matt (3101) – világos bézs (3102) – sötét bézs (3103) – természetes barna (3104) – piszkos rózsaszín (3105) - rózsaszín (3106) – sötét lila (3107) – tégla vörös (3108) – vörös Gyöngyházas (3109) – bézs gyöngy (3110) – természetes gyöngy (3111) – rózsaszín gyöngy (3112) – arany bézs gyöngy (3113) – iboly gyöngy Fényes (3114) – fényes fehér (3115) – természetes fényes (3116) – fényes rózsaszín (3117) – fényes lila (3118) – kaméleon bronz (3119) – fényes barna (31120) – fényes téglavörös Körömlakk - Nail polishes  Nail Power Könnyen kenhető és rendkívül fényes. A Nail Power körömlakkok a kozmetikai minőség és technikai fejlesztés rendkívüli kombinációját reprezentálják. Hosszantartó és gyorsan száradó formula gondoskodik arról, hogy körmeid sokáig kifogástalanok legyenek. Vitaminokkal dúsított, melyek javítják körmöd minőségét. 10 ml Matt ,- Gyöngyházas 3.090,- Fényes 3.450,-

51 Hemel Multivitaminos Koronás Kollekció

52 A Hemel Multivitaminos Koronás Kollekció készítményei alkalmasak bármely bőrtípus ápolására!
A Sárgarépa a béta karotin elsőrendű forrása ("A" provitamin), és még más karotiné és karotinoidé, melynek aktív lipidjei összetételükben csodálatos hatást adnak ennek a növénynek. A béta karotinnak nagyon fontos hatása van a ráncosodás megelőzésében, ugyanis közömbösíti a a ráncosodás három legfontosabb okát: megelőzi a bőr kiszáradását, védi az UVA sugarak ellen, mint erős antioxidáns, közömbösíti a szabadgyökök hatását, melyek a sejtkárosodásért felelősek. Szabályozza a faggyú és verejték mirigyeket, és a hajnövekedési ciklust. Felgyorsítja az új sejtek termelődését, védi a külső bőrréteget és megelőzi a haj töredezését. A répa bioflavoniodokban is gazdag (vegyületek, melyek védik és erősítik a szervekben a C vitamin hatását), és még tartalmaz bórt, kalciumot, rezet, vasat, cinket. Az Avokádót kozmetikai készítményekben használják, olaj formájában aktív hatóanyagokkal, speciális összetevőinek köszönhetően. Az avokádó olaj védi a bőr a kiszáradástól és ártalmas környezeti hatásoktól, és használható a paraziták által megtámadott bőr kezelésére. Lágyító hatással van a megkeményedett és rugalmasságát vesztett bőrszövetre. A Körömvirágnak kozmetikailag értékes összetevői vannak, melyek felgyorsítják a sejtregenerálódási folyamatot. A bőr tonizálására és az általános állapotának javítására szolgál, és különösképpen ajánlott érzékeny és enyhén irritált bőrre.  A Szója maradéktalanul revitalizálja a bőrsejteket a könnyű felszívódás következtében. Sikeresen javítja a fáradt és károsodott bőrt.

53 Hemel Növényi maszkok, arcpakolások - Herbal Masks

54 Összetétel: Gyógynövények, aromatikus növények és ásványi alap( kozmetikai anyag ) tökéletes keveréke. A Hemel pakolások tisztítják, zsírtalanítják, hidratálják, feszessé teszik a bőrt, erősítik a periférikus vérkeringést és eltávolítják az elhalt sejteket. Ha figyelembe vesszük a különböző bőrtípusokat, a megfelelő növények kiválasztásával és párosításával négy féle maszkot különböztetünk meg: - száraz bőrre ( Dry Skin Mask ) - zsíros bőrre ( Oily Skin Mask ) - fáradt és érzékeny bőr regenerálására ( Skin Regeneration Mask ) - színezésre ( tonizálásra ) és revitalizálásra újjáélesztésre ) ( Skin Toning Mask ) A Hemel maszkok gyorsan és mélyen a szövetekbe hatolnak és serkentik a bőrsejtek funkcióját. Már az első használat után a bőr kifényesedik, feszessé válik és megfiatalodik. Hosszabb használat után ezek a tulajdonságok még inkább láthatóvá válnak. Teljes hatását és maximális effektusait helyes előkészítéssel és használattal érjük el. Előkészítés: közvetlen a használat előtt  két kiskanál maszkot négy kiskanál meleg vízzel keverjük össze. Soha ne használjunk fém edényt és kanalat az előkészítéshez. Alkalmazás: a Hemel növényi maszkok minden bőrtípusnak megfelelnek. A letisztított arcot gyengéd mozdulatokkal kell bekenni. A bőr típustól és állapotától függően a maszk aktív hatásideje percig ajánlott, illetve a maszk teljes száradásáig. Amíg a maszkot le nem mossuk minél kevesebbet mozogjunk, lehetőleg pihenjünk. A maszkot langyos vízzel mossuk le és az arcunkra megfelelő krémet kenjünk. A pakolás utáni bőrreakció természetes jelenség. Ajánlás: hetente egy-két alkalommal ismételjük.

55 Száraz bőrre - Dry Skin Mask
50 g (1910) 3.180,- Zsíros bőrre - Oily Skin Mask 50 g (1900) ,-

56 Fáradt és érzékeny bőr regenerálására – Skin Regeneration Mask
Színezésre ( tonizálásra ) és revitalizálásra, (újjáélesztésre ) – Skin Toning Mask 50g(1930)

57 Hemel Tárgyápolás

58 Bőrtárgyápoló krém - Hemelplus exclusive
Ez olyan védő krém, amely azokat az összetevőket tartalmazza, amelyek szükségesek a bőrtárgyak minőségének megőrzéséhez. (Véd a naptól és a nedvességtől, visszaadja a rugalmasságát és a természetes fényét, megakadályozza a kopását, kiszáradását és a repedezését a bőrnek és eltünteti a fehér foltokat). Kellemes illatú, színtelen és ezért használható minden színű bőrre és bármilyen bőrtárgyra. Próbálja ki kabátján, cipőjén, bőrbútorain, táskáján, pénztárcáján stb. Lakk és műbőrből készült tárgyakra is használható. Egy doboz Hemel bőrtárgyápoló krém helyettesít 40 doboz hagyományos cipőkrémet. Használati utasítás: kis mennyiségben felvisszük a krémet, néhány perc után puha ruhával ( legjobb a selyem ) átfényezzük. 200 ml (5200) 3.060,- 40 ml (5240) 1.020,-

59 Faápoló krém - Hemel WoodPolish
Védi a fát a nedvességtől, naptól és penésztől. A plassztofikátor lehetővé teszi a hosszútávú felületi védelmét a fának. Mindenféle fatárgy megvédésére alkalmas (bútor, parketta, falburkolat). A hatékonysága legjobban látható az időjárási körülményeknek kitett tárgyak esetében. Védi a fát a faszú ellen is. Használati utasítás: kis mennyiségben felvisszük a fára, hagyjuk egy napot állni és pamutdarabbal átdörzsöljük, hogy leszedjük a felesleges krémet, amit a fa nem szívott be. ( különben összeszedi a port ). 120 ml (5100) 3.750


Letölteni ppt "Hemel termékkatalógus 2008"

Hasonló előadás


Google Hirdetések