Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mókuskerék háromszögben Avagy a változások természetrajza By Nyirő András 2012 Mese kizárólag felnőtteknek !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mókuskerék háromszögben Avagy a változások természetrajza By Nyirő András 2012 Mese kizárólag felnőtteknek !"— Előadás másolata:

1 Mókuskerék háromszögben Avagy a változások természetrajza By Nyirő András 2012 Mese kizárólag felnőtteknek !

2 Mókuskerék az egész világ Ebben jár a világgazdaság és az európai gazdaság. Az amerikai, a francia, a német az olasz de a magyar társadalom is. Ezzel küszködnek a magyar vállalkozások, önkormányzatok. Nem utolsó sorban a magyar emberek. Ami változik az csak a kerék mérete

3 Hogy lesz a kerékből háromszög? Így: Tranzformáció by Nyirő András

4 0 Pörgünk a háromszögben. Egyre gyorsabban. Egyre fárasztóbb. Nem jutunk előre, sőt. A kívánt céltól, hogy az életszínvonal minimumát jelentő „o”-át meghaladjuk egyre távolodunk. Borul körülöttünk minden.

5 Hol a jövedelmünkből vesznek el. Csökkentik a fizetést, csökken a vállalkozói bevétel felülről. Hol az árak nőnek alulról. Élelmiszer, gáz, villany, benzin. A megélhetés nehezedik.

6 Az elért életszinvonalat, a cég elért pozícióját nehezen adjuk fel ezért a tartalékokhoz nyúlunk. A tartalékok csökenni kezdenek.

7 0 A baj akkor van ha elindultunk a borulás irányába, s mozgásterünk és a tartalékaink is csökkennek. Ezt magánemberként, cégvezetőként időben fel kell ismerni.

8 A cél a kitörés A mókuskerék mindig mókuskerék (háromszög ) marad. 0 + - A mókuskereket kell máshová áthelyezni egy új dimenzióba. Ahol van élettér.

9 A rugalmatlan és alkalmazkodás képtelen világból a rugalmas, folyamatosan új megoldásokat kereső uj világba. Magán és cégélet újratervezésével, változásmenedzsmenttel és ha kell krízis menedzseléssel.

10 Megoldás Van az Ön cégében beépített GPS? és a magánéletében ? Építsük be együtt! „ Amikor minden megváltozik változtass meg mindent.. „ A kulcsszó : Újratervezés

11 Keressen minket most! http://www.hunvest.hu


Letölteni ppt "Mókuskerék háromszögben Avagy a változások természetrajza By Nyirő András 2012 Mese kizárólag felnőtteknek !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések