Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Számítógépes Hálózatok 1. gyakorlat. Számítógépes hálózatok2 Gombos Gergő Elérhetőségek Szoba: 2-519 Honlap:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Számítógépes Hálózatok 1. gyakorlat. Számítógépes hálózatok2 Gombos Gergő Elérhetőségek Szoba: 2-519 Honlap:"— Előadás másolata:

1 Számítógépes Hálózatok 1. gyakorlat

2 Számítógépes hálózatok2 Gombos Gergő Elérhetőségek Email: ggombos@inf.elte.huggombos@inf.elte.hu Szoba: 2-519 Honlap: http://people.inf.elte.hu/ggombos

3 Számítógépes hálózatok3 Gombos Gergő Követelmények Maximum 4 hiányzás megengedett.  Minden gyakorlaton lesz névsor. A jegy három egyenlő-súlyú komponensből tevődik össze:  Papíros zárthelyi (évfolyam)  Géptermi zárthelyi (csoport)  Házi-feladatok (10 beadható) Egyetlen komponensnél sincs minimum követelmény, de a gyakorlati jegy megszerzéséhez mindkét zárthelyin meg kell jelenni. Pót zárthelyit a papíros vagy a géptermi részből lehet írni, ha elégtelen a gyakorlati jegy, mindkettőből nem lehet javítani. Gyakorlati utóvizsga nincs!

4 Számítógépes hálózatok4 Gombos Gergő Érdemjegy határok Az érdemjegyet a három komponens alapján határozzuk meg, azaz a 100% azt fejezi ki, hogy mind a két zárthelyi maximális pontszámú és az összes beadott házifeladat el lett fogadva. Az alábbi összefoglaló táblázat adja meg az egyes határokat. SzázalékÉrdemjegy 0-49 %Elégtelen(1) 50-59%Elégséges(2) 60-74%Közepes(3) 75-84%Jó(4) 85-100%Jeles(5)

5 Számítógépes hálózatok5 Gombos Gergő Házi feladatok Utólagos beadás nincs! A beadandókat általában kézzel írottan, papíron kell leadni, kivétel a socket programo(ka)t. Az értékelésnél egy feladatsorra 2 pont adható. Félpont van. Az elfogadott beadandók számát neptunban lehet megtekinteni.

6 Vége


Letölteni ppt "Számítógépes Hálózatok 1. gyakorlat. Számítógépes hálózatok2 Gombos Gergő Elérhetőségek Szoba: 2-519 Honlap:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések