Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Áttekintés és Rövid Bemutató

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Áttekintés és Rövid Bemutató"— Előadás másolata:

1 Áttekintés és Rövid Bemutató
CSIKUNG Áttekintés és Rövid Bemutató

2 Mi a Csikung? A Csikung egy ősi kínai energetikai rendszer amit egészségmegőrzésre, gyógyulásra és magas szintjén a saját élet uralására használtak és használnak napjainkig. A csi (qi, chi) energiát, életerőt jelent, a kung pedig művelést, gyakorlást. A csi a test energia-csatornáiban áramlik, amit nyugaton meridiánnak neveznek. Chikung = az energia áramoltatása a testben

3 Hogyan Gyakoroljunk? Legjobb csoportosan hisz az energiák összeadódnak és sokkal könnyebben megy a gyakorlás!

4 Milyen betegségeknél lehet eredményesen használni?
Megfázás, influenza Allergia Különböző fájdalmak Bőrproblémák Levertség, depresszió Agyvérzés Cukorbetegség Epe és vesekő Súlyproblémák Asztma, légúti megbetegedések Stb. Mindennapi életünk chikung gyakorlás nélkül Ismerősek ezek a problémák?

5 Miért betegszenek meg az emberek?
Helytelen étrend Környezetszennyeződés Nagy népsürűség NEM, nem a bacilusoktól, vírusoktól vagy gombáktól leszünk betegek!

6 Ha azok okoznák akkor senki sem lenne életben!
A legyengült immunrendszer miatt betegszünk meg! A Chikung pont erre kinál megoldást: erősíti az immunrendszert, elősegíti, hogy minden szervünk megfelelő energiamennyiséghez jusson Így a test újra képes önmagát egyensúlyba hozni és meggyógyítani.

7 A Chikung Jótékony hatásai:
Feltölt energiával – nem kell kiskanállal összeszednie magát Ellazít és boldoggá tesz - a stressz már a múlté Megerősíti az immunrendszert – nem betegszünk meg Segíti a szervezetet az öngyógyítás folyamatában – nincs többé fejfájás, betegség Pénz takarít meg, hisz nem kell gyógyszert vásároljon - helyette elmehet nyaralni!

8 NE FELEDJE: Az antibiotikumok hatástalanok a vírusokkal szemben, sőt a kifejlesztett védőoltások csak rontanak a helyzeten. „több mint 98% a vírusoknak immunis volt az általánosan használt Tamiflu® -val szemben már 2009-ben.” - Baltimore Sun

9 Hol lehet gyakorolni? Bárhol! Íme egy példa 

10 Heti közös gyakorlás Szerdánként Reggel 8 –tól 9 –ig és
Este 7 –től 9 –ig Egynapos tanfolyamok is indulnak. Érdeklődni lehet: Bogyó Erzsébet


Letölteni ppt "Áttekintés és Rövid Bemutató"

Hasonló előadás


Google Hirdetések