Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Áttekintés és Rövid Bemutató.  A Csikung egy ősi kínai energetikai rendszer amit egészségmegőrzésre, gyógyulásra és magas szintjén a saját élet uralására.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Áttekintés és Rövid Bemutató.  A Csikung egy ősi kínai energetikai rendszer amit egészségmegőrzésre, gyógyulásra és magas szintjén a saját élet uralására."— Előadás másolata:

1 Áttekintés és Rövid Bemutató

2  A Csikung egy ősi kínai energetikai rendszer amit egészségmegőrzésre, gyógyulásra és magas szintjén a saját élet uralására használtak és használnak napjainkig.  A csi (qi, chi) energiát, életerőt jelent, a kung pedig művelést, gyakorlást.  A csi a test energia-csatornáiban áramlik, amit nyugaton meridiánnak neveznek.  Chikung = az energia áramoltatása a testben

3  Legjobb csoportosan hisz az energiák összeadódnak és sokkal könnyebben megy a gyakorlás!

4 Mindennapi életünk chikung gyakorlás nélkül Ismerősek ezek a problémák?  Megfázás, influenza  Allergia  Különböző fájdalmak  Bőrproblémák  Levertség, depresszió  Agyvérzés  Cukorbetegség  Epe és vesekő  Súlyproblémák  Asztma, légúti megbetegedések  Stb.

5  Helytelen étrend  Környezetszennyeződés  Nagy népsürűség NEM, nem a bacilusoktól, vírusoktól vagy gombáktól leszünk betegek!

6  A legyengült immunrendszer miatt betegszünk meg! A Chikung pont erre kinál megoldást: erősíti az immunrendszert, elősegíti, hogy minden szervünk megfelelő energiamennyiséghez jusson Így a test újra képes önmagát egyensúlyba hozni és meggyógyítani.

7  Feltölt energiával – nem kell kiskanállal összeszednie magát  Ellazít és boldoggá tesz - a stressz már a múlté  Megerősíti az immunrendszert – nem betegszünk meg  Segíti a szervezetet az öngyógyítás folyamatában – nincs többé fejfájás, betegség  Pénz takarít meg, hisz nem kell gyógyszert vásároljon - helyette elmehet nyaralni!

8  Az antibiotikumok hatástalanok a vírusokkal szemben, sőt a kifejlesztett védőoltások csak rontanak a helyzeten. „több mint 98% a vírusoknak immunis volt az általánosan használt Tamiflu® -val szemben már 2009-ben.” - Baltimore Sun

9

10  Szerdánként Reggel 8 –tól 9 –ig és Este 7 –től 9 –ig Egynapos tanfolyamok is indulnak. Érdeklődni lehet: Bogyó Erzsébet 06-20-338-1756


Letölteni ppt "Áttekintés és Rövid Bemutató.  A Csikung egy ősi kínai energetikai rendszer amit egészségmegőrzésre, gyógyulásra és magas szintjén a saját élet uralására."

Hasonló előadás


Google Hirdetések