Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fordított ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fordított ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés"— Előadás másolata:

1 Fordított ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés
TISZTA VÍZ Fordított ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés

2 Bemutatkozás Az AGLIERO GOLD BETÉTI TÁRSASÁG egyik profilja, hogy személyes vízügyi tanácsadáson keresztül megfizethető áron, a lehető legjobban működő és a lehető legjobb minőségű vizet előállító ozmózisszűrőket biztosítson ügyfelei számára. Saját és gyermekeink egészségéről szól. Sajnos a magyarok nagy része nem néz ki egészségesnek, ami a vitaminhiánynak és a mérgek felhalmozódásának is köszönhető. Úgy gondoljuk, hogy a tiszta víz fogyasztásával hosszútávon még az is jelentős javulásra számíthat, - aki nem változtat életmódján. Azért gondoljuk így, mert kevesebb méreg jut majd a szervezetébe (amik egyébként a legtöbb bajunk okozói) a csapvízzel és az ásványvizekkel, valamint a tiszta víz hatására a táplálékban lévő kevés vitamin jobban fel tud majd szívódni, ezen kívül a mérgek is lényegesen jobban tudnak majd kiürülni. Ne törődjünk bele, hogy ötven évesen gyógyszerfüggőnek kell lennünk, és nem élhetünk teljes értékű életet! Egy jó autó sem tart sokáig silány üzemanyaggal. Elsősorban gyermekeim egészsége érdekében szereltettem be én is víztisztító berendezést, mely úgy gondolom nagyon jó döntés volt, ajánlom mindenkinek!

3 A Vízszennyezés forrásai
A vizek szennyezése hatalmas méreteket öltött. Az ipari és mezőgazdasági tevékenység következtében savak, lúgok, az egészségre káros fémek és nem fémek, szerves anyagok, növényvédő szerek, gyomirtók, hormonok kerültek vizeinkbe. A vízszennyezés legjelen-tősebb szereplője az ipar, elsősorban a vegyipar. Az ipari szennyvíz mennyisége naponta 2,5 millió köbméter, melynek mintegy a fele kerül tisztítás nélkül a szabadba. A másik nagy szennyező a mezőgazdaság. Vegyszerek, gyomirtók, rovarirtók, műtrágyák kerül-nek a felszíni vízkészletbe. Ezen kívül a háztartások szerepe óriásira növekedett a mosó-szerek, öblítők, vízlágyítók, kozmetikumok, savak és lúgok széleskörű használatával. A szennyezett víz sajnos több környezeti katasztrófához vezetett. A balesetek, az emberi figyelmetlenség és felelőtlenség következményei súlyos sebeket ejtettek a természeten, és így a mi életünkön is. Ezért különösen fontosak a víz minőségének vizsgálati módszerei és a víztisztítás lehetőségei!

4 Nem mindegy milyen vizet iszunk!
A csapvíznél a fertőtlenítésre használt aktív klór magához vonzza a szabad részecs-kéket, és ezzel rontja a sejtek működési feltételeit. A klór önmagában is veszélyes idegméreg. Károsítja az agyat, az emésztő szerveket, az érfalat, a vízben lévő egyéb anyagokkal reakcióba lépve újabb egészségre ártalmas vegyületek keletkeznek: klórozott szénhidrogének, klórozott metán származékok, (ezek rákkeltők!), klór-fenolok, klóraminok, amik pedig a víz rossz szagát, ízét eredményezik. Egyébként a csapvízbe hivatalosan közzétett egyéb mérgek sem az ember barátai. Ezen kívül a vízbe olyan anyagok is kerülnek, amiket nem is vizsgálnak, hatásuk kiszámíthatat-lan. A média hangos a legújabb veszéllyel, a hormonokkal, melyek a fogamzásgátló tablettákból kerülnek a vizekbe.

5 A víz feladatai az emberi szervezetben
Segíti az emésztést és megakadályozza a gyomor elsavasodását (gyomorégés). Segíti a vesék működését, és optimálisra állítja be a test tisztulási folyamatait. Segíti az összes anyagcsere folyamatot. Erősíti a szívet és a keringést. Javítja a szervezet immunrendszerét. Aktiválja az idegrendszert és csökkenti a stresszre való hajlamot. Növeli a koncentráló- és teljesítő képességet. Frissességet és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. Elszállítja a tápanyagokat a sejtekhez. Eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket, mérgeket. Rugalmassá teszi az izületeket a csontok összekapcsolásához. Így tehát nem mindegy, hogy mit iszunk meg. Számos ország, sőt az egyik legnagyobb világ-szervezet is meghatározta az ivóvíz fogalmát: a biztonságos ivóvíz az a víz, mely egy életen át fogyasztva sem jelent veszélyt az egészségre. A jó minőségű víz színtelen, szagtalan, nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat!

6 Tévedés azt hinni, hogy az ásványvíz megoldás!
Az élet igazi forrása az a víz, amelyben nincs vagy minimális az ásványi anyag. Az esővíz ami, valóban fel tudja venni a tápanyagokat a talajból, kiváló oldószer, oldott anyag tartalma majdnem nulla. Ahol bőséges esők esnek, és így nem kemény, szennyezett locsolóvizek viszik a tápanyagokat a növényekbe, ott hosszú életű, gyönyörű növények élnek (pl. Angliában a fű). Az embereknek is ilyen vízre van szüksége! Ezt a véleményt, azóta számos szakértő tovább finomította. Rájöttek, hogy a szervezet méregtelenítésére elsősorban a tiszta, lágy víz alkalmas. Harvey Diamond /Testkontroll/: Az anyagcseréhez elengedhetetlen az ásványi anyagok jelenléte, de a szervezet az ásványokat csak szerves (tejtermékek, gabonák, hús stb.) formájukban tudja hasznosítani. A szervezetbe juttatott, de fel nem használt ásványi anyag a különböző testszövetekbe, szervekbe, izületekbe, csontokba, a keringési rendszerbe lerakódik, s e lerakódások idővel betegséget okoznak, sőt, életveszélyessé is válnak. Vesekő, epekő, az agy meszesedése, érelmeszesedés, szívbaj lehet a vége. A csapvízben lévő klór a szervezeten belül hajlamos reakcióba lépni a zsírokkal (elsősorban állati eredetű zsírokkal: ami bizony bőven akad a szokásos étrendben), s együtt egy kenőcsös állagú anyagot alkotnak. Ez a ragacs aztán letapad a vivőerek belső oldalára és ott meszesedést, arterioszklerózist okoz, aminek a vége a manapság leggyilkosabb kór, a szívroham. Tehát már csak a klórozás szokása elegendő ok lenne arra, hogy az ember kizárólag ozmózis vizet fogyasszon.

7 Víztisztítás Felismerve a tényt, hogy mennyire fontos az ember szervezetének a víz és hogy a környezetszennyezés miatt megfelelő ivóvízhez jutni szinte lehetetlen, a fejlett országok és a nagy nemzetközi szervezetek többféle víztisztítási eljárást kísérleteztek ki és hagytak jóvá. A háztartási ivóvíz tisztítás területén ez az eljárás az ún. fordított ozmózis (reverse osmosis). Először a NASA fejlesztette ki ezt a módszert az űrhajósok számára, majd a haditengerészetnél használták, hogy a tengervízből ivóvizet nyerjenek. Szerencsére az élelmiszeripar is elkezdte használni Pl: Zwack Unicum, Coca Cola, Gyümölcslevek és mára már a lakosság számára is elérhető módszerről van szó, melynek lényege a következő: Mi az ozmózis? Mi a fordított ozmózis (RO)? Az RO berendezés működési elve?

8 „Ősidőktől fogva a vizet egészségesnek tartották, de a betegségek forrásának is.
Ma már tudjuk, hogy az emberi szervezetben a víz feladata a sejtek közti anyagcsere megvalósítása (oldószer és a salakanyagok elszállítója), a testhőmérséklet szabályozása és részt vesz a szervezetben végbemenő biokémiai folyamatokban. A víz / H2O /teszi lehetővé ezeket a folyamatokat és nem az oldott anyagok, szuszpendált ásványi anyagok és egyéb alkotóelemek.” „Az alacsony TDS tartalmú víz (1-100 mg/l) fogyasztása teljesen biztonságos.” (Megjegyzés: Az USA-ban több millió ember él hosszú idő óta olyan városban, ahol alacsony TDS tartalmú ivóvizet fogyasztanak. Ezek a városok pl.: Boston (64 mg/l), Portland (23 mg/l), Baltimore (89 mg/l), San Francisco ( mg/l), Seattle (34-47 mg/l).

9 Kísérletek Elektromos kicsapatás Teakísérlet
A jobb oldali pohárban csapvízből kicsapódó A bal oldalon a tiszta vizes pohárban szennyezőanyagok láthatók jobban oldódik a teafilter anyaga.

10 Az ozmózis víz előnyei Állandó minőségű ivóvíz a vízvezetékrendszer meghibásodása, ökológiai problémák, vagy véletlen vízszennyezés esetén is. Mindig a megfelelő mennyiségben rendelkezésre áll a tiszta friss ivóvíz. Segít a diétázóknak az előírt étrend betartásában. Kevesebb cukortól is édesebbek lesznek italaink. Ideális a teafőzők, vasalók, kávéfőzők, üzemeltetéséhez. Óvja az egészséget, mert nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, szerves kémiai anyagokat, vegyszereket, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat, hormonokat, így nem mérgezi a szervezetünket, valamint a legtöbb eltávolítandó salakanyagot, méreganyagot tudja felvenni és kiüríteni a szervezetünkből. Pozitívan hat a közérzetünkre és anyagcserénkre. Hajmosás utáni öblítésre kifejezetten ajánlott. Ajánlott csecsemők számára. A csapvízből készített étel, ital életveszélyes lehet gyermekünk számára! Sok szabad elektront és protont tartalmaz, elősegítve a sejtek elektromágneses működésének körülményeit. Az ozmózis víz emlékező képessége kiváló, homeopátiás gyógymódokhoz jól használható. Hosszantartó jégkocka készíthető a tiszta vízből. Javítja az italok és ételek ízét, színét, eltarthatóságát (lásd. Tea vagy limonádé kísérlet!!!) Az allergiás tünetek jó eséllyel megszűnnek. Mivel megtisztít a mérgektől, lényegesen tisztább, boldogabb életünk lehet!

11 Termékek Gépeinkkel a szennyezőanyagok kb. 95%-át lehet a csapvízből eltávolítani. Milyen szerve-zetek jóváhagyásával gyártják, forgalmazzák a cégek az ilyen típusú berendezéseket? A WHO (Egészségügyi Világszervezet) 2004-ben Genfben megfogalmazta az „Ivóvíz-minő-ségi Útmutató” c. határozatát: „Az Ivóvíz-minőségi Útmutató elsődleges célja a közegészség védelme”. Ebben az Útmutatóban szerepel a fordított ozmózis eljárás, mint az ivóvíztisztítás egyik lehetséges módszere. Az NSF International (Nemzeti Közegészségügyi Alapítvány) segít megvédeni az emberek egészségét azáltal, hogy termékeket minősít és hogy élelmiszerekre, vízre, levegőre és fo-gyasztási cikkekre standard-eket ír elő. Számos RO rendszer, pontosabban azoknak bizonyos elemei, NSF minősítést kaptak. (Az általunk forgalmazott gépeknél: tartály, membrán) A WQA (Vízminőségi Egyesülés) egy non-profit nemzetközi kereskedelmi szervezet, mely képviseli a háztartási, kereskedelmi, ipari és városi vízkezelési területet. E szervezet termék-teszteket végez, és szakértőket oktat. (A membránt gyártó cég tagja e szervezetnek, valamint mindhárom előszűrőnk megkapta a WQA minősítését.) Az FDA (Élelmiszer és Gyógyszerhatóság) egyike a legrégebbi és legelismertebb amerikai fogyasztóvédelmi szervezeteknek. Célja, hogy megvédje és elősegítse a közegészséget azáltal, hogy a piacon biztonságos termékek jelenjenek meg, azáltal, hogy folyamatosan ellenőrzi a forgalomban lévő termékek biztonságát, azáltal, hogy segít az embereknek pontos és tudomá-nyos alapokon nyugvó információt nyújtani. (A membrán, ill. az 1 és 5 mikronos előszűrő megkapta az FDA minősítését!)

12 A berendezés tulajdonságai
A berendezés 5 fokozatú szűrőrendszerrel és visszasózó patronnal ellátott háztartási víztisztító berendezés, kis létszámú családok részére, ahol a víznyomás minimum 3 bar. Ahol nem megfelelő víznyomás, ott szivattyús berendezést kell beépíteni. Működési feltétel:   minimum 3 - maximum 7 bar víznyomás Teljesítmény: liter/ óra nyomástól és szennyezettségtől függően Szűrési fokozatok: - 5 mikronos előszűrő - aktívszén előszűrő     - 1mikronos előszűrő  - ozmózis membrán    -aktívszén utószűrő                                                                      

13

14 A víz útja poharunkba… Az Osmosis termékek a palackozott víz minőségén túlmutatva látják el Önt valóban tiszta ivóvízzel, a mosogatójára felszerelt csapon keresztül. A szűrőkről (1 mikron = a milliméter ezredrészével) Első szűrési fokozat: PP (polipropilén) előszűrő 5 mikronos (fehér textilszerű anyag) Kiszűri: - lebegőanyagot,piszkot, homokot - rozsdát - egyéb üledéket (szilárd oldott szennyeződéseket) Második szűrési fokozat: Szén szűrő (aktív szén szűrő, szemcsés szén) Kiszűri: - a klórt - a szerves vegyületek 98 %-át (Az eltávolítandó anyagok az aktív szén töltet felületén adszorbeálódnak - telítődnek.Többek között "ízjobbítást" érünk el.) Harmadik szűrési fokozat: 1 mikronos üledékszűrő Kiszűri : az előszűrőn átjutott kisebb szennyeződéseket és az előző szénszűrőn esetlegesen átjutott szénport, továbbá számos vegyületet.

15 A víz útja poharunkba… Negyedik Szűrési fokozat: A TFC fordított ozmózis membrán Szűrőnyílás : 0,0001 mikron A baktérium 1000-szer, a vírus szer nagyobb ennél. A fordított ozmózis egy félig áteresztő membránt használ, ami nemcsak a kis szemcséket távolítja el, hanem az oldott szennyező anyagok nagyon magas százalékát is - molekuláról molekulára. Kiszűri: a legfinomabb kémiai szennyeződéseket (oldott szennyező anyagokat)95-98%-át - baktériumokat - vírusokat - egyéb mikroorganizmusokat Ötödik szűrési fokozat: Kisméretű aktív szén utószűrő. (A tartályból érkező vizet még egyszer megszűri) Kiszűri: - a még megmaradó vegyi anyagokat - ízanyagokat - szaganyagokat Hatodik fokozat: Ásványisó adagoló patron. Visszapótolja a megtisztított vízbe a szükséges ásványisókat a kellő mennyiségben.

16 Membrán és a szűrők Átlagos használat mellett az előszűrő betéteket és az utószénszűrőt évenként a visszasózó patront és a membránt pedig két évenként tanácsos cserélni.

17 Egyéb víztisztító berendezéseink
Közvetlenül a KONYHAI MOSOGATÓ CSAPJÁRA CSATLAKOZHATÓ egy átváltó szeleppel. Népszerű és klasszikus asztali szűrő szett, kétfázisú betéttel FCSTO (polipropilén-aktív szén) eltávolítja a szennyeződéseket és a klórt. ZUHANYSZŰRŐ       Tisztítsa meg fürdővizét, fiatalítsa bőrét, építse fel újra haja ragyogását és rugalmasságát! Mondjon búcsút fürdővize klórosságának

18 Tanácsadás Szeretné tudni, hogy az Ön otthonában milyen a víz minősége? Kérje ingyenes víztesztünket! Amennyiben érdekli, rövid időn belül, előre egyeztetett időpontban felkeresem, és egy speciális módszerrel megvizsgálom, hogy az Ön otthonában milyen víz folyik a csapból (akár vezetékes vagy kútvíz)! Megnézzük a vízben lévő oldott anyagok mennyiségét, a víz keménységét, és igény esetén kidolgozunk egy személyre szabott víztisztító megoldást. Biztos Ön abban, hogy a vezetékes ivóvize valóban egészséges? Ingyenes, és minden kötelezettségtől mentes víztesztért keressen bizalommal.

19 Akciós árak 2008. december 31-ig.
Fordított ózmozisos víztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyú nélkül: Ft (beszereléssel) Fordított ózmozisos víztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval: Ft (beszereléssel) Előszürő szett ózmozisos készülékhez: Ft (csere évente) Utószénszűrő: Ft (csere évente) Membrán: Ft (csere kettő évente) Ásványvisszasózó patron: Ft (csere kettő évente) Csapra szerelhető vízszűrő: Ft Csapra szerelhető vízszűrő multibetét: Ft (csere 6 havonta) Zuhanyszűrő: Ft Zuhanyszűrő betét: Ft/2 db (csere három havonta)

20 KAPCSOLAT Ha az általam kínált berendezések felkeltették figyelmét, vagy bármi kérdése lenne, forduljon hozzám, az Agliero Gold Betéti Társaság üzletvezetőjeként szívesen állok rendelkezésére. A készülékeket nyomáspróbázva 24 órás beüzemelés után szállítom, megrendeléstől számítva öt napon belül beépítem konyhájába. Továbbá vállalom a készülékek karbantartását, szűrők és alkatrészek forgalmazását. Ingyenes tanácsadás, vízminőség-vizsgálat az ön otthonában. Információ: Fehér Norbert Makó, Károlyi M. u. 8. Tel: A készülékek részletre is megvásárolhatók! Akciós árak Önnek és családjának, keressen bizalommal! ERŐT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!


Letölteni ppt "Fordított ozmózisos rendszerű víztisztító berendezés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések