Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK:"— Előadás másolata:

1 Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK:
London Metropolitan University - Development School, UK Posztgraduális képzés Szervezet- és közösségfejlesztő Szent István Egyetem, Gödöllő Gazdasági- és Tárdsadalomtudományi Kar Gazdasági Agrárámérnök, Emberi Erőforrás Manager MUNKATAPASZTALATOK: Maidan Consulting Kft. – Ügyvezető, szervezetfejlesztés tanácsadó GROW Csoport- Vezető tanácsadó, tréner Webster University MBA – Óraadó tanár: Szervezetei Magatartás Tárgy Partners Hungary – Tréner, tanácsadó Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület – project manager SZAKETRÜLETEK: Szervezetfejlesztés Vezetői készségfejlesztés és coaching  Készségfejlesztő tréningek Stratégiai tervezés, re-branding Project management Konfliktuskezelés, mediáció Együttműködés fejlesztés HR tanácsadás Kiválasztás AC/DC REFERENCIÁK: Café + Co, MottMc Donald, Continental, Közösségfejlesztők Egyesülete, Hatvan Város Önkormányzata, Odeon, B.Braun Avitum, Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet, Continental Tobacco, MediaLog, UPC, IBM, HR Station, Saint-Gobain, Factory Creative Studio,Biobi Tagságok/Önkéntes tevékenységek: Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága - Etikai bizottság, ODWS Social Impact

2 Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára?
Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek (tudást, lehetőséget, élményt) és szeretnék vissza is adni . Mert amióta csak kapcsolatba kerültem az SZMT-vel itt pörgök: emlékeztek az SZMT Junior Klubbokra, a hajós balatoni konferenciára vagy a Farsangi Bálra a Gerbaud-ban és az Urániában, az élménytúrára valamelyik konferencia estéjén, és hát ugye az ODWS Social Impact... Mert hiszek abban, hogy ez a szakmai közösség nemcsak Magyarországon egyedülálló. Hihetetlen mennyiségű tudás és tapasztalat halmozódott fel és képesek vagyunk együtt olyat alkotni, amit „exportálhatunk” külföldre is Fontos számomra, hogy a fiatal generáció lehetőséget kapjon a szakmai munkába való bekapcsolódásra. Ezért is foglalkoztatok két junior tanácsadót a Maidanban. Nagy álmom, hogy létrehozzak egy Hub-ot, ahol csupa izgalmas, érdekes, különleges ember találkozik, dolgozik együtt, inspirálódik egymástól és ahol jó együtt lenni: dolgozni, közösségben lenni – és ahol még költségeink egy részét is meg tudjuk osztani. Imádok vezetni - akik láttak az ODWS szervezésében, azok azt is láthatták, hogyan csinálom: hogyan vonom be, motiválom, kötelezem el és fejlesztem azokat, akik velem dolgoznak és hogyan készül el minden időre, tervezetten. A koncepció megvalósításához én a szervezetfejlesztő szakma iránti elkötelezettségemet, projektvezetői tapasztalataimat és 5 év civil szférában eltöltött non-profit menedzsment gyakorlatomat és persze kifogyhatatlan energiáimat ajánlom fel a közös növekedésünkért.

3 Miért Csé-vel együtt? Mert amikor kiderült, hogy mindkettőnket elkapott a hév, és szeretnénk indulni a választáson, leültünk beszélgetni és rájöttünk, hogy amit terveztünk, az valójában nagyon hasonló irány és elképzeléseink teljesen kiegészítik egymást. Mi is kiegészítjük egymást, és az együtt-vezetéssel is szeretnénk új dinamikát behozni a szervezetbe: egy férfi és egy nő, egy senior és egy semi-senior, egy kitűnő kommunikátor és egy céltudatos megvalósító, egy nagyon tapasztalt for-profit tanácsadó és egy civil szférában, pályázásban, projektek lebonyolításában jártas non-profit és KKV tanácsadó. Úgy döntöttünk, hogy mindketten indulunk az elnöki pozicióért, de együtt tudjuk elképzelni a programunk megvalósítását.


Letölteni ppt "Kalmár Elvira VÉGZETTSÉG: MUNKATAPASZTALATOK:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések