Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”"— Előadás másolata:

1 „Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”

2 Cégtörténet: Alapítva 1991-ben.
A cég tevékenységét az 1991-es megalakulástól kezdve folyamatosan a rendkívüli célirányos, tudatos szakmai- és marketingmunka vezérelte, melyek még napjainkban is a legfontosabb alappillérek. A MÁTÉ-KER működésének első éveiben a hazánkban uralkodó személyhigiéniai kultúra megváltoztatását és a korszerű személyhigiéniai termékek piacának kiépítését tűzte ki feladatul.

3 Cégtörténet: Mindezt követte a korszerű takarítástechnológiai eszközök, gépek és környezetbarát vegyszerek megismertetése -az élet minden területén- a takarítással foglalkozó szakemberekkel. Majd mindezeket továbbfejlesztve bővítette profilját az élelmiszert előállító cégek üzemhigiéniai rendszereinek, a vendéglátó egységek, szállodák, intézmények konyhái, élelmiszert forgalmazó üzletek HACCP rendszereinek megfelelően fertőtlenítő szerek, takarító vegyszerek, mosogatószerek, különféle eszközök, gépek forgalmazásával.

4 A MÁTÉ-KER- KFT beszállító partnerei:
SCA HYGIENE PRODUCTS KFT JohnsonDiversey Magyarország Kft Werola GmbH Rastatt Unger GmbH Plum Magyarország Kft Ansell Healthcare Europe N.V.

5 SCA HYGIENE PRODUCTS KFT
TORK személyhigiéniai rendszerek: - szappanadagolók - kéztörlő papíradagolók - toalettpapír adagolók - légfrissítők - és töltet termékeik

6 SCA HYGIENE PRODUCTS KFT
Ipari törlőpapírok: - oldószeres tisztításhoz, - speciális területekre pl.: autóipar, finommechanika, épülettakarítás, stb, - általános tisztításhoz ipari papírok

7 TORK – A világ legzöldebb papírgyártó vállalata*
A TORK termékeinek többségét a következő nemzetközi öko-címkék jellemzik: Gyáregységeik legtöbbje rendelkezik az egész világon ismert és elfogadott tanúsítványokkal:

8 JohnsonDiversey Magyarország Kft
Taski épület takarítási vegyszerek és Taski takarítógépek

9 Staufen Demmler GmbH Bővítette profilját a RASTATT-i székhelyű Werola GmbH által gyártott papír asztalterítők forgalmazásával.

10 Unger ablaktisztító rendszer
A cég kereskedelmi portfóliójában megtalálhatóak még az UNGER ablaktisztító rendszerek.

11 PLUM Magyarország Kft PLUM márkajelzésű ipari kéztisztító és ápoló termékcsalád,

12 ANSELL Healthcare Europe N.V.
Az Ansell Healthcare a kézvédelem globális vezetője. Kesztyűtermékek és- szolgáltatások átfogó tárházát kínálják az ipar számár, ezek közül számosat specializált területekre. Pl.. autóipar / szállítás, gyógyszeripar, vegyipar, fémipar, elektronika, építőipar, élelmiszer-feldolgozás…stb

13 Ansell nitrilhabos technológia- biztos fogás és biztonság
Az Ansell a csúcstechnológiákat alkalmaz mint pl.: Ansell Grip Technology TM-forradalmi „nedves fogás”- biztosítja a dolgozók számára a biztonságos munkavégzéshez szükséges fogást Aquadri TM –hosszabban tartó szárazság a kéz számára –rendkívül vékony, polimer kompozit-anyagból készült bevonat, mely akár négyszer annyi nedvességet képes magába szívni, mint a hagyományos pamut béléses kesztyűk. Ansell nitrilhabos technológia- biztos fogás és biztonság Intercept TechnologyTM- új szint a vágásállóságban- tökéletes illeszkedést biztosít, igazodnak a kéz természetes mozgásához, és minimalizálják a kéz fáradékonyságát. Az Ansell munkavédelmi kesztyűk használatával nő a biztonság, nő a termelékenység.Ha a legjobbra van szüksége – rendeljen Ansellt

14 Szennyfogó szőnyegek a CORAL fejlesztésű szennyfogó és ergonómiai szőnyeg termékek.

15 Raktárunk és bemutatótermünk

16 Vonalkód-rendszer A társaság raktáraiban és eladótereiben a vonalkódos nyilvántartási rendszer van bevezetve.

17 A MÁTÉ-KER az ISO 9001 minőségirányítási és az ISO környezetközpontú irányítási rendszereket bevezette és külső auditja folyamatban van. A cég tagja: a Magyar Marketing Szövetségnek, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi Iparkamarának, a Magyar Tisztítástechnológiai Szövetségnek, a Magyar Közbeszerzési Tanácsának, Az UP Klubnak, A cég közreműködik továbbá: HACCP és egyéb minőségügyi rendszerek kiépítésében és szaktanácsadásban.

18 Telephely: Kecskemét, Halasi u. 29. Tel.: 76/509-253 Fax.: 76/509-252
6000 Kecskemét, Kullai köz 54. Telephely: Kecskemét, Halasi u. 29. Tel.: 76/ Fax.: 76/ Mobil.: 30/

19 KÖSZÖNJÜK FIGYELMÜKET!


Letölteni ppt "„Higiénia és tisztaság az élet minden területén.”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések