Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Futók Murphy Törvényei

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Futók Murphy Törvényei"— Előadás másolata:

1 A Futók Murphy Törvényei
(Részlet) (Automatikusan vált)

2 A „minden kezdet nehéz” törvény Ha végre rászánod magad arra, hogy megtegyél néhány futólépést. a, halaszthatatlan ügyintéznivalód adódik b, egy „1000 éve” nem látott rokon jön látogatóba c, monszun jellegű eső esik d, azért pihenni mégis jobb☺

3 Az edzői elégedettséget fokozó tényezők: Az edző igazi és szinte egyetlen öröme az életben, amikor láthatja tanítványai szenvedését az általa több éjszakán át, ördögi mosollyal az arcán kidolgozott edzéstervek végrehajtása során.

4 A célegyenes demoralizáló hatásáról szóló elmélet: A célegyenes akkor képes a lelkesítő mivoltát elveszíteni, amikor már vagy 5 perce haladsz rajta, és még mindig nem értél be a célba.

5 Az öltöző telítettségi törvénye: Ha az öltöző kettő vagy több részre osztható, biztos, hogy azon a padsoron ülnek a legtöbben, ahol a Te szekrényed is található. Folyománya Míg Te többedmagaddal nyomorogsz, addig a másik oldalon mindenki más kényelmesen öltözik.

6 A futók, kutyákra gyakorolt hatásának megértését szolgáló törvény: A kutya számára, a futó ember látványa vetekszik a legfinomabb jutalomfalatok, vagy csirkecombok iránti vágy érzésével. Ez okozza a visszafojthatatlan késztetést, hogy kóstolót vegyen belőle.

7 A táplálék iránti vágyakozás jelei A fogyókúrázó számára az első néhány hét gyötrelmei során nagy gyakorisággal fordul elő, hogy folyamatosan különböző finomságokkal álmodik, melyek egy végeláthatatlan sivatagban délibábként sorakoznak föl előtte. Bővítménye Az idő múlásával (gondolatban) már a nappali órákat is a fenséges lakomák, és ellenállhatatlan ízek birodalmában tölti a fogyókúrázó.

8 A patakparton való futás szabályai, Avagy Kutyaelkerülési Alaptörvény Ha a parton egy kutyával találkozol, lassíts a tempón, tartsd vissza a lélegzeted (azért ne több percig), rá se nézz, csak kocogj tovább. Folyománya Úgyis hallod, ha a kutya már közvetlenül mögötted van. A folyomány folyománya Na, most aztán rohanj!

9 Az egyediség ára Amikor úgy érzed, hogy minden a legjobban alakult, jó áron vásároltál egy olyan futó felsőt, amit még piacra sem dobtak, és hosszas kutatás után „fű alatt” megvetted valakitől, ráadásul meg vagy győződve arról, hogy ilyen senki másnak nem lehet még az országban, szinte biztosra vehető, hogy az első edzéseden az összes veled szembefutón is ugyanolyan atléta felsőt látsz majd.

10 A füvön való futás alaptörvénye 1. A zöld gyepen futni jó
A füvön való futás alaptörvénye 1. A zöld gyepen futni jó. Kiegészítés Már, ha talál olyat az ember. A füvön való futás alaptörvénye 2. Ahhoz, hogy nyugodt szívvel futhassunk a füvön, két tulajdonsággal feltétlenül rendelkeznünk kell: 1, Maximális koncentrációs készség = Hogy időben kikerülhessük a göröngyöket. 2, Maximális erőkifejtés = A lábunkban, hogyha már egyszer beleléptünk egy lyukba, ne ficamodjon ki a bokánk egyből.

11 Az edzői pártatlanságról szóló tézis
Az edzők általában kivételeznek valakivel, egy úgynevezett kis kedvenccel, akit sosem tartanak hibásnak, bármit is tesz, illetve sokkal többet foglalkoznak vele az edzéseken. Az egyetlen szomorú tény csupán az, hogy ez a valaki számodra mindig csak valaki marad, sohasem Te leszel. Az edzői humor tézise Az edző személyiségének vicces oldalát akkor érzékeled csak igazán, amikor az aznapi edzéstervedet mondja el Neked. Folyománya. És akkor sem fogsz nevetni rajta.

12 Versenyfutás Mezőnyben
Ha egyenletes ritmusban szeretnél futni, amit előre meghatároztál magadnak, szinte csak olyan csoportot találsz, akik vagy gyorsabban vagy lassabban futnak. Azt pedig tudjuk, hogy ilyen versenyen nem érdemes magányosan futni. Kiegészítés: Kivétel ez alól természetesen a célegyenes. A Mezőny és az ellenfelek megzavarására irányuló akciók: 1. Verseny előtt egyél sok babot Kiegészítés. Verseny közben legyél laza. Más szóval, engedd el magad. 2. Verseny előtti reggelen ne mosakodj A profik akár több napot is kihagynak előtte. Kiegészítés Semmi esetre se használj illatosító szereket, vagy ne adj Isten parfümöt. 3. Futás közben nyögj hangosan. Tégy úgy, mintha teljesen ki lennél fáradva. Folyománya: A külső szemlélők is megkedvelik majd a futást, mondván, ha a hangok alapján ez ilyen jó, nekik is ki kell próbálniuk.

13 Készítette: Galambos Ádám Illusztrációk: Czagány Tünde
Edzések Versenyek Barátságok Játékok Több, mint 1000 Tag Csatlakozz hozzánk, és olvass még több vicces törvényt! Vagy Lájkolj a Facebook-on


Letölteni ppt "A Futók Murphy Törvényei"

Hasonló előadás


Google Hirdetések