Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dalt írtak a rajongók a No Thanxnek Nos, nem azért fordult a No Thanx rajongóihoz, mert a fiúk ötlethiányban szenved, hanem mert ezzel is bizonyítni akarta,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dalt írtak a rajongók a No Thanxnek Nos, nem azért fordult a No Thanx rajongóihoz, mert a fiúk ötlethiányban szenved, hanem mert ezzel is bizonyítni akarta,"— Előadás másolata:

1

2 Dalt írtak a rajongók a No Thanxnek Nos, nem azért fordult a No Thanx rajongóihoz, mert a fiúk ötlethiányban szenved, hanem mert ezzel is bizonyítni akarta, hogy mennyire fontosak az őket szerető fiatalok. A zenekar 2007-ben robbant be a hazai zenei életbe és sikerük azóta is töretlen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy első lemezük alig fél év alatt aranylemez lett. A fiúk azonban nem szálltak el a sikertől. Továbbra is azok a szerény „szombathelyi srácok” maradtak, akik voltak.

3 Kirándulás a Zsiráffal! A tavaly indult Zsiráf Klikkbajnokság jóvoltából az ország több iskolája került abba a szerencsés helyzetbe, hogy a rengeteg klikkelésnek köszönhetően kiránduláson vehetett részt. Legutóbb a Kalocsai Belvárosi Általános Iskola utazott a fővárosba.

4 Páncélos matuzsálemek A rendszertanban a hüllők kis csoportját alkotják a teknősök. Alig 300 fajuk él világszerte, mégis benépesítették a szárazföldek nagy részét és a tengereket, óceánokat is. Még a mitológiában és kultúrában is előkelő helyet harcoltak ki maguknak, lassú megfontolt életvitelükkel.

5 Karibi napfény a Fő utcában Mi köti össze a kubai napfényt, Nyíradonyt, Bochkor Gábort és Süsü a sárkányt? Gombos Edina, akivel egy kellemes reggeli eső és a Bumeráng adása után találkozom. A korai kelés ellenére meglepően frissen érkezik az interjúra.

6 Házasságra hangolva Ma már egyre inkább úgy tűnik, hogy a házasságot elavult dolognak tekintjük, és köszönjük, nem kérünk belőle. Sokan azonban még mindig követik a szép hagyományokat, habos-babos ruhában oltár elé állni, utána hetedhét országra szóló lagzit csapni. Vagy éppen meghitt, szűk körben ünnepelni, esetleg valami extrém élménnyel emlékezetessé tenni a nagy napot. A sztárok világában sincs ez másként, akad példa mindenre, és a hírességek házasodási kedvét az sem veszi el, hogy szinte miden második frigy botránnyal tarkított válásba torkollik. Ugyanakkor fehér hollóként a békés, hosszú évtizedekig tartó együttélésre is akad példa.

7 Tesztelni kell, mit tudnak a felnőttek Magyarország jónéhány sportágban világelsőnek számít, és ezeknél szinte nincs olyan verseny, ahol hazánk fiai és lányai ne állnának a dobogón. Hegyi Zomilla sportja a kajak, és a 2007-es év teljes mértékben az övé volt, sikert sikerre halmozott. Az utolsó évesen ifiként versenyző lány tavaly mindent megnyert, amit csak lehetett. Ez a borzasztóan erős mezőnyben igazi bravúrnak számít.

8 Gyöngyöző frissítő Ma már a legtermészetesebb dolog inni egy jó hideg üdítőt, vagy egy fröccsöt, vagy csak egyszerűen lehúzni egy nagy pohár szódát a rekkenő nyári hőségben. Ez azonban nem mindig volt így. A szódavíz is egy találmány, és milyen jó, hogy van!

9 Patkány mint házikedvenc Az évszázados előítélet miatt viszonylag kevesen vannak, akik ezt a csupasz farkú rágcsálót választanák lakótársnak. Pedig a patkányok értelmes és tiszta állatok, így sokszorosan meghálálják a bizalmat. Olvasd el a róluk szóló sorokat és talán te is kedvet kapsz a patkánytartáshoz.

10 Eljátszott szerencse Ebben a számunkban a kóros játékszenvedélynek próbálunk megállj-t parancsolni, ami csaknem százezer embert érint hazánkban. Reméljük, ti még hírből sem ismeritek ezt a betegséget, de ha mégis, akkor adunk némi kapaszkodót, hogy lássátok, nincs reménytelen helyzet.

11 Szórakozzunk! Szex a kultúrában-2. rész Az első részt a filmtörténet izgalmas pillanataival fejeztük be, de az csak egy bepillantást adott a témába, amiben érdemes elmélyülni. A szexualitás valószínűleg minden rendezőt megihlet pályája során, és előbb-utóbb fel is dolgozza azt valamilyen formában. Sok színész a kezdetek kezdetén bevállal olyan szerepeket is, amit aztán később alaposan megbán. Folytatásunkban híres filmes jelenetekkel indítunk.

12 Vége! Keresd az újságárusoknál!


Letölteni ppt "Dalt írtak a rajongók a No Thanxnek Nos, nem azért fordult a No Thanx rajongóihoz, mert a fiúk ötlethiányban szenved, hanem mert ezzel is bizonyítni akarta,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések