Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GM.S.T.CO.,LTD Business Recommendation Ajánlólevél.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GM.S.T.CO.,LTD Business Recommendation Ajánlólevél."— Előadás másolata:

1 GM.S.T.CO.,LTD Business Recommendation Ajánlólevél

2 Save Money on Power & Save the Planet For the Future Spóroljunk pénzt és mentsük meg bolygónkat a jövő számára! Tied a döntés: Nem jó várni a világ többségére, hogy változás történjen. Tied a döntés, hogy elkezdd! A nyugati világban, ha minden család csupán kis lépéseket tenne, hogy csökkentse a széndioxid kibocsátást, melyet a gépjárművek használata és az áramfelhasználás során fellépő gázok okoznak, a környezet és a bolygó tisztább és barátságosabb hely lenne számunkra és a jövő generációnak. A széndioxid a fő okozója a földi ózonréteg sérülésének. Pozitív változást eredményezhetünk a jövőre nézve az éghajlatváltozásban, amennyiben csökkentjük a káros gázkibocsátást. Kis változtatásokkal az energiafelhasználásban otthonunkban csökkentjük a széndioxid kibocsátást és a légkörbe kerülő káros gázokat. Spóroljunk pénzt és mentsük meg bolygónkat a jövő számára.

3 Solution Megoldás : Electric Power Equalizer Megoldás : Electric Power Equalizer ÁRAMKIEGYENLÍTŐ (MEGTAKARÍTÓ) KÉSZÜLÉK ÁRAMKIEGYENLÍTŐ (MEGTAKARÍTÓ) KÉSZÜLÉK

4 Electric Equalizer Device Áramkiegyenlítő készülék Egy megoldás, mely számos országban bevezetésre került hasznossága miatt. Hamarosan hétköznapi eszközzé válik mindenhol – otthonunkban és vállalkozásunkban egyaránt. Az elektromos áram állandó árnövekedése már most kívánja és elengedhetetlenné teszi használatát. A részletekben nem csupán szakembereknek, hanem mindenki számára érthető, átlátható leírást alkalmazunk. Magas tárolási képesség.

5 Operation Működés Az egyfázisú áramkör háromféle áramból tevődik össze: aktív áram, reaktív áram, azonnali áram. Az áramkör változó ciklusa során hol pozitív, hol negatív áram termelődik. A pozitív áram az az áramforrás, mely áramot szállít az elektromos hálózat egy részébe, míg a negatív áram energiát fog vissza ugyanazon hálózat egy másik részéből. Ezt, az áramforrás és elektromos hálózat között fellépő váltakozási ciklust viszonylagos áramellátásnak nevezzük. Az azonnali áram fogyasztása kétszerese az aktív áram fogyasztásának. Mi az azonnali áramra támaszkodunk, hogy biztosítsuk a plusz energiát, mely nélkülözhetetlen a különböző eszközök, mint például varrógép, mosógép, légkondicionáló, ventillátor stb. bekapcsolásához és működtetéséhez, mivel ezek a készülékek változó sebességen működnek és állnak le. Az azonnali áram fogyasztja a legtöbb energiát, hiszen egyidejűleg létrehozza a reaktív áramot, mely felesleges áramfogyasztást eredményez. A készülék ionizált energiát képes tárolni ( reaktív áram ) az áramforrásból az áramkör ciklikus váltakozása során. Ezzel egyidejűleg ellátja az áramkört a szükséges azonnali árammal, csökkenti az áramkör terhelését és meggátolja a konduktorok túlmelegedését. Az energiafogyasztást, átlagban 25%-ig csökkenti.

6 Business Concept csökkenteni a széndioxid kibocsátást  csökkenteni a széndioxid kibocsátást  környezetkímélő áramfelhasználás  megmenteni a Földet a jövő számára  intelligens energiafelhasználás  pénzmegtakarítás

7 Product Termék Electric Power Equalizer jelenleg négy verzióban kapható. Cégeknek igény szerint nagyobb kapacitású termék legyártásával is foglalkozunk. A készülék 10-40% elektromos áram megtakarítást végez, de átlagban 25% körüli értekről beszélhetünk. Ez függ az áramfelhasználástól és a készülék teljesítményétől, kategóriájától. A következőképpen tudunk választani: ha elhatározzuk, hogy otthonunkban szeretnénk ilyen készüléket használni, abban az esetben az otthonunkban levő összes áramfelhasználó készüléket ( hűtőgép, világítás, légkondicionáló, mosógép, televízió stb. ) Watt-ban megadott teljesítményét adjuk össze. A kapott összérték mutatja, melyik típust célszerű választani. A következő oldalon, kérjük vegyék figyelembe az ajánlott felhasználást a hatékonyság érdekében. Nem ajánlott nagyobb áramfelhasználásnál kisebb teljesítményű készüléket használni. Használata egyszerű: a készülék csatlakozódugóját a helységben lévő bármelyik konnektorba helyezzük. A készülék lassan hatni kezd és tudásával folyamatosan beépül az áramkörbe. Növeli az elektromos árammal működő készülékek élettartamát.

8 Tipus 2 Electric Power Equalizer 55kW Ajánljuk nagyobb háztartásba, ill. nagyobb házakba, többhelységes otthonokba. Tökéletesen használható 55.000 W -ig. Megfelel kisebb üzletekbe, műhelyekbe, irodákba pl.: fodrászat, szerelőműhely, shop stb. Kitűnően alkalmas kisebb vállalkozások számára. Ára: 239,- EU Az ár a postaköltséget is tartalmazza.

9 Tipus 3 Electric Power Equalizer 70kW Komoly teherbírás! 70.000 W -ig használható. Nem probléma a légkondicionáló, nagyobb áramfogyasztók használata sem. Alkalmas éttermek, nagyobb irodák, ipar részére, ill. ehhez hasonló méretű nagyobb vállalkozásoknak ajánljuk. Ára: 329,- EU Az ár a postaköltséget is tartalmazza.

10 Tipus 4 Electric Power Equalizer 120 kW 120.000 W -ig használható készülék, ezért kifejezetten olyan helyekre ajánljuk, ahol sok áramot használnak és szükség van a 120 kW-os teherbírásra. Megfelelő intézményekbe, iparba, nehézgépek ellensúlyozására és ehhez hasonló energiafelhasználású helyekre. Ára: 619,- EU Az ár a postaköltséget is tartalmazza.

11 More Information További információk: Cégünk Thaiföldön jegyzett cégen keresztül szerzi be az Szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Viszonteladók érdeklődését is várjuk. Céges megrendelés eseten nagyobb kapacitású készülék leszállítását vállaljuk. Cégünk Thaiföldön jegyzett cégen keresztül szerzi be az Electric Power Equalizer-t. Szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre. Viszonteladók érdeklődését is várjuk. Céges megrendelés eseten nagyobb kapacitású készülék leszállítását vállaljuk. Cégünk magánemberek és cégek számára is garanciával szállít. Kisebb tételek légipostával 7-14 nap alatt, ill. gyorsposta Fedex 3 nap alatt. A szállítás regisztrált. Megrendeléseket telefonon és e-mailen is fogadunk. Elérhetőségek: IRTEKIS Kft. Telefonszám: 06- 92 566 036 vagy 06- 30 855 3310 E-mail: info@irtekis.t-online.hu Honlap: irteki.t-online.hu Kapcsolatfelvételkor további információkat nyújtunk szállításról, megrendelésről és cégünk részletes adatairól. Azonnali megrendelés eseten kérjük telefonon vagy e-mailen küldje el a kiválasztott típusszámát, nevet. Továbbá kérjük megrendelő nevet, postacímét melyre a megrendelt árut postázzuk. Cég esetén a cég nevét is kérjük számlaigényével feltüntetve. Válaszunkban pontos képet küldünk leszállítás időtartamáról, pénzutalásról egyaránt. Takarékoskodjon velünk, Spóroljon Ön is hó végi számláján! GM.S.T.CO.,LTD,Thailand,Chonburi 20150


Letölteni ppt "GM.S.T.CO.,LTD Business Recommendation Ajánlólevél."

Hasonló előadás


Google Hirdetések