Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FootbAll Hooligans. Csoporttagok  Projektvezető: Bogár Roland  Tagok:- Varga Viktor - Koós Máté György - Nikolin Miklós - Kaszala Gábor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FootbAll Hooligans. Csoporttagok  Projektvezető: Bogár Roland  Tagok:- Varga Viktor - Koós Máté György - Nikolin Miklós - Kaszala Gábor."— Előadás másolata:

1 FootbAll Hooligans

2 Csoporttagok  Projektvezető: Bogár Roland  Tagok:- Varga Viktor - Koós Máté György - Nikolin Miklós - Kaszala Gábor

3 A vállalkozás célja  A sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, miközben arra nevel, hogy a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek!  A sporttáborok szervezésének nem titkolt célja, hogy minél többen megkedveljék az egészséges életmódhoz hozzá tartozó mozgást, sportolást

4 A szolgáltatás  A nyári tábor, sportot szerető szülők kezdeményezéseként jött létre Székesfehérváron azért, hogy az óvodás és iskoláskorú gyermekek sportolása biztosított legyen. A táborozókat szakképzett nevelők oktatják és felügyelik. A sportfoglalkozások között kirándulások, játékok, biztosítják a kellemes kikapcsolódást.A futballhoz szükséges felszereléseket, mezeket a helyi önkormányzat biztosítja. A klub tevékenységén keresztül szeretnénk növelni a helyiek identitástudatát, életminőségük javítását egy értelmes céllal, a sporttal. Fő feladatunknak tekintjük kimozdítani a gyermekeket a XXI. század vívmányainak (PlayStation, PSP, számítógép stb.) köréből a szabadba. Fontos értelmes elfoglaltságot nyújtani óvodás kortól a felnőtt kor elérkeztéig. Célszerű jó kapcsolatot kialakítani a környék labdarúgással foglalkozó egyesületeivel. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szülők válláról (anyagi értelemben és a ráfordított idő tekintetében), minél nagyobb terhet vegyünk le.

5 Marketingstratégia  A cég Kft formájában működő vállalkozás, melynek célja elsősorban az igényes, kulturált pihenés, sporttevékenység, rendezvényhely biztosítása.  A felszereléseket és a további költségeket, béreket a helyi önkormányzat biztosítja.

6 Marketing eszközök  Foci táborunk sikeres elterjesztése érdekében a sajtó, szolgáltatásait igénybe véve több millió emberhez jut el hírünk. Így a táborunkban gyakran előfordulnak olyan diákok akik nem a környező településekről származnak.  A táborunk honlapja megkereshető lesz a Google keresőszolgáltatás használatával. A találatok között az első oldalon jelenik majd meg focitáborunk weboldala.  A hirdetésünk YouTube -on videó formájában lesz látható.  A reklámozáshoz újság, TV-rádió szolgáltatást vennénk igénybe és Facebook (rajongói) oldalt tervezünk létrehozni.  Online tandíjfizetési módra is lesz lehetőség: bankkártyás, banki átutalásos fizetéssel. A bankkártyás fizetés MasterCard vagy Maestro típusú kártyával lehetséges. Természetesen igény szerint a hagyományos módon, készpénzzel is lehet majd a heti költséget megtéríteni.

7 Piacelemzés I. A jelenlegi piac feltételek, verseny környezet konkurenciát jelentő versenytársak jellemzői: Veszprémi Szabadidő és Welness Szálloda  + igényes hotel  - magas árak (szobák 10 000 Ft-tól)  - kevés extra szolgáltatás  - nincs focizási lehetőség

8 Piacelemzés II. Zirci Erdőtábor:  + Étterem, kávézó működtetése  + Természeti környezet  - Nincs focizási illetve úszási lehetőség  - Kisebb területen fekszik.  - Nehezebben megközelíthető.  Előnyünk a környéki versenyképes konkurenciákhoz képest  nagyobb terület biztosítása (10 000 négyzetméter)  fejlettebb foci oktatási rendszer  több alkalmazott  változatos, egyedi programok minden korosztály számára

9 Technológiai megoldások I.  Weboldal létrehozása (atw.hu ingyenes tárhely)  Google keresőben első oldalon megtalálható honlap  Ingyenesen elérhető mobil applikáció létrehozása (Android, iOS)  Vezeték nélküli internetkapcsolat (WIFI) az edzőközpontban  Wireless üzleti kommunikáció  Elektronikus díjbefizetés  Biztonsági kamerák a komplexum területén  Beléptető rendszer működtetése az öltözők területén

10 Technológiai megoldások II.  Az órarenden feltüntetett oktatásokon kötelező megjelenni, így hogy elkerüljük az esetleges kihágásokat minden orán és edzésen katalógus lapot iratunk alá a diákainkal!  Regisztráció: történhet internetes jelentkezéssel, ahol a diákoknak egy személyes ürlapot kell kitölteni majd elküldeni az oldalon megadott e-mail cimre. Sikeres regisztráció esetén egy e-mailben értesítjük a regisztrálót  Telefonon, ahol pár személyes adat megbeszélése és az időpont lefoglalása után rögzitjük a regisztrálást  Személyesen : keresse fel irodánkat, ahol további választ kaphat a kérdéseire,hozza el gyermekét, győződjön meg róla saját szemeivel hogy nálunk a sport és az egészséges életmód nagyon fontos, és ezt szeretnénk a gyermekek számára is biztosítani.

11 Technológiai megoldások III. Fizetés:  személyesen a gyermek érkeztével  Illetve banki átutalással az alábbi számlaszámra: 12345678-12345678-12345678 Részlet fizetés lehetséges ám amennyiben ezt a funkciót választaná kérjük időben jelezze számunkra

12 Házirend I. A Táborozók számára tilos:  •a tábor területére, illetve a területén kívüli, szervezett foglalkozásokra vagy rendezvényekre behozni minden olyan tárgyat és anyagot, amelyek veszélyesek lehetnek az életre, egészségre és testi épségre, beleértve a tűzgyújtásra alkalmas eszközöket.  •cigarettát, alkoholt, vagy más tiltott eszközt a táborba hozni! A tilalmazott tárgyat vagy anyagot annak fellelése esetén a Táborozótól elvesszük és – ha ezt a jogszabály engedi – a törvényes képviselőinek kérésre visszaszolgáltatjuk a turnus befejeztével.  •a tábor területét a Táborvezető jóváhagyása nélkül elhagyni  •a foglalkozás közben csoportját a Tanító engedélye nélkül elhagyni.  •a Táborvezető vagy bármelyik Tanító utasítását szándékosan megszegni.  •más Táborozókat, vagy Tanítók testi épségét veszélyeztetni. A verekedés, a másik ember emberi méltóságának, testi épségének megsértése súlyos vétségnek nyilvánul, felelősségre vonást eredményez.  •más Táborozókat a turnus kellemes eltöltésében vagy a tanulásban szándékosan akadályozni.  •ékszerviselés sportfoglalkozásokon biztonsági okból tilos.  •a szobákban romlandó élelmiszert tárolni tilos.

13 Házirend II. A Táborozó köteles :  •Szülői nyilatkozattal rendelkezni arról, hogy egészséges és részt vehet a táborozásban. Ehhez mi nyújtunk egy előre elkészített formanyomtatványt, amelyet a Szülőnek csak alá kell írnia ahhoz, hogy a gyermek részt vehessen a táborban.  •a jelentkezési lapon nyilatkozni bármilyen tartós vagy kezelés alatt álló betegségéről, étel- vagy gyógyszerérzékenységéről, allergiájáról.  •a veszélyeztetett állapotot, balesetet, tűzesetet haladéktalanul jelezni a legközelebbi Tanítónak, illetve felnőttnek. A táborban 24 órás orvosi ügyelet működik.  •részt venni a foglalkozásokon és ezeken fegyelmezett magatartással elősegíteni az oktatás sikerét.  •megőrizni és kezelni az előírásoknak megfelelően a tábor létesítményeit, felszereléseit, valamint az oktatás során felhasznált eszközöket valamint saját, a táborba hozott értékeit. A Táborozó felelős a rábízott és kikölcsönzött tárgyakért, ezek megrongálása, engedély nélküli elvitele kártérítési kötelezettséget von maga után.  • ügyelni a tábor egész területének (folyosók, közös helyiségek, park) tisztaságára.

14 Házirend III. Értékek felügyelete:  A táborba nagyobb értékű tárgyak, felszerelések (pl. óra, ékszer, laptop, telefon, technikai eszközök) vagy készpénz hozatala megengedett, de a táborszervezők felelősséget ezekért a tárgyakat csakis abban az esetben vállalnak, amikor ezeket a tárgyak az értékmegőrzőben a táborozó letétbe helyezte. Minden más esetben (pl. ha a táborozó ilyen tárgyat magánál vagy a szobájában tart) ezekért a tárgyakért a táborvezetők nem vállalnak felelősséget.  A tárgyak vagy készpénz letétbe helyezésére, illetve kikérésére minden nap 7:30-8:00-ig, 14:00-15:00-ig, valamint 18:30-19:00-ig van lehetőség az értékmegőrzőben.  A táborban korlátozott mennyiségben és ideig a táborozók számára rendelkezésre tudunk bocsátani számítógépet interneteléréssel.

15 Házirend IV.  A Táborozók napi háromszori étkezést és italokat, emellett napközben kisebb étkezést (gyümölcsök) és innivalót kapnak. Emellett a tábor területén büfé is üzemel, ezért nyomatékosan kérjük, hogy semmilyen romlandó élelmiszert ne küldjenek a Táborozóval!  Betegség vagy más okból történő visszamondás:  Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően vagy a táborozás közben beteg lesz, vagy más okból nem tud részt venni a turnusban, a Táborszervezők mindent megtesznek, hogy a táborozót a legkevesebb veszteség érje, illetve a turnust másik turnusra cserélhesse. A helyszín bérlése, az étkezés, ill. más előre felmerülő, lemondás esetén vissza nem nyerhető költségek miatt a turnus díjának visszatérítésére csak az alábbi feltételekkel van mód.  A turnus díjának maradéktalan visszatérítésére a turnus kezdete előtti hétfőig, majd hétfőtől péntekig a turnus díjának 80%-os visszatérítésére van lehetőség. A turnus kezdete előtti péntektől való lemondás illetve a turnus kezdetén való meg nem jelenés esetében a Szülő kérheti a turnus részleges (de maximum 50%-os) visszatérítését. Amennyiben a táborozó a táborozást a turnus megkezdését követően hagyja el, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód. A visszatérítés mértékét a helyzettől és időponttól függően a táborvezetők határozzák meg.  Abban az esetben, ha a tábor kezdete előtt a táborozó helyét egy másik táborozó betölti a teljes tábordíj visszatérítésére van lehetőség.

16 Házirend V. A Házirend megsértése:  A Házirend egyszeri, vagy többszöri súlyos megsértése esetén a táborozót a táborozásból kizárjuk és hazaküldjük.  A Házirend megsértése miatt történő hazaküldés esetén a turnus díja részlegesen sem kerül visszatérítésre. A Házirend megsértése miatt való hazaküldés esetén fellebbezésnek helye nincs. A Szülőknek lehetőségük, joguk van:  A táborban a táborozót előre egyeztetett időpontban látogatni.  Kérdéseikkel, észrevételeikkel, panaszaikkal a táborvezetőhöz fordulni.

17 Házirend VI.  A jelentkezéskor megadott szükséges személyes adatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával a tábor bizalmasan kezeli, a rendelkezéseknek megfelelően tárolja és harmadik félnek soha nem adja ki.  A Házirend a jelentkezési lap részét képezi. A táborozók és szüleik a jelentkezés elküldésével elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét.

18 Időterv  Január 31 - április 30: Hirdetések feladása, edzők szerződtetése, a sportkomplexum kibérlése a nyári időszakra.  Január 31 – június 1: Jelentkeztetés, a tábor iránt érdeklődők tájékoztatása.  Július 1 – július 31: Táboroztatás.

19 Humán erőforrás AlkalmazottTevékenységDíjazás TáborvezetőÖsszefogja és koordinálja a tábor működését.120000 KapusedzőReflexjavító gyakorlatokat végeztet és edzi a kapust.100000 Erőnléti edzőA gyerekek erőnlétéért felel.100000 Taktikai és technikai edzőJátéktechnikai tanácsokkal látja el a gyerekeket.100000 KonyhásAz étkezésekért felelős.80000 TakarítóA lakóterület és az öltözők tisztántartásáért felelős.80000 RecepciósFelügyeli a gyerekek ki- és bejárását a lakóövezetbe. Nyilvántartást vezet a kulcs felvételről. 80000

20 Logisztika I.  A táborunk maximum 50 gyermek befogadására képes.  7 alkalmazottal tervezzük üzemeltetni a létesítményünket: - táborvezető - kapusedző - erőnléti edző - taktikai és technikai edző - konyhás - takarító - recepciós  A orvosi vizsgálatot és a masszőrt a körzeti orvosi rendelő biztosítja.  Az úszás a székesfehérvári uszodában kivitelezhető.

21 Logisztika II. (napirend) IdőHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap 08:00-08:45Reggeli SZABAD 09:00-10:00TaktikaTechnikaErőnlétTaktikaÉletmód 10:30 -11:30ErőnlétÉletmódOrvosiErőnlét 12:00-13:00Ebéd 14:00-16:00EdzőmeccsEdzésTúraEdzőmeccsEdzés 16:00-18:00Szabad ÚszásSzabad 18:00-18:45Vacsora 19:00-07:45Pihenő Pihenő/ szabad

22 Logisztika III.  A hozzánk érkező gyerekeket egyéni felszereléssel látjuk el: - mez - kesztyű - sípcsontvédő  A többi kellékről mindenki saját maga gondoskodjon!  Az elszállásolás létesítményünk külön kollégiumában 2-3 ágyas szobákban történik.  Jól felszerelt konditermünk, és erőnléti edzőnk tartja formában a fiatalok fizikai állapotát.

23 Helpdesk  Az ügyfélszolgálatunk a táborral kapcsolatos minden információt megad az érdeklődőknek.  A szülők folyamatosan figyelemmel kísérhetik gyermekeik tevékenységét.  0-24-ig elérhető online felület, ahol e-mailben az igénybe vevő vagy a szülő kérdéseket tehet fel.

24 Tervezett, várható költségek  Futball komplexum bérlése (1 hónap):kb. 100.000 Ft  Honlap tárhelye, üzemeltetése:0 Ft  Közüzemi számlák:kb. 70.000 Ft  Táborvezető bére:kb. 120.000 Ft  Edzők bérei:kb. 300.000 Ft  Komplexum személyzet bére:kb. 240.000 Ft  Összesen: kb. 830.000 Ft  A bevételt a tábor díjából, különböző szponzoroktól és egyéb támogatásokból kívánjuk előteremteni.


Letölteni ppt "FootbAll Hooligans. Csoporttagok  Projektvezető: Bogár Roland  Tagok:- Varga Viktor - Koós Máté György - Nikolin Miklós - Kaszala Gábor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések