Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FootbAll Hooligans.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FootbAll Hooligans."— Előadás másolata:

1 FootbAll Hooligans

2 Csoporttagok Projektvezető: Bogár Roland Tagok: - Varga Viktor
- Koós Máté György - Nikolin Miklós - Kaszala Gábor

3 A vállalkozás célja A sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, miközben arra nevel, hogy a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek! A sporttáborok szervezésének nem titkolt célja, hogy minél többen megkedveljék az egészséges életmódhoz hozzá tartozó mozgást, sportolást

4 A szolgáltatás A nyári tábor, sportot szerető szülők kezdeményezéseként jött létre Székesfehérváron azért, hogy az óvodás és iskoláskorú gyermekek sportolása biztosított legyen. A táborozókat szakképzett nevelők oktatják és felügyelik. A sportfoglalkozások között kirándulások, játékok, biztosítják a kellemes kikapcsolódást.A futballhoz szükséges felszereléseket, mezeket a helyi önkormányzat biztosítja. A klub tevékenységén keresztül szeretnénk növelni a helyiek identitástudatát, életminőségük javítását egy értelmes céllal, a sporttal. Fő feladatunknak tekintjük kimozdítani a gyermekeket a XXI. század vívmányainak (PlayStation, PSP, számítógép stb.) köréből a szabadba. Fontos értelmes elfoglaltságot nyújtani óvodás kortól a felnőtt kor elérkeztéig. Célszerű jó kapcsolatot kialakítani a környék labdarúgással foglalkozó egyesületeivel. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szülők válláról (anyagi értelemben és a ráfordított idő tekintetében), minél nagyobb terhet vegyünk le.

5 Marketingstratégia A cég Kft formájában működő vállalkozás, melynek célja elsősorban az igényes, kulturált pihenés, sporttevékenység, rendezvényhely biztosítása. A felszereléseket és a további költségeket, béreket a helyi önkormányzat biztosítja.

6 Marketing eszközök Foci táborunk sikeres elterjesztése érdekében a sajtó, szolgáltatásait igénybe véve több millió emberhez jut el hírünk. Így a táborunkban gyakran előfordulnak olyan diákok akik nem a környező településekről származnak. A táborunk honlapja megkereshető lesz a Google keresőszolgáltatás használatával. A találatok között az első oldalon jelenik majd meg focitáborunk weboldala. A hirdetésünk YouTube-on videó formájában lesz látható. A reklámozáshoz újság, TV-rádió szolgáltatást vennénk igénybe és Facebook (rajongói) oldalt tervezünk létrehozni. Online tandíjfizetési módra is lesz lehetőség: bankkártyás, banki átutalásos fizetéssel. A bankkártyás fizetés MasterCard vagy Maestro típusú kártyával lehetséges. Természetesen igény szerint a hagyományos módon, készpénzzel is lehet majd a heti költséget megtéríteni.

7 Piacelemzés I. A jelenlegi piac feltételek, verseny környezet konkurenciát jelentő versenytársak jellemzői: Veszprémi Szabadidő és Welness Szálloda + igényes hotel - magas árak (szobák Ft-tól) - kevés extra szolgáltatás - nincs focizási lehetőség

8 Piacelemzés II. Zirci Erdőtábor: + Étterem, kávézó működtetése
+ Természeti környezet - Nincs focizási illetve úszási lehetőség - Kisebb területen fekszik. - Nehezebben megközelíthető. Előnyünk a környéki versenyképes konkurenciákhoz képest nagyobb terület biztosítása ( négyzetméter) fejlettebb foci oktatási rendszer több alkalmazott változatos, egyedi programok minden korosztály számára

9 Technológiai megoldások I.
Weboldal létrehozása (atw.hu ingyenes tárhely) Google keresőben első oldalon megtalálható honlap Ingyenesen elérhető mobil applikáció létrehozása (Android, iOS) Vezeték nélküli internetkapcsolat (WIFI) az edzőközpontban Wireless üzleti kommunikáció Elektronikus díjbefizetés Biztonsági kamerák a komplexum területén Beléptető rendszer működtetése az öltözők területén

10 Technológiai megoldások II.
Az órarenden feltüntetett oktatásokon kötelező megjelenni, így hogy elkerüljük az esetleges kihágásokat minden orán és edzésen katalógus lapot iratunk alá a diákainkal! Regisztráció: történhet internetes jelentkezéssel, ahol a diákoknak egy személyes ürlapot kell kitölteni majd elküldeni az oldalon megadott cimre. Sikeres regisztráció esetén egy ben értesítjük a regisztrálót Telefonon, ahol pár személyes adat megbeszélése és az időpont lefoglalása után rögzitjük a regisztrálást Személyesen : keresse fel irodánkat, ahol további választ kaphat a kérdéseire,hozza el gyermekét, győződjön meg róla saját szemeivel hogy nálunk a sport és az egészséges életmód nagyon fontos, és ezt szeretnénk a gyermekek számára is biztosítani.

11 Technológiai megoldások III.
Fizetés: személyesen a gyermek érkeztével Illetve banki átutalással az alábbi számlaszámra: Részlet fizetés lehetséges ám amennyiben ezt a funkciót választaná kérjük időben jelezze számunkra

12 Házirend I. A Táborozók számára tilos:
• a tábor területére, illetve a területén kívüli, szervezett foglalkozásokra vagy rendezvényekre behozni minden olyan tárgyat és anyagot, amelyek veszélyesek lehetnek az életre, egészségre és testi épségre, beleértve a tűzgyújtásra alkalmas eszközöket. • cigarettát, alkoholt, vagy más tiltott eszközt a táborba hozni! A tilalmazott tárgyat vagy anyagot annak fellelése esetén a Táborozótól elvesszük és – ha ezt a jogszabály engedi – a törvényes képviselőinek kérésre visszaszolgáltatjuk a turnus befejeztével. • a tábor területét a Táborvezető jóváhagyása nélkül elhagyni • a foglalkozás közben csoportját a Tanító engedélye nélkül elhagyni. • a Táborvezető vagy bármelyik Tanító utasítását szándékosan megszegni. • más Táborozókat, vagy Tanítók testi épségét veszélyeztetni. A verekedés, a másik ember emberi méltóságának, testi épségének megsértése súlyos vétségnek nyilvánul, felelősségre vonást eredményez. • más Táborozókat a turnus kellemes eltöltésében vagy a tanulásban szándékosan akadályozni. • ékszerviselés sportfoglalkozásokon biztonsági okból tilos. • a szobákban romlandó élelmiszert tárolni tilos.

13 Házirend II. A Táborozó köteles:
• Szülői nyilatkozattal rendelkezni arról, hogy egészséges és részt vehet a táborozásban. Ehhez mi nyújtunk egy előre elkészített formanyomtatványt, amelyet a Szülőnek csak alá kell írnia ahhoz, hogy a gyermek részt vehessen a táborban. • a jelentkezési lapon nyilatkozni bármilyen tartós vagy kezelés alatt álló betegségéről, étel- vagy gyógyszerérzékenységéről, allergiájáról. • a veszélyeztetett állapotot, balesetet, tűzesetet haladéktalanul jelezni a legközelebbi Tanítónak, illetve felnőttnek. A táborban 24 órás orvosi ügyelet működik. • részt venni a foglalkozásokon és ezeken fegyelmezett magatartással elősegíteni az oktatás sikerét. • megőrizni és kezelni az előírásoknak megfelelően a tábor létesítményeit, felszereléseit, valamint az oktatás során felhasznált eszközöket valamint saját, a táborba hozott értékeit. A Táborozó felelős a rábízott és kikölcsönzött tárgyakért, ezek megrongálása, engedély nélküli elvitele kártérítési kötelezettséget von maga után. • ügyelni a tábor egész területének (folyosók, közös helyiségek, park) tisztaságára.

14 Házirend III. Értékek felügyelete:
A táborba nagyobb értékű tárgyak, felszerelések (pl. óra, ékszer, laptop, telefon, technikai eszközök) vagy készpénz hozatala megengedett, de a táborszervezők felelősséget ezekért a tárgyakat csakis abban az esetben vállalnak, amikor ezeket a tárgyak az értékmegőrzőben a táborozó letétbe helyezte. Minden más esetben (pl. ha a táborozó ilyen tárgyat magánál vagy a szobájában tart) ezekért a tárgyakért a táborvezetők nem vállalnak felelősséget. A tárgyak vagy készpénz letétbe helyezésére, illetve kikérésére minden nap 7:30-8:00-ig, 14:00-15:00-ig, valamint 18:30-19:00-ig van lehetőség az értékmegőrzőben. A táborban korlátozott mennyiségben és ideig a táborozók számára rendelkezésre tudunk bocsátani számítógépet interneteléréssel.

15 Házirend IV. A Táborozók napi háromszori étkezést és italokat, emellett napközben kisebb étkezést (gyümölcsök) és innivalót kapnak. Emellett a tábor területén büfé is üzemel, ezért nyomatékosan kérjük, hogy semmilyen romlandó élelmiszert ne küldjenek a Táborozóval! Betegség vagy más okból történő visszamondás: Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően vagy a táborozás közben beteg lesz, vagy más okból nem tud részt venni a turnusban, a Táborszervezők mindent megtesznek, hogy a táborozót a legkevesebb veszteség érje, illetve a turnust másik turnusra cserélhesse. A helyszín bérlése, az étkezés, ill. más előre felmerülő, lemondás esetén vissza nem nyerhető költségek miatt a turnus díjának visszatérítésére csak az alábbi feltételekkel van mód. A turnus díjának maradéktalan visszatérítésére a turnus kezdete előtti hétfőig, majd hétfőtől péntekig a turnus díjának 80%-os visszatérítésére van lehetőség. A turnus kezdete előtti péntektől való lemondás illetve a turnus kezdetén való meg nem jelenés esetében a Szülő kérheti a turnus részleges (de maximum 50%-os) visszatérítését. Amennyiben a táborozó a táborozást a turnus megkezdését követően hagyja el, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód. A visszatérítés mértékét a helyzettől és időponttól függően a táborvezetők határozzák meg. Abban az esetben, ha a tábor kezdete előtt a táborozó helyét egy másik táborozó betölti a teljes tábordíj visszatérítésére van lehetőség.

16 Házirend V. A Házirend megsértése:
A Házirend egyszeri, vagy többszöri súlyos megsértése esetén a táborozót a táborozásból kizárjuk és hazaküldjük. A Házirend megsértése miatt történő hazaküldés esetén a turnus díja részlegesen sem kerül visszatérítésre. A Házirend megsértése miatt való hazaküldés esetén fellebbezésnek helye nincs. A Szülőknek lehetőségük, joguk van: A táborban a táborozót előre egyeztetett időpontban látogatni. Kérdéseikkel, észrevételeikkel, panaszaikkal a táborvezetőhöz fordulni.

17 Házirend VI. A jelentkezéskor megadott szükséges személyes adatokat a személyiségi jogok tiszteletben tartásával a tábor bizalmasan kezeli, a rendelkezéseknek megfelelően tárolja és harmadik félnek soha nem adja ki. A Házirend a jelentkezési lap részét képezi. A táborozók és szüleik a jelentkezés elküldésével elismerik, hogy elolvasták, megértették és rájuk vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintik a tábor Házirendjét.

18 Időterv Január 31 - április 30: Hirdetések feladása, edzők szerződtetése, a sportkomplexum kibérlése a nyári időszakra. Január 31 – június 1: Jelentkeztetés, a tábor iránt érdeklődők tájékoztatása. Július 1 – július 31: Táboroztatás.

19 Humán erőforrás Alkalmazott Tevékenység Díjazás Táborvezető
Összefogja és koordinálja a tábor működését. 120000 Kapusedző Reflexjavító gyakorlatokat végeztet és edzi a kapust. 100000 Erőnléti edző A gyerekek erőnlétéért felel. Taktikai és technikai edző Játéktechnikai tanácsokkal látja el a gyerekeket. Konyhás Az étkezésekért felelős. 80000 Takarító A lakóterület és az öltözők tisztántartásáért felelős. Recepciós Felügyeli a gyerekek ki- és bejárását a lakóövezetbe. Nyilvántartást vezet a kulcs felvételről.

20 Logisztika I. A táborunk maximum 50 gyermek befogadására képes.
7 alkalmazottal tervezzük üzemeltetni a létesítményünket: - táborvezető - kapusedző - erőnléti edző - taktikai és technikai edző - konyhás - takarító - recepciós A orvosi vizsgálatot és a masszőrt a körzeti orvosi rendelő biztosítja. Az úszás a székesfehérvári uszodában kivitelezhető.

21 Logisztika II. (napirend)
Idő Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 08:00-08:45 Reggeli SZABAD 09:00-10:00 Taktika Technika Erőnlét Életmód 10:30 -11:30 Orvosi 12:00-13:00 Ebéd 14:00-16:00 Edzőmeccs Edzés Túra 16:00-18:00 Szabad Úszás 18:00-18:45 Vacsora 19:00-07:45 Pihenő Pihenő/ szabad

22 Logisztika III. A hozzánk érkező gyerekeket egyéni felszereléssel látjuk el: - mez - kesztyű - sípcsontvédő A többi kellékről mindenki saját maga gondoskodjon! Az elszállásolás létesítményünk külön kollégiumában 2-3 ágyas szobákban történik. Jól felszerelt konditermünk , és erőnléti edzőnk tartja formában a fiatalok fizikai állapotát.

23 Helpdesk Az ügyfélszolgálatunk a táborral kapcsolatos minden információt megad az érdeklődőknek. A szülők folyamatosan figyelemmel kísérhetik gyermekeik tevékenységét. 0-24-ig elérhető online felület, ahol ben az igénybe vevő vagy a szülő kérdéseket tehet fel.

24 Tervezett, várható költségek
Futball komplexum bérlése (1 hónap): kb Ft Honlap tárhelye, üzemeltetése: Ft Közüzemi számlák: kb Ft Táborvezető bére: kb Ft Edzők bérei: kb Ft Komplexum személyzet bére: kb Ft Összesen: kb Ft A bevételt a tábor díjából, különböző szponzoroktól és egyéb támogatásokból kívánjuk előteremteni.


Letölteni ppt "FootbAll Hooligans."

Hasonló előadás


Google Hirdetések