Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1.A hunok a meotiszi mocsarak mellett laktak. 2.Nem szabad a bóján túl fürödni. 3.Ti láttátok már azt a híres filmet? 4.Mekkorát fordult a világ. 5.Annyi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1.A hunok a meotiszi mocsarak mellett laktak. 2.Nem szabad a bóján túl fürödni. 3.Ti láttátok már azt a híres filmet? 4.Mekkorát fordult a világ. 5.Annyi."— Előadás másolata:

1 1.A hunok a meotiszi mocsarak mellett laktak. 2.Nem szabad a bóján túl fürödni. 3.Ti láttátok már azt a híres filmet? 4.Mekkorát fordult a világ. 5.Annyi maradt még a gombából.

2 6.Az utat mindenképpen folytatni kellett. 7.Tilos a villanyoszlopra fölmászni. 8.Sok mindent mondanak róluk az emberek. 9.Tőle mentse meg ki-ki a maga kulacsát! 10.A kerékpárosok még el se hagyták a Balatont.

3 11.A piros győzött a viadalon. 12.Azok közül a cipők közül bármelyik jó volt a lábadra. 13.A 22 nem prímszám. 14.Az ősemberek vadásztak, halásztak, gyűjtögettek. 15.Az ügyvéd is bánni fogja azt a döntést.

4 16.Nem megyek el a szombati táncgálára. Én nem megyek el a szombati táncgálára.


Letölteni ppt "1.A hunok a meotiszi mocsarak mellett laktak. 2.Nem szabad a bóján túl fürödni. 3.Ti láttátok már azt a híres filmet? 4.Mekkorát fordult a világ. 5.Annyi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések