Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

YESS+ TERMÉKBEMUTATÓ A termékbemutatóban foglalt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A bemutatott termékek nem szolgálnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "YESS+ TERMÉKBEMUTATÓ A termékbemutatóban foglalt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A bemutatott termékek nem szolgálnak."— Előadás másolata:

1 YESS+ TERMÉKBEMUTATÓ A termékbemutatóban foglalt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A bemutatott termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

2 Dr. Hummel Mikrorostos Biogél
Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény HATÁSA: - élő bélflóra regeneráló (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz!), - nyálkahártyapótló - probiotikum, - antioxidáns, méregtelenítés - hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódás, - \"előemészti\" a létfontosságú tápanyagokat, eközben a patogén kórokozók szaporodását is gátolja. A mikrorostos biogélnek nagyon jó a kötőképessége, így sok szemetet is összeszed, ami jó tisztító hatást jelent.. De a kötő és kötődő képességnek van egy másik előnye is, hogy a bélnyálkahártyával jól összekapcsolódik, azon kívül, hogy erősíti a mucosalis védőgátat a gazdaszervezet és a környezete között, a másik előnye, hogy erősíti a mucosális immunrendszert a jótékony bélflóra megerősítése által. A biogél hatásmechanizmusát úgy lehetne röviden jellemezni, hogy egy ajándékcsomag a vastagbélnek és az immunrendszernek mikrorostos gélburokba csomagolva. A szervezetünk számára a jó mikroflóra szimbiózisban él a negatív redoxpotenciálú oligoszaharidokkal és mivel elektronbőség jellemzi ezt a közeget, ezért ebben a közegben a szabadgyökök semlegesítődnek, ártalmatlanokká válnak. A biogél ezt a mikroflórát és ezt a környezetet adja, vagyis fogyasztásánál a vastagbélben a szabadgyökök semlegesítődnek, kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek. A biogél tartós fogyasztása mellet erősödik meg úgy a jó bélflóra, hogy az dominánssá váljon. Egészséges mikroflóra esetén a vastagbélben 1,5 kg-ot nyom a jó mikroflóra. A másfél kg béltartalom önmagában antioxidáns, anélkül, hogy külön ennénk antioxidánsokat. AJÁNLOTT FOGYASZTÁSA: Megelőzési célból napi 3 kiskanál étkezések idejében, Indokolt esetben napi 3x1 evőkanál étkezés előtt MELLÉKHATÁS: probiotikum érzékenység esetén rövid idejű hasmenés jelentkezhet, egyes esetekben pedig testsúlycsökkenés észlelhető (a vastagbelek lerakódásainak kiürítése következtében) CSOMAGOLÁS: 500 ml flakon, hűvös helyen kell tárolni (5-10 °C)!

3 Yess Silver - Ezüst oldat
Vírus-, baktérium- és gombaölő Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüstkolloid oldat világszerte népszerű és széles körben használt, természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et! Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Hatásos csontregeneráló. Elősegíti a bőr újraképződését. Rendelkezi egy , az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza. Torokgyulladásra, szájnyálkahártya és fogínypanaszokra, szemgyulladásra, lemosásra, borogatásra, külsőleg bőrbajokra. Allergia esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket, illetve a tüdőgyulladást és egyéb légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumára. Izületi panaszokra, leukémia, szifilisz és vérélősködők, Lyme-kór, nyirokérgyulladás, gyomorfekély, pattanások, gombás fertőzések, szemgyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya-fertőzés és sérülés, valamint herpesz esetén is hatásosnak bizonyult. Hogyan hat? Az egysejtű élőlényekbe) baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és így azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket, így kiürülésüket segíti a szervezetből. Hat percen belül minden korokozót elpusztít. A tesztek azt bizonyítják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik.

4 Yess Silver - Ezüstkolloid
Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a szájnyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítő és gargalizáló szerként is használható. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra, külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszertartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothatást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is. Belsőleg: Allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, izületi panaszoknál, tüdőgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Sikeresen alkalmazták már AIDS-es betegeknél is. Külsőleg: Pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, szájnyálkahártya-fertőzésnél és –sérülésnél, herpesznél, égés – fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Egyébként az USA-ban több égésklinikán csak ezt használják. Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra a gyógyulási idő lerövidítése céljából. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. Megszünteti a korpásodást, a psoriasist és a bőrviszketést. A kertben: Jól használhatjuk az ezüstkolloidot a kertben is, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat a virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Szinte minden növénypatogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta kezelés után nem penészednek, nem erjednek. Keverjük a vágott virágok vizébe. Állatgyógyászatban is használatos.Égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, kutyák parvo vírusfertőzésére.

5 YESS OLDATOK Yess Copper - Réz oldat (100ml) Kiszerelés: 100 ml
Cikkszám: R-0943    Összetevők: nagy tisztaságú réz (10PPM), desztillált víz Felhasználási javaslat: napi 1 vagy 2x1 teáskanálnyi evés közben. Tárolása: óvjuk a közvetlen napfénytől és mágneses hatásoktól. Szobahőmérsékleten tároljuk. Yess Gold - Arany oldat (100ml)   Kiszerelés: 100 ml  A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő. Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását.\\n Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agymûködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Élesíti az elmét, javítja a koncentrálóképességet. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet. Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket    

6 Pannonicum gyümölcs por
Porított gyümölcs készítmény Pannonicum Életerő Pro megalkotása orvostudományi és biokémiai alapokon nyugszik. A modern táplálkozást forradalmasító termék mögött mélységes természetismeret, tudomány és bölcsesség rejlik! A termék nyers gyümölcsök, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagaink kiegyensúlyozott kombinációjára épül. Európa szerte elismert bio-természetű magyar gyümölcsökből készül, vákuumszárítással (szoba- és a testhőmérséklet közötti hőfokon, a teljes nedvességtartalom elvonásával), kémiai kivonatolás nélkül. A szárított gyümölcsöt aprítják, őrlik. Nagyon FINOM, így a gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel fogyasztják. rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük. A bio tisztaságot a Natural Licence Certificate garantálja. Nem táplálék-kiegészítõ, természetes élelmiszer. Hozzáadott cukrot, tartósítószert valamint szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, valamint mesterséges vitaminokat nem tartalmaz

7 Vitamin komplexum http://www.yessplus.hu/H-21440
Készült: 60% homoktövis-húsolaj 20% hidegen sajtolt szõlõmag olaj 20% hidegen sajtolt tökmagolaj Mivel mindhárom összetevõ magas élettani értékekkel bíró növény, magas az antioxidáns, vitamin és ásványi anyag tartalmuk, különös tekintettel A, E, F, C, D, K vitaminokra, melyek szinergista hatásúak egymásra (egymást erõsítõ hatás). A termék fokozza a szervezet ellenálló képességét Normalizálja az immunrendszert Késlelteti az öregedési folyamatokat Gyulladáscsökkentõ hatású Reumás panaszok kiegészítõ kezelésénél jótékony hatású A magas E-vitamin tartalma miatt szerepe van a szív és daganatos betegségek megelõzésében Megelõzi az artériákban a zsírok felhalmozódását Javítja az erek állapotát, csökkenti a szívinfarktus és a szélütés veszélyeit Fokozza a véráramlást A kíméletes sajtolással készített tökmagolaj hatása révén több betegség megelõzésében használható: Agyi keringés megfelelõ állapotának megõrzése Koleszterinszint csökkentése Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás megelõzése és panaszainak enyhítése Az E-vitamin gyulladás csökkentõ hatása révén meggátolhatja a korai fázisban lévõ terhességnél a spontán vetélést Magas F-vitamin tartalma miatt különösen ajánlott gyomorpanaszok megelõzésére, enyhítésére (gyomorégés, savtúltermelés, fekély) Külsõleg ecsetelve jótékony hatása van égési sebek, bõrfekélyek, szájgyulladás, fejbõr és bõr ápolásában Alkalmazása: napi 2x1 kapszula (reggel az optimális felszívódás miatt lehetõleg éhgyomorra)

8 Étrend-kiegészítők Beta Plus
Egészséges bőr, egyenletes barnulás. Étrend-kiegészítő készítmény Beta-karotinnal és természetes E-vitaminnal Black Magic Plus Az érrendszer karbantartója Fekete ribizli olaj kapszula - Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény Calci Vita Plus Az egészséges csontok támogatója A termék fogyasztása különösen ajánlott a betegségek utáni lábadozó állapotban, nehéz fizikai munkát végzőknek, illetve nem kielégítő táplálkozás vagy szigorú diéta esetén.

9 FeminaVita Plus Az elengedhetetlen női vitamin. Vaspótló
FeminaVita Plus Az elengedhetetlen női vitamin. Vaspótló. Egészséges haj, bőr, köröm. Vassal, cinkkel és magnéziummal dúsított B-vitamin komplex étrend-kiegészítő tabletta  Memo Plus Szellemi frissesség, egészséges idegrendszer A lecitin hozzájárul a sejtmembránok stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez, kedvező hatással van az agy és az idegrendszer működésére. Omega-3 PlusA szív és az erek barátja. A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak fogyasztása, melyek fontos étrendi forrásai a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak. A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, csökkentik a vér koleszterin szintjét. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az EPA és DHA zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét. A készítmény szedése javasolt azok számára, akik kevés tengeri eredetű táplálékot fogyasztanak.

10 Party Time Ne menj bulizni nélküle
Party Time Ne menj bulizni nélküle! Feldobja a hangulatodat tisztán és egészségesen! Segít a másnaposság elleni küzdelemben is. RegeneCell Plus Sejtépítő, sejtregeneráló Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény E-vitaminnal. 48 db 550mg-os kapszula (26,4 g) A búzacsíra olaj jelentős mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, melyek hozzájárulnak a szív és érrendszer egészséges működéséhez és csökkentik a vér koleszterin szintjét. A termék a búzacsíra olajból származó természetes, valamint hozzáadott E-vitamint is tartalmaz. Vita Chrom A cukorbetegek és diétázók elengedhetetlen segítőtársa

11 Vital+ koncentrátum Növényi koncentrátum étrend-kiegészítõ paszta Megbízható forrása sok növényi biológiailag fontos anyagnak (antioxidáns polifenolok, karotinoidok, koffein, fehérjék).A termék hozzáadott C- és E vitamin tartalma növeli a termékben lévõ gyümölcsök táplálkozás élettani értékét. A termékben lévõ antioxidáns anyagok egyrészt jelentõs szabadgyökfogó tulajdonsággal bírnak - így hozzájárulnak a szervezetünkben zajló oxidatív, ezáltal öregedési folyamatok gátlásához -, másrészt elõsegítik az antioxidáns folyamatok (pl. C-, E vitamin) regenerálódását szervezetünkben.  Yess Goodlife C-vitamin C-vitamin tartalmú citrom ízű étrend-kiegészítő oldat, édesítőszerrel.

12 Meno Young Plus Szója izoflavonoidokat tartalmazó lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula A változás korában levő nők részére az izoflavonoidok értékes táplálék alkotóelemek. A szója izoflavonoid vegyületei jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogén hatással rendelkeznek. Hozzájárulnak a változó korú nők egészségének és jó közérzetének fenntartásához. A szójaizoflavon segítheti a változó korral járó tünetek (pl. hőhullámok, izzadás) elviselését. Young Eye Vitaminokat, ásványi anyagokat, luteint és likopint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

13 Jericho Holt-tengeri kozmetikumok
Jericho Anti Cellulite Gel Anti-cellulitisz gél A gél úgy hat, hogy csökkenti a zsírszövetek mennyiségét. A gél Holt-tengeri ásványokat, természetes guaranát és vadgesztenye kivonatot tartalmaz, melyek legfontosabb tulajdonsága az, hogy lebontják a zsírszöveteket. A napi használat által elérhető, hogy a zsírszövetek és a sejtlerakódások mennyisége elkezd csökkenni, ezáltal a cellulit "foltok" is mérséklődnek. Jericho Black Mud Soap Fekete iszap szappan Ez az általános szappan főként a világhírű, a Holt-tenger partjáról származó fekete iszapból készül. Speciális összetétele finoman elősegíti a bőr (mély)tisztítását, ezért különösen ajánlott a problematikus bőr kezelésére. Pálma olajat is tartalmaz.

14 Jericho Eye Gel Szemgél Az illatmentesen készült Gél segít kisimítani a szem körüli ráncokat, és táplálja az ott található finom szöveteket, továbbá hidratálja és védi őket a kiszáradástól. A Holt-tengeri ásványokban gazdag Gél fenntartja a bőr rugalmasságát és fiatalosságát.  Jericho Moisturizing Cream (nappali) Nappali arckrém A Holt-tengeri ásványokban gazdag Krém segít a bőrének abban, hogy visszaszerezze és megtartsa természetes nedvességét. Könnyedén felszívódik, és simává, egészségessé varázsolja a bőrt órákon át.   Jericho Nourishing Cream (éjszakai) Éjszakai arckrém A Holt-tengeri ásványokból készített Krém visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, és támogatja a sejtregenerációt. Teljesen beszívódik a bőrbe, frissé, fiatalossá változtatva azt.

15 Jericho Mineral Serum Ásványi szérum Az ásványi szérum olyan revitalizáló és anti-age (="fiatalító") komponensek és vitaminok kiváló keverékéből áll, mint a zöldtea-levél kivonat, Holt-tengeri ásványok és moszatok. A szérum bármikor használható akár make-up alá, akár anélkül arra, hogy hidratálja, kisimítsa és erősítse az Ön bőrét. Használata: Nagyon pici mennyiséget kenjen az arc- és nyakbőrre. Különösen fontos a használata a szem és a száj körül, ott, ahol az apró mimikai ráncok is kialakulnak. Rendszeres használatával elérhető, hogy kisimuljon és újra rugalmassá váljon a bőr felülete.

16 Slim (fogyi) termékek Slim Shake Fogyókúrás - Italpor (Vaníliás) A Slim Shake turmix a fogyókúrában étkezés kiváltására alkalmas készítmény. Természetes eredetű rost- összetevői már alacsony kalória-bevitel mellett is kellemes teltségérzetet váltanak ki. További alkotóelemei csökkentik az éhségérzet kialakulásának ütemét, fokozzák a zsírfelesleg elégetését. A tudományosan optimalizált tápanyag-összetétele révén biztosítja a fogyókúra során nélkülözhetetlen teljes értékű fehérjéket, lassan lebomló komplex szénhidrátokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, így a fogyás során megelőzhető a legyengülés, az ellenálló-képesség csökkenése. A készítmény koleszterinmentes, acesulfam-K édesítőszert és fruktózt tartalmaz.   Slim Shape fogyi tabletta Garcinia Cambogia kivonatot, L-karnitint, jódot és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, fogyókúrázóknak

17 BodyPlus testápoló termékek
BodyPlus sampon csalán kivonattal (normál hajra) BodyPlus sampon oliva kivonattal (zsíros hajra) BodyPlus testápoló igazgyöngy kivonattal száraz bőrre BodyPlus testápoló kamillás Aloe verával BodyPlus tusfürdő (férfias parfüm illatú) BodyPlus tusfürdő (nőies parfüm illatú) BodyPlus tusfürdő (tejjel és mézzel)

18 Dekorkozmetika combi szemhéjpúder körömlakk

19 Clean Plus Háztartási termékek
Általános, lúgos tisztítószer koncentrátum Autósampon aktív habbal (koncentrátum) Clean Plus 3 in 1 Mosópor (utántöltő) Clean Plus Mosópor Három az egyben termék: mosószer, vízlágyító, komplexképző. Környezetbarát, foszfátmentes termék, biológiailag lebomlik. Clean Plus 3 in 1 Mosópor (vödrös) Clean Plus Mosópor Három az egyben termék: mosószer, vízlágyító, komplexképző. Környezetbarát, foszfátmentes termék, biológiailag lebomlik. Clean Plus illatbomba öblítőhöz (alice) Használat: csepegtesse az illatmentes öblítőbe adagonként (3-10 csepp) vagy öntse bele az egészet vagy tegye a tiszta ruhák közé.

20 Clean Plus Illatmentes öblítő koncentrátum Kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható. Antisztatizáló, vasalást könnyítõ adalékot tartalmaz. Clean Plus Mosogatószer koncentrátum (1 liter) Foszfátmentes környezetbarát termék. Clean Plus Mosogatószer koncentrátum (1/2 liter) Foszfátmentes környezetbarát termék. Folyékony mosószer, fekete/sötétkék textíliák kézi és gépi mosásához Savas tisztító koncentrátum - Vízkõ- és rozsdaoldó Supercompact Univerzális folyékony mosószer Univerzális gallér, kézelõ és folttisztító adalék Univerzális vízlágyító adalék koncentrátum, gépi és kézi mosáshoz

21 Reformélelmiszerek Diabetikus élelmiszerek
Aszalt gyümölcsök Diabetikus élelmiszerek Egyéb italok Fűszerek, ételízesítők Gabonák, lisztek, őrlemények Gluténmentes termékek Hüvelyesek Magvak Méz Olajok, ecetek Pelyhek, müzlik Teák/kávék Természetes édesítők, édességek Tésztafélék Zöldség, gyümölcslevek, szörpök

22 Wellnes termékek Egészségmegőrző készülékek Egészségügyi Tapaszok Egyéb Gyógykrémek Jade mágnes ékszerek Jade mágneses alsóneműk MPH állategészségügyi termékek MPH mágnesek Táplálék-kiegészítők Testgyertyák, Fülgyertyák Vivamax - egészségmegőrző termékek Vivamax - fitnessgépek Víztisztítók

23 Vivamax - fitnessgépek
VIVAMAX Body Trainer A VIVAMAX Body Trainer számtalan kondigép előnyeit egyesíti egy termékben. Férfiak és nők számára egyaránt kitűnő választás, hiszen a segítségével elvégezhető gyakorlatok skálája rendkívül széles. Használhatja a váll, hát, bicepsz, tricepsz, has, fenék, comb erősítésére, illetve karcsúsítására. Minimum 28 elvégezhető gyakorlattal segíti az alakformálást. Használatával a sérülés veszélye nagymértékben csökkenthető, mivel nehezékként saját testsúlyunkat használja. Dőlésszögének állításával a gyakorlatok nehézségi foka egyszerűen szabályozható, ezáltal testre szabható. VIVAMAX Fitness Pro Plus A VIVAMAX Fitness Pro Plus a hasonló, hagyományos termék továbbfejlesztett változata. Segítségével kényelmesen, sérülés veszélye nélkül érhetők el látványos eredmények. A gyakorlatokkal a has minden izomcsoportját erősíthetjük, otthon, kényelmesen. A termék rendelkezik egy digitális kijelzővel is, mely méri a felülések számát, illetve az elégetett kalóriamennyiséget. Tárolása egyszerű, könnyen össze- és szétszerelhető.

24 VIVAMAX LEG TRAINER A VIVAMAX Leg Trainert arra fejlesztették ki, hogy segítségével a láb izomzatát nagy hatékonysággal formálhassuk. A gyakorlatokkal mind a vádlit, mind a külső és belső combokat, mind az alsó hasizmot erősíthetjük és karcsúsíthatjuk. A szerkezet kezelése egyszerű, 4 lépésben össze- és szétszerelhető, kis helyen tárolható. A Leg Trainer segítségével az unalmas és sokszor nehezen megvalósítható futás és egyéb módszerek helyett otthonában, akár TV nézés közben is tökéletesítheti lábait.

25 ÁSVÁNYVÍZ A CSAPBÓL! AQUAPHOR, CSÚCSTECHNOLÓGIA AZ IVÓVÍZTISZTÍTÁSBAN
Aquaphor Modern készülék (4000 liter víztisztítás/betét) A készülékek szűrői AQUALEN-t és AQUAPHAN-t tartalmaznak, ezek segítségével a szűrők mélytisztítást és mechanikus ioncserét hajtanak végre (mint a fordított ozmózis készülékek). A készülékek sem áramot, sem többlet vizet nem fogyasztanak, olcsó üzemeltetés! A szűrőbetéteket nem kell előáztatni, mint a többi készüléknél, a készülékek az ajánlott vízmennyiség leszűrése után is tovább használhatók-igaz a szűrés nem 100%-os, de a káros anyagokat nem engedi vissza, mint a többi Magyarországon kapható víztisztító- Aquaphan 600Celsius fokon engedi vissza a megkötött szennyeződéseket.

26 A szűrőbetétek AQUALEN-t, AQUAPHAN-t és
AQUAPHOR TOPAZ A szűrőbetétek AQUALEN-t, AQUAPHAN-t és ezüstjodidot tartalmaznak. Betétenként 1000 liter víz tisztítására alkalmasak (átlag 1-2 fős család részére ajánljuk, ez esetében kb. 6 hónap folyamatos ivó- és főzővíz előállítására alkalmasak). A készülék a konyhai csaptelep perlátorának helyére szerelhető. Állandóan a csaptelep végén helyezkedik el. Útválasztó kapcsoló segítségével tudjuk eldönteni, hogy mosogatunk, vagy tisztított vizet kívánunk előállítani. Minden család konyhájában jól elhelyezhetők, tetszetős fogyasztási cikkek. A készülékek bárhol és bármikor felszerelhetők, olyan családoknak különösen ajánljuk, akik sokat utaznak. (szállodai csapokra egy mozdulattal felszerelhetjük, így nem kell ásványvizet vásárolnunk)

27 Ruházat Pleas női fehérneműk Elérhetőségeim: Ványi Zsuzsa
Tel: Skype: zsuzsa6921 Skype letölthető: Tegye fel kérdéseit!


Letölteni ppt "YESS+ TERMÉKBEMUTATÓ A termékbemutatóban foglalt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A bemutatott termékek nem szolgálnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések