Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket” Mark Twain.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket” Mark Twain."— Előadás másolata:

1 „Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket”
Mark Twain

2 United States Of Europe
Szovjet Únió és Európai Únió? United States Of Europe „Az Európai Egyesült Államok megalapításával kerülhet ki a válságból az Európai Unió” (Viviane Reding, az EB alelnöke)

3 Csak 4 olyan ország van, melynek nemzeti bankjai nem állnak kapcsolatban a Rotschild bankárcsaláddal: Irán, Észak-Korea, Kuba és Líbia. A szeptember 11-i „terrortámadás” előtt még Afganisztán és Irak is ehhez a listához tartozott. „A világ urániumforrásának 80%-a már a Rotschildok kezében van.” 1995-ben dr. Kitty Little (atomtudós)

4 „Az adós szolgája a kölcsönadónak”
(Biblia) Ha az egész világ a feje búbjáig adósa a Bankoknak, és ha az adósság nagyobb, mint a világ összes pénze, (kiszámolhatod) akkor a Bankok honnan vették ezt a sok pénzt, és hogyan tudták azt kölcsönadni? A többség fél elismerni: A világtörténelem legnagyobb csalásáról van szó. A hitelpénzt a levegőből állítják elő.

5 A pénzrendszeri ismereteket kihagyták az iskolai oktatásból.
Az egyetemi képzésben is hiányosan és egyoldalúan van leírva.

6

7 Nem hallottam róla. A TV-ben meg se említik Izlandot.

8 Ő alapította USA-ban a „Nemzeti Képzési Szervezetet”.
Ez adja az USA „nemzeti alaptantervét”...

9 A magyar lakosság eladósodottsága 166%-os
A magyar lakosság eladósodottsága 166%-os. Görögország 140%-os adósságával haldoklik. USA 1170 ezer milliárd dollárral tartozik Kínának. Jelenleg USA napi 100 milliárd dollár kamatot fizet Kínának az adósságok után.

10 Az emberek olyan dolgokat vásárolnak, amikre nincs szükségük, olyan pénzből, ami nem az övék.
A Rabszolga kapott lakhatást, kaját, mást nem. Fizetésedért kapsz lakhatást, kaját, mást nem. - Vagy már azt sem? A média: 6 óriási társaság határozza meg, hogy mit néz, hallgat vagy olvas a világ. Ez a 6 társaság óriási hatást gyakorol a közvéleményre.

11 Misem áll tőlük távolabb, mint a
világ legbefolyásosabb emberei” Misem áll tőlük távolabb, mint a világ befolyásolása.

12 Ezt az adósságot soha nem lehet kiegyenlíteni.
A kínai gazdaság teljes hitele a GDP 190 százalékát teszi ki. (5 éve sokkal kevesebb volt) Minden harmadik amerikainak 7 hitelkártyája van. 46 millió amerikai ételjegyre szorul. 147, egymással szoros kapcsolatban álló cég tulajdonában van a világ nagyvállalatainak 40%-a (Svájci Federal Institute of Technology által végzett tanulmánya) Földünk államainak összesített adóssága a sokszorosa annak, mint amennyi pénzzel ezek az országok együttesen rendelkeznek. Ezt az adósságot soha nem lehet kiegyenlíteni.

13 USA gazdasága és a mentőcsomagok hatása.
New York City polgármestere mondta 1922-ben: A köztársaság igazi ellensége a láthatatlan kormány, ami hatalmas polipként terjeszti ki karjait nemzetünk felett. De hagyjuk az általánosságokat! Kimondom, hogy ennek a polipnak a feje a Rockefeller-Standard Olajvállalat érdekeltségi köre és a hatalmas bankházak Csoportja. Ezeknek a nagyhatalmú bankároknak a zárt társasága irányítja az egész amerikai kormányt saját önző érdekeik szolgálatában. Ők irányítják mindkét pártot, ők írják a politikai platformokat, készítenek bábokat a pártvezetőkből, kihasználva a magáncégeket és minden és bármilyen eszközt, hogy a közhivatalokba kizárólag olyan emberek kerüljenek, akik mindent megtesznek, amit a korrupt nagyvállalatok diktálnak. (John F. Hylan) USA gazdasága és a mentőcsomagok hatása.

14 BANKOK...

15 A devizahitel egy illúzió, hiszen svájci frank alapú kölcsönt úgy adnak a bankok, hogy ők nem vettek frankot, náluk nincs letétbe helyezve a svájci frank. (ha így lenne, akkor lényegtelen volna az árfolyamváltozás) A bank csak hivatkozik a svájci frankra, mert kicsi a kamat. Ennyi erővel lehetne hivatkozni a galaxis egyik másik pénznemére is.

16 „IZRAEL ELLEN VAGYUNK, MERT ZSIDÓK VAGYUNK”
(anticionista tüntetés) Rengetegen hiszik, hogy a TV-ben bármilyen hírt be lehet olvasni, hogy a cenzúrát már rég eltörölték. Ezek a képek kimaradtak a „Valóságshow-ból”.

17 A kamatszedéses rendszer rossz.
Kamat csapda: A Magán Bank pénzt hoz létre, majd kölcsönadja az államnak. Ezt a pénzt visszakéri. De kamatot is kér – ezt viszont a Magán Bank nem hozta létre kölcsönadáskor. +% MAGÁN BANK ÁLLAM Tehát a kamat nem is létezik. A világ pénzkörforgásában nem bocsájtotta ki sem a bank, sem az állam. Nincs kinyomtatva, és bankszámlán sem szerepel. Emiatt van pénzhiány és csőd a világban. A kamatszedéses rendszer rossz. Eladósodik az állam, majd nagyobb adókkal sújtja a népet, hogy tudjon fizetni a banknak. A végén már a Magán Bank diktálja az adótörvényt is. Ma ezt nevezzük Demokráciának.

18 Abraham Lincoln-t megölték (1865)
PÉNZKIBOCSÁJTÁS Kinek van joga hozzá? A Magán Bank pénzt adna az államnak kamatra. De ha az nem kérne belőle... MAGÁN BANK ÁLLAM Az Államnak is van joga pénzt teremteni. Ha ebből fizetné kiadásait, nem kellene kamatot fizetnie senkinek. Abraham Lincoln amerikai elnök megharagudott a Magán Bankokra, mert nagy kamatot kértek az USA államadósságára. Abraham egyszerűen kinyomtatta az államadósságot és kifizette a Magán Bankokat. Ez volt az egyetlen eset, mikor az USA nem volt eladósodva. Abraham Lincoln-t megölték (1865) Új pénz kibocsátására szükség van, hiszen a föld népessége is gyorsan növekszik. A pénzteremtés okozhat inflációt, de nem mindenhol és nem minden esetben. (Magyarországon például pénzhiány van, itt egy bizonyos mértékig jót tenne)

19 Lesz járvány ebből az ötletből?
CIPRUS: A ciprusiak bankbetéteiből akar elvenni az EU és az IMF, államadósság törlesztésre. Hol van itt „Magántulajdon sérthetetlensége”? Ez ÚNIÓ? Ha egy bankrabló kirabolja a bankot, attól még hozzáférhetsz a pénzedhez. Mi van ha az IMF rabolja ki a bankszámlád? Az Európai Unió elkobozná a ciprusiak magántulajdonát, (bankbetétük egy részét) Lesz járvány ebből az ötletből? Ciprusiak állnak sorban a bankautomatáknál


Letölteni ppt "„Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket” Mark Twain."

Hasonló előadás


Google Hirdetések