Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem"— Előadás másolata:

1 SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem
Gyűrűavató 2004 Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Kar Villamosmérnöki Intézet SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor

2 Teljesen újszerű feladattal állok szemben !
Gyűrűavató 2004 A feladatkiírást többször áttanulmányoztam A konzulens „Villamos mérnök 3 évfolyammal” egyeztettem A szakirodalmat átböngésztem Hol meglévő, hol meg nem lévő részeit tanulmányoztam Végül megállapítottam - Playboy, Rettegett Iván: I am a security man - Fekete Gábor publikációi, Cosmopolitan - Fekete Pákó: Kislány Vigyázz c. album Teljesen újszerű feladattal állok szemben ! Nekiláttam a téma felkutatásához, és kidolgozásához Kutatásaimat a cím Fa-Rock Hajtás értelmezésével kezdtem

3 Hol teremhet és mi lehet egy érzelmekre gerjedő szerkezet ?
Gyűrűavató 2004 Fa fából készült szerkezet gondolata Rock valami táncos, hangulatos, olyan Rockos berendezés Fa-Rock A két szó kapcsolata újabb gondolati társítást vet fel: táncoló bot táncoló szerkezet a Rock érzelmeket is kelt Hol teremhet és mi lehet egy érzelmekre gerjedő szerkezet ?

4 Töprengés után bevillant egy újabb értelmezési forma !
Gyűrűavató 2004 Töprengés után bevillant egy újabb értelmezési forma ! Két szót egybeolvasva „ FAROCK „ előáll A balekina nemes szervének kiegészítő tartozékára utaló forma Hogy jó úton haladok az értelmezésben, visszagondolva: kapcsolat, érzelem, tánc, játék, gerjedés megállapítható, hogy a NEMES SZERV, mint gondolati irány a szakdolgozat kiírásának megfelelően helyesnek mondható!

5 A cím utolsó és egyben mindent összefoglaló szava a
Gyűrűavató 2004 A cím utolsó és egyben mindent összefoglaló szava a Hajtás A műszaki tudomány szerint lehet például egy villamos hajtás, talán frekvenciaváltós, sőt a legmodernebb kapcsolati energia szabályozott indukciós motor hajtás, amelyben megjelenik létünk alapját jelentő és cselekedeteinket meghatározó Kapcsolati Energia, ennek az alapját képező Térenergia, és a kapcsolati információt hordozó Nem anyagi jellegű rendszerek formája, A láthatatlan kapcsolat!

6 Kapcsolati energia: Két irányított tér
Gyűrűavató 2004 Célszerű definiálni a főbb gondolatokat Kapcsolati energia: Két irányított tér kapcsolatából származó energia. Irányított tér: Gerjesztett anyaggal a térenergiának az irányított tere. Gerjesztett anyag: Kényszerhatás alatt lévő anyag, ami a kényszerhatásra megváltoztatta az anyagmentes energiával kapcsolatos terét.

7 Nagyon fontos megjegyezni az anyag
Gyűrűavató 2004 Nagyon fontos megjegyezni az anyag élő és élettelen megjelenési formáját! Különösen izgalmas az élő rendszerek kapcsolata Ilyen például Az említett balek és balekina idegrendszerrel tudatosan vagy tudat alatt vezérelt irányított térkapcsolata, ami kiváltja az aktuális, tettekben is megnyilvánuló párkapcsolatot.

8 A géntudomány szerinti hajtás fogalom értelmezése:
Gyűrűavató 2004 A géntudomány szerinti hajtás fogalom értelmezése: Közismerten léteznek azok a géncsoportok, amelyek a taszítást és léteznek amelyek a vonzást, az az egyesülést kívánják. A taszításra vagy egyesülésre törekvés vágyát, annak hajtóerejét szintén definiálhatjuk HAJTÁSNAK.

9 Fa - Rock Hajtást Az előzőek után
Gyűrűavató 2004 Az előzőek után Szeretném bemutatni a szakdolgozat kiírás címének elemzése és értelmezése alapján létesült rendszert, A célszerű kapcsolati energiát gerjesztő Fa - Rock Hajtást

10 A célszerű kapcsolati energiát
Gyűrűavató 2004 A célszerű kapcsolati energiát gerjesztő Fa - Rock Hajtás

11 a kiírás szerinti hajtás fogalom
Gyűrűavató 2004 Áttérek a kiírás szerinti hajtás fogalom újabb értelmezésére Nézzük az alkoholszabályozott italváltós has-hajtást

12 Agyi- lény Az alkoholszabályozott italváltós has-hajtás hatásvázlata
Gyűrűavató 2004 Alkoholszabályozott szakasz GERJESZTÉS Asz Alkohol szint szabályozó Italkészlet Italváltó Adagoló Agyi szint Agyi- lény HAS - HAJTÁS Hsz Hasi szint BEFOLYÁSOLÁS Ürítő CSELEKVÉS A Ü Cselekvési rendszer Iv Az alkoholszabályozott italváltós has-hajtás hatásvázlata

13 Az alkoholvér-szint és a szebbik nemmel szemben
Gyűrűavató 2004 Az alkoholvér-szint és a szebbik nemmel szemben fellépő erőhatás alakulása az alkoholszögszint függvényében Az erőhatás mértéke Az alkoholszint és az állékonyság mértéke Ami fordított arányosságot mutat !

14 ? Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ?
Gyűrűavató 2004 Térjünk át a kiírás szerinti újabb gondolatra ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? ?

15 I G E N ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ?
Gyűrűavató 2004 Térjünk át a kiírás szerinti újabb gondolatra ! Van-e Térenergia a Rock Well Klubban ? I G E N ! Ennek értéke két irányított tér kapcsolatában Ezzel írható le egy balek és egy balekina gerjesztett kölcsönhatása, kölcsönhatási folyamata. Kapcsolati energia térvektor, Az egyik gerjesztés, a balek által létesített irányított tér térvektora, A másik gerjesztés, a balekina által létesített irányított tér térvektora. [ Zárójelben jegyzem meg, hogy az általam létrehozott kapcsolati energiával szabályozott frekvenciaváltós hajtás -ami szintén hajtás- egy új szabályozási eljárás, egy új szabályozási elmélet, ami 2000-ben kapott szabadalmat és egyben Egyetemi szolgálati szabadalom is. ]

16 Milyen kapcsolatban van az Egy/2 a
Gyűrűavató 2004 Milyen kapcsolatban van az Egy/2 a Térenergiával ? Az új térelméletemet alapul véve, az Egy/2, a kapcsolati energia átalakulására utal ! 1/2 • Φ • I = A kapcsolati tér létesítéséhez illetve a megsemmisüléséhez szükséges energia E = Ф • I [VAs] 1/2 • Φ • I = A kapcsolati térben átalakuló munkavégző energia A kifejezés átírható, ha figyelembe vesszük, hogy Ф = L • I.

17 ! 1/2 • E = ISMERTEBB FORMÁKBAN AZ = 1/2 • L • I = 1/2 • C • U
Gyűrűavató 2004 ISMERTEBB FORMÁKBAN AZ 1/2 • E = 2 = 1/2 • L • I = 1/2 • C • U = 1/2 • m • v = 1/2 • Θ • ω 2 ! 2 2 Az összefüggésekkel leírt jelenségek formai hasonlóságát MIÉRT IGAZOLJA VISSZA A TERMÉSZET ? Választ lásd az Új Térelméletben !

18 ? Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen !
Gyűrűavató 2004 Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen ! Ha nem, akkor miért nem ! ?

19 a következő képen mutatható be.
Gyűrűavató 2004 Létezik-e a 2 dimenziós NŐ ? Ha igen, akkor miért igen ! Ha nem, akkor miért nem ! I G E N ! A virtuális világban minden létezik. Ennek a világnak egyik gyártója a számítástechnika, és népszerűsítője a Televíziós technika. A virtuális világ csodáira nem térek ki. Vissza a valós világba ! Foglalkozzunk a 3 dimenziós NŐ világával ! A NŐ lényét végtelen sok megközelítésben elemezhetjük, egy leegyszerűsített blokkvázlatban a NŐ, a következő képen mutatható be.

20 A NŐ Ettől NŐK a NŐK Ettől varázslatosak Ettől kedvesek
Gyűrűavató 2004 A NŐ Ettől varázslatosak Ettől kedvesek Ettől aranyosak Ettől NŐK a NŐK

21 Fa - Rock Hajtásra Térjünk vissza a szakdolgozat címe szerinti és
Gyűrűavató 2004 Térjünk vissza a szakdolgozat címe szerinti Fa - Rock Hajtásra és Vizsgáljuk meg azt, a szakdolgozat kiírása szerinti biztonságos záró kapcsolatban, a Fekete Pákó és a SECURITY -ami véd és szolgál- környezetében.

22 ! Fazonigazítás SECURITY Véd és szolgál
Gyűrűavató 2004 Fazonigazítás ! SECURITY Véd és szolgál A biztonságos méretre igazítás rámozdulása

23 munkába fogást a 3 dimenziós
Gyűrűavató 2004 Az egymásra igazított Fa - Rock Hajtás működés közben, ahol a munkába fogást a 3 dimenziós NŐ birtoka végzi ! Fekete Pákó ”Kislány vigyázz” c. album ŐRZŐ VÉDŐ SECURITY Továbbá a paplan alatt a két ember számára legalább olyan meleg van mint Afrikában.

24 ÖSSZEGZÉS Fa – Rock Hajtás Megállapítható, hogy
Gyűrűavató 2004 ÖSSZEGZÉS Megállapítható, hogy A szakdolgozat kiírása alapján létrehozott, Kapcsolati Energia szabályozott Fa – Rock Hajtás Egymásra igazítva Utódgyártásra alkalmas! Létrehozásával földünk népességének fenntartása Biztonságosan szinten tartható !

25 Ö S Z E G É Fa – Rock Hajtás VÉGE Gyűrűavató 2004 Kapcsolati Energia
szabályozott Fa – Rock Hajtás Ö S Z E G É Egymásra igazítva Utódgyártásra alkalmas VÉGE 2004. május 06. Minden jog fenntartva!


Letölteni ppt "SZAKDOLGOZAT Fa - Rock Hajtás Dr. Fekete Gábor Miskolci Egyetem"

Hasonló előadás


Google Hirdetések