Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!"— Előadás másolata:

1 Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!

2 Szeretnéd-e HA a JUTALÉKOD a termékek és szolgáltatások néhány ezer forintos eladási ára helyett, több MILLIÓ forintos SIKERDÍJBÓL keletkezne?

3 Szeretnél-e rátalálni a SZABADSÁGOD elérésének ESZKÖZÉRE?

4 Kíváncsi vagy a RÉSZLETEKRE?

5 Mi a TERMÉK? NEM árt, ha egy MEGHÖKKENTŐ válaszra készülsz fel…

6 A mások számára MEGSZERZETT – vagyis „TALÁLT” – PÉNZ!

7 Mégis, MILYEN JOGCÍMEN megszerzett PÉNZRŐL van szó? Sokak számára ma még ismeretlen információ – EU-s jogszabályok – alapján KÁRTÉRÍTÉS címén úgy hazai, mint külföldi

8 közlekedési balesetben vétlen, egészségi károsodást szenvedett Ügyfél számára a kárt okozó személy Kötelező Gépjármű Felelősség- Biztosításból megszerzett összegből.

9 Miből lesz ez a PÉNZ?

10 Közlekedési balesetek vétlen károsultjai részére KÁRTÉRÍTÉSKÉNT peren kívüli eljárásban megszerzett és kifizetésre kerülő összegből elkülönített, – akár több millió forintos – SIKERDÍJBÓL!

11 EZ miben MÁS, mint a többi hagyományos MLM?

12 Egy olyan intelligens és egyedülálló lehetőségről van szó, amely segítségével PÉNZHEZ jutnak az ügyfelek és NEM kell vásárolniuk semmit!

13 Milyen ELŐNYÖK biztosítottak az MLM tapasztalattal rendelkezők részére? Készülj fel eddig még nem hallott INFORMÁCIÓKRA!

14 ٭ NINCS szükség Kezdő Csomag megvásárlására az üzleti tevékenység beindításához ٭ NEM KELL SEMMIT sem eladni, és

15 ٭ NINCS havonkénti kötelező termékvásárlás és más kötelező teljesítési követelmény ٭ NINCS a teljesítmény havonkénti lenullázódása

16 ٭ NINCS az MLM vállalatnál „bent maradt” – a levált „lábak” teljesítménye alapján kiérdemelt, de a kötelező teljesítmény hiánya miatt ki nem fizetett – jutalék (ami a „leválásos” Marketing Tervek egyik hátránya)!

17 ٭ NINCS lehetőség arra, hogy az MLM-ezők - diszkont árakat alkalmazva - egymással árversenyt folytassanak!

18 ٭ VAN viszont, a teljes hálózat teljesítményének beszámítása KORLÁTLAN szélességben és mélységben!

19 ٭ VAN viszont, ELŐLEG kifizetése a saját dologi költségeid fedezetére (telefon, fénymásolási és közlekedési költségek)

20 MIT kell egy MLM-ezőnek ehhez CSINÁLNI?

21 FELKUTATNI olyan személyeket, akik az elmúlt öt (5) évben vétlenül személyi sérüléssel járó – hazai vagy külföldi – közlekedési balesetet szenvedtek, vagy halál esetén a hozzátartozóikat.

22 Összeállítani és benyújtani a vállalathoz a KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNY elbírálásához szükséges okmányokat és dokumentumokat.

23 Mennyibe kerül az Ügyfélnek igénybe venni ezt az érdekképviselő szolgáltatást?

24 Kezdetben SEMENNYIBE! A Vállalat ÁTVÁLLALJA az ügyintézést, és MEGELŐLEGEZI az összes azzal kapcsolatos valamennyi kiadást.

25 KIVEL fizettetik meg a kártérítés ÖSSZEGÉT?

26 A kárt okozó gépkocsi üzemeltetője FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSÁT garantáló Biztosító Társasággal

27 A külön utas- és egyéb biztosítási szerződések feltételei alapján járó kártérítés – amennyiben valaki ilyen szerződéssel rendelkezik – ettől függetlenül kerül kifizetésre.

28 Mennyi a kifizetett JUTALÉK mértéke?

29 Induláskor a vállalat JUTALÉKÁNAK minimum 10 %-a A Marketing Tervnek megfelelően ez fokozatosan növekszik maximum 40 %-ig

30 A károsultak érdekképviseletét felvállaló vállalat JUTALÉKA, a Biztosító Társaságoktól kártérítés címén megszerzett összeg 35 %-a. Egy kártérítési ügy során kifizetett összeg – áltagos – mértéke: 3,5 – 4 millió forint!

31 Hogyan kerül a JUTALÉK kifizetésre?

32 Vállalkozói vagy céges számla ellenében. FONTOS: A kényszervállalkozás elkerülésére is VAN lehetőség!

33 Milyen TÖRVÉNY alapján történik § az ügyfelek KÁRTALANÍTÁSA?

34 A 2009. évi LXII. Törvény a kötelező gépjármű- felelősségbiztosításról

35 Mennyibe kerül a céghez a csatlakozás?

36 SEMENNYIBE! Sőt! A regisztrált képviselők részére – egy adott kártérítési ügy dokumentációja összeállítása esetén – ELŐLEGET fizetnek a felmerülő üzletszerzési kiadásaik fedezetére!

37 Mi történik abban az esetben, ha HA egyetlen ügyfelet sem találok?

38 NINCS semmi probléma! A Marketing Tervnek köszönhetően csupán a hálózat teljesítménye után is jár a passzív jövedelem!

39 Azonban a szolgáltatás egyedi jellegét alapul véve, elkerülhetetlen, hogy ne keressenek meg Téged is az ügyfelek!

40 Milyen szakmai végzettség szükséges ennek a tevékenységnek a végzéséhez?

41 Semmiféle szakképesítést igazoló okmányra NINCS szükség! Az EREDMÉNYESSÉGED a saját kapcsolati tőkéd nagyságától és az emberekhez értő képességedtől függ.

42 Van-e lehetőség NEMZETKÖZI hálózat építésére?

43 IGEN! Jelenleg Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában van erre mód. Ebben az évben várható Románia és Ukrajna később Olaszország és Spanyolország „megnyitása”.

44 Mit érdemes tudni a Vállalatról?

45 Európában a piacvezető cégek közé tartozik és 2010 december 29 óta a Varsói Értéktőzsdén szerepel! Nem MLM vállalat, azonban képviselői díjazására az MLM jutalékelosztási rendszer előnyeit is felkínálja.

46 Mióta működik a vállalat Magyarországon? 2010 szeptember 21.

47 Történt-e már eddig Magyarországon is Ügyfelek és Képviselők részére PÉNZKIFEZETÉS? IGEN!

48 “Nincs annál drágább dolog, mint egy kihagyott lehetőség!”

49 További részletekről szívesen tájékoztatlak! Guba István 06 - 20 388 10 09 06 – 53 374 260 gubaistvan62@gmail.com


Letölteni ppt "Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések