Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A legjobb osztály Egyértelműen a Krúdy Gyula Szakközépiskola legjobb osztálya nem más, mint a 10. B vendéglátó. Ennek több oka is van…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A legjobb osztály Egyértelműen a Krúdy Gyula Szakközépiskola legjobb osztálya nem más, mint a 10. B vendéglátó. Ennek több oka is van…"— Előadás másolata:

1

2 A legjobb osztály

3 Egyértelműen a Krúdy Gyula Szakközépiskola legjobb osztálya nem más, mint a 10. B vendéglátó. Ennek több oka is van…

4 Akkor kezdjük az elején… 2005. szeptember 1-én összezártak 33 értelmes, okos, kedves, tisztelettudó diákot, a világ legeslegjobb osztályfőnökével, Kispéter Andrea tanárnővel. 14 francia nyelvet tanuló, és 19 angolt tanuló diák volt az osztály tagja még akkor. A nulladik év mindenki számára nagyon jó volt, nem kellett nagyon megerőltetni magunkat, és volt időnk összeszokni. Élménypedagógián vettünk részt, aminek életünk egyik legjobb osztálykirándulását köszönhetjük.

5

6 9. osztályban sok kincset veszítettünk el, akiket még mindig az osztály részének tekintünk, mert fontosak voltak nekünk… így azok is maradtak… (hiányoztok!) Nulladik után, jött a 9. osztály… a 2006/2007-es tanév…

7 ZsebiSzilvi Nikó Viktor Vajk Szandra Lilla (nem találtam róluk képet..  )

8 Voltunk versenyeken, nem mindig nyertünk de mindig helyt álltunk. Részt vettünk tanári továbbképzéseken segítőként.

9 Pár héttel ezelőtt volt lehetőségünk a telefon toronyból kötéllel leereszkedni.

10

11

12 Nagyon összetartó osztály vagyunk. Szeretjük és tiszteljük egymást.

13 Rengeteg közös programot szoktunk csinálni… •Minden évben többször, általában ősszel és tavasszal elmegyünk egynapos kirándulásra. •Voltunk már Kecskeméten és többször is Pesten.

14 Havonta egyszer összegyűlünk általában az osztályfőnökünknél, beszélgetünk, játszunk, eszünk, együtt vagyunk…

15 Van egy zenekar… ez a Controll the bear … ééés… igen. A zenekar tagjai közül ketten az osztály tagjai is. Büszkék vagyunk rátok Danik!

16 Nemcsak összetartóak vagyunk, de okosok is. Külön-külön és együtt is, ugyanis az osztályátlagunk 10-ben : 3.7 lett… Mondom… 3,7

17

18 Ebből a prezentációból remélhetőleg mostmár mindenki számára bebizonyosodott, hogy nemcsak hogy a Krúdy Gyula Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola legjobb osztálya, hanem bizony-bizony a VILÁG legjobb (és legszebb :P :) ) osztálya MI vagyunk… 10.Bvl.

19 Zsani Máté Zsani Eszti Ildi Rebi Robi Mariann Szomi Ádám ANDI NÉNI Szilvi Csongor Dalma Pluto Rebi Betti Zsu Szupy Dóri Szabina Kitty Timi Dealer Marietta Dani Adri Balázs

20


Letölteni ppt "A legjobb osztály Egyértelműen a Krúdy Gyula Szakközépiskola legjobb osztálya nem más, mint a 10. B vendéglátó. Ennek több oka is van…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések