Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: Várjuk észrevételeiket!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: Várjuk észrevételeiket!"— Előadás másolata:

1 EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: encs@centerinfotv.hu Várjuk észrevételeiket! KÉPÚJSÁG 00:01 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm Most adásban a Rádió Centeren: MADONNA – Music (3:46) Vásáróljon most, a CBA üzleteiben! Most akcióban vehet ARO szójával felfújt virlsit, meg mindenféle gagyi cuccot..:P HIRDETÉS Hatalmas baleset történt a 3-as úton! Hamarosan rendkívüli hírek a Rádió Centeren! Kaiser Májas Most csak 1399.- CBA – Kék Narvál Encs, Petőfi u. 138 Abaújszántó CBA Kossuth u. 11

2 EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: encs@centerinfotv.hu Várjuk észrevételeiket! KÉPÚJSÁG 00:01 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm Most adásban a Rádió Centeren: Nelly Furtado – Do It (3:57) Új csatorna a PR-TELECOM kínálatában! A DigiTop csomagban, már elérhető az új 5-ös csatorna! Értesítés Áramszünetrl! Tájékoztatjuk kedves encsi előfizetinket, hogy az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Zrt. által kiadott tájékoztató szerint 2007. október 20-21. között a város egyes részein karbantartási munkálatok miatt áramkimaradás várható. A karbantartási munka közvetlenül érinti távközlési hálózatunk áramellátását is, ennek következtében a fent említett idtartam alatt szolgáltatásainkban kiesések várhatóak! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Tisztelettel: PR-TELECOM ZRt. Ha önt nem érdekli, hogy mit történik Miskolcon, halgassa a Rádió Center Encet, az Fm 95,4 MHz-n! Garantáltan helyben fogja érezni magát!

3 EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: encs@centerinfotv.hu Várjuk észrevételeiket! 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm RENDKÍVÜLI HÍREK! Hatalmas baleset történt a 3-as főúton, Encs és Novajidrány között! 5autó és 1 kamion ütközött egymásnak! Hatalmas torlódás van, „Rémesztő látvány van, segítsenek!” írta a Rádió Center CenterTraffic-nak egy SMSE-ező. Jelenleg még a rendőrök sincsenek a helyszínen, a néző/hallgatóink szerint. Hamaorsan ÉLŐBEN jelentkezünk a helyszínről a Rádió Centerben, illetve képben a Center Info TV-ben, az egész hálózaton!!!!! KÉPÚJSÁG 00:01 HAMAROSAN ÉLŐBEN JELENTKEZÜNK A HELYSZÍNRŐL!


Letölteni ppt "EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: Várjuk észrevételeiket!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések