Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A lakosság megtakarítási, ingatlan- és autóvásárlási szándékának változásai az elmúlt két évtizedben Mérők Klubja 2014. február 27. Horváth Gábor Kutatásvezető.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A lakosság megtakarítási, ingatlan- és autóvásárlási szándékának változásai az elmúlt két évtizedben Mérők Klubja 2014. február 27. Horváth Gábor Kutatásvezető."— Előadás másolata:

1 A lakosság megtakarítási, ingatlan- és autóvásárlási szándékának változásai az elmúlt két évtizedben Mérők Klubja február 27. Horváth Gábor Kutatásvezető GKI Gazdaságkutató Zrt.

2 ‖ Kedvező-e most a helyzet a megtakarításra? ‖ Az elkövetkező egy évben mennyire valószínű, hogy képes lesz megtakarítani? ‖ Tervezi-e, hogy a következő két éven belül új személygépkocsit vesz? ‖ Tervezi-e, hogy a következő két éven belül lakást vagy házat vesz vagy épít? ‖ Tervezi-e, hogy a következő egy évben nagyobb összeget fordít lakására? Vizsgált mutatók

3 GKI Megtakarítási preferenciák

4 GKI Autó-, ingatlanvásárlási, ingatlan felújítási szándékok

5 GKI Autó-, ingatlanvásárlási, ingatlan felújítási szándékok

6 GKI Autóvásárlási szándékok vs. eladások

7 Köszönöm a megtisztelő figyelmet! Horváth Gábor


Letölteni ppt "A lakosság megtakarítási, ingatlan- és autóvásárlási szándékának változásai az elmúlt két évtizedben Mérők Klubja 2014. február 27. Horváth Gábor Kutatásvezető."

Hasonló előadás


Google Hirdetések