Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében, azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében, azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi."— Előadás másolata:

1 A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében, azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi génkészletünket. A díjnyertes személyek rendkívül idióta módszerekkel igyekszenek kiküszöbölni saját magukat, hogy ezáltal hozzájáruljanak az emberi faj hosszú távú túlélési esélyeinek javításához. DARWIN-DÍJ

2 •Az a pár lett, akik belemásztak egy héliummal töltött reklámballonba, és kénytelenek voltak saját bőrükön megtapasztalni, hogy az élethez elengedhetetlen az oxigén. 2006 győztese Alig csúszott le a dobogó legfelső fokáról az a brazil férfi, aki egy vállról indítható gránátvető töltetét próbálta úgy szétszerelni, hogy előbb az autójával áthajtott rajta. Miután erre a gránát nem reagált, egy kőtörő kalapáccsal esett neki, ami túlságosan is hatásosnak bizonyult: a gránát végül szétesett, de vele együtt a brazil férfi, hat autó és a műhely is, ahol az eset történt.

3 •Harmadik helyen az a szakmájában nem túl képzett villanyszerelő szerepel, aki sárkányeregetéssel múlatta az időt, de mivel rövid volt a zsinór, azt egy rézkábellel hosszabbította meg. Ez jól működött, és a fizika törvényeinek engedelmeskedett akkor is, amikor egy magasfeszültségű vezetékhez ért: az elektromosság végigfutott a rézkábelen, egészen a 26 éves villanyszerelőig. + =

4 1995 győztese: Coca-Cola automata 1996 győztese: A légierő egyik őrmestere Jato rakétaegységeket szerelt a kocsijára és a sziklafalnak ütközött több méter magasan a kocsiút fölött. 1998 győztese: Habszivacsos szánkózás

5 Díjazottak: Szeptemberben Detroitban egy 41 eves férfi belefulladt a 60 cm-es vízbe, amikor fejét egy 40 cm széles csatornarácson átpasszírozta, de beszorult, és a közben megemelkedett csatornavíz... Ok: Beejtette a kocsikulcsát.

6 •Egy férfi meghalt a tengerparton, amikor egy 2 m mély lyuk, amit a homokba ásott, és beleült beomlott. A parton lévők elmondása szerint a 21 éves Daniel Jones poénból ásta a vermet (vagy a szel ellen védelmül), és amikor beomlott, éppen egy napozószékben ült a gödör alján. Másfél m magas, meglazult homokréteg zuhant rá. Az emberek a parton a kezükkel, és lapátokkal próbálták kiásni Jones-t, de nem találták meg. Egy mentőcsapatnak speciális felszereléssel együtt is majdnem egy óráig tartott mire kiszabadították, miközben 200 ember állta körül őket. Jones a korházban meghalt.

7 Egy 24 éves férfit munkája közben érte utol a végzete. Épp egy bicikliboltot próbált kirabolni, amikor az első emeleten megbotlott, áttörte a mennyezetet és arccal a földszinti padlóra zuhant. A halál akkor következett be, mikor a hosszú lámpa, amit a szájába tett, hogy a kezeivel szabadon dolgozhasson, földet éréskor a koponyaalapjába fúródott.

8 A jelöltek és díjazottak: •Megnyerte a fogadást: (revolver+4 golyó) •Be akarta bizonyítani: (golyóálló mellény+kés) •Kezdő iraki terrorista: (levélbomba "Vissza a feladónak" ) •Szófogadó gyermek: (csokitorta+kés) •Sorban másztak le megfulladni: (ismeretlen gáz+6 áldozat) •Meggyújtott dinamit •Hot-dog (41) •Kövekkel dobáló

9 Benzintolvaj (szennyvíztartály) Hölgy a kenyértésztával Neveztek de életben maradtak, ezért nem kaptak díjat

10


Letölteni ppt "A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében, azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések