Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Aki fázik, vacogjon” A téli időjárás hatása az emberekre Öltözködés Fűtés Betegség - egészség Vitaminfogyasztás Mozgás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Aki fázik, vacogjon” A téli időjárás hatása az emberekre Öltözködés Fűtés Betegség - egészség Vitaminfogyasztás Mozgás."— Előadás másolata:

1 „Aki fázik, vacogjon” A téli időjárás hatása az emberekre Öltözködés Fűtés Betegség - egészség Vitaminfogyasztás Mozgás

2 Fontos, hogy télen jó melegen öltözködjünk, nehogy megbetegedjünk! Kabátot, sapkát varrtunk hát, a csoport kedvenc bábjának, Kockás Petinek is!

3 Beszélgettünk, a tűz melegítő erejéről, és képeket nézegettünk a fűtésre használt eszközökről. sparhelt radiátor gázkazán konvektor boglyakemence vegyes tüzelésű kazán kandalló

4 Egészségünk megőrzésében fontos szerepe van a mozgásnak. Ezért mi, nagyon sokat mozgunk kint a szabadban, és bent a csoportszobában egyaránt.

5 A mozgásra és az ügyességre alapoz a Pingvinek a jégtáblán című játék is A játék célja: az együttműködés segítése

6 A sok mozgás után jól esik egy kis pihentető játék! Volt, aki kirakózott, legózott, … …volt, aki vonatozott,… …volt, aki épített, … … volt, aki színezett, …

7 Tél Tündértől sok érdekes dolgot megtudhattunk a téli időjárásról, a hóról, az öltözködésről. Játék közben észre sem vettük, mennyit ügyesedtünk! … és voltak, akik a technika újdonságait választották!

8 A gyerekeknek legjobban a betegség – gyógyítás téma tetszett. Meg is jelenítették azonnal a szerepjátékban. Mi, a segítségükre siettünk a játékhoz kitalált eszközök „legyártásában”.

9 Készül az infúziós állvány és a vérnyomásmérő

10 Így készült a mentőautó

11 Bogi Doki megkezdte a rendelést! … ahol azonnal infúziót kap a doktor nénitől. A súlyos betegeket hordágyon viszik a Kórházba, …

12 Alex doki munkaidőben, … … és munkaidőn kívül is gyógyít. Mindent a betegért!

13 A gyógyszertárban is sok a munka! A gyógyszerészek nem győzik kiadni a rengeteg gyógyszert.

14 Egészségünk megőrzéséhez fontos a tisztaság, és a vitaminfogyasztás. Így aztán a vitamin saláta készítéséhez is csak tiszta kézzel lehet hozzálátni!

15 Mindenkinek jó egészséget kíván: A Nyuszi csoport


Letölteni ppt "„Aki fázik, vacogjon” A téli időjárás hatása az emberekre Öltözködés Fűtés Betegség - egészség Vitaminfogyasztás Mozgás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések