Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs."— Előadás másolata:

1

2 Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs pulthoz mentek, hogy a neveket bemondassák. Annak érdekében, hogy a neveket hihetőbbé tegyék, taxisofőrnek öltöztek be, és kb. 45 perccel a Pakistan Airlines, Air India és a Thai Arways repülőgépei érkezése után a hangosbemondóhoz mentek. Előadták, hogy nem találták meg utasaikat. Ezzel egyidőben megjelentek bűntársaik a helyszínen egy magnetofonnal, hogy felvegyék a hangosbemondó közvetítését. Az ötödik név után fogták fel a biztonságiak, hogy egy viccről van szó, és kiutasították a taxisofőröket a reptérről. Kérlek, próbáld meg először te magad a bal oldalt szereplő neveket kiejteni. Azután klikkelj a mikrofonra, és hallgasd végig a reptéri hangosbemondót.

3 Nevek... Ajheddis Varkenjaab and Aywellbe Fayed Arhevbin Fayed and Bybeiev Rhibodie Aynayda Pizaqvick and Malexa Kriest Awul Dasfilshabeda and Nowaynayda Zheet Makollig Jezvahted and Levdaroum DeBahzted Steelaygot Maowenbach and Tuka Piziniztee Olvasd mint... I hate this fucking job, and I will be fired- Utálom ezt a kibaszott melót és ki fognak rúgni. I've been fired, and bye-bye everybody - Kirúgtak, viszlát mindenkinek I need a piss quick, and my legs are crossed - Húgyoznom kell izibe, mert a lábaim már keresztbeálltak Oo-ah, that feels better and now I need a shit - Oh most már job, de szarnom is kell My colleague just farted, and left the room, the bastard - A kollégám fingott és épp most ment ki az irodából az a mocsok. Still, I got my own bath and took a piss in his tea - Épp mots húgyoztam bele a teájába kilépés


Letölteni ppt "Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs."

Hasonló előadás


Google Hirdetések