Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV. DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV. DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and."— Előadás másolata:

1 Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV

2 DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and may include proprietary information. Unauthorised reproduction or disclosure of this information in whole or in part is prohibited. Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV MEGÚJULT PROGRAMKÍNÁLAT A 21. SZÁZAD LEGFONTOSABB, LEGÉGETŐBB KÉRDÉSEIRE KAPHATUNK VÁLASZT A SPEKTRUM VADONATÚJ MŰSORAIBAN:  Mi lesz velünk?  Mi lesz a Földdel?  Milyen meglepetéseket tartogat ez a század?  Merre visz bennünket a tudomány ily mértékű fejlődése? Minden hétköznap 21.20-kor az UniverZoom sávban láthatják a nézők a Spektrum leglátványosabb és legizgalmasabb műsorait, amelyeket a legnevesebb forgalmazók (BBC, Fremantle, PBS..) fémjeleznek.

3 DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and may include proprietary information. Unauthorised reproduction or disclosure of this information in whole or in part is prohibited. Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV ZSÁNEREINK  NÉPSZERŰ TUDOMÁNY 34% Magában foglalja az emberi test világát, a világegyetem rejtelmeit, izgalmas tudományos felfedezéseket és a 21. század legégetőbb kérdéseivel foglalkozü UniverZoom sávot.  A MINDENNAPOK VILÁGA 26% Segít eligazodni a hétköznapok során, legyen szó gyereknevelésről, környezettudatosabb életről, vagy a saját egészségünk megőrzését elősegítő életmódról.  TERMÉSZET ÉS VADVILÁG 16% A mai vagy éppen már kihalt állatok világát mutatja be, hiszen az még mindig rengeteg újdonságot tartogat.  TÖRTÉNELEM 15% Bemutatja a legnagyobb rejtélyeket, olyan történeteket, amelyeket eddig másképp meséltek el; új oldalról mutatja be az emberiség múltját.  KALAND ÉS UTAZÁS 9% Olyan helyekre kalauzol el, ahová ember nem, vagy csak nagyon ritkán jut el; kaland az ismeretlenben, a gyakran embertpróbáló körülmények között..

4 DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and may include proprietary information. Unauthorised reproduction or disclosure of this information in whole or in part is prohibited. Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV 2011 LEGNÉZETTEBB MŰSORAI THE WORL’D STRICTEST PARENTS/ A világ legszigorúbb szülői SHR: 5%, AMR: 45065 RIVER COTTAGE EVERYDAY/ River Cottage minden napra SHR : 5.6% AMR: 43465 ROME: DEATH OF AN EMPIRE/ Róma: egy birodalom tündöklése és bukása SHR : 1.7% AMR: 38031 ASTEROID TRACKERS / Aszteroidok nyomában SHR: 2.1 % AMR: 35955 MAN VS FOOD / Fald fel Amerikát! SHR : 4.1 % AMR: 34567 IT’S ME OR THE DOG SUMMER / A póráz két végén SHR: 4 % AMR: 34318

5 DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and may include proprietary information. Unauthorised reproduction or disclosure of this information in whole or in part is prohibited. Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV SAJÁT GYÁRTÁS: The Invisible Bird Photographer  A Spektrum Televízió 2011 tavaszától minisorozatot forgat a világhírű madárfotóssal, Máté Bencével.  A sorozat címe: A LÁTHATATLAN MADÁRFOTÓS/ THE INVISIVLE BIRD PHOTOGRAPHER  Formátum: 3x30’  Bemutató: 2011.DECEMBER  Máté Bence 2010-ben elnyerte a BBC Wildlife Photographer of the Year díját, melyet a természetfotózás Oscar-díjának is neveznek. A nemzetközi siker után itthon is tarolt, Árnyjáték című felvételéért nemcsak a legjobb idei természetfotóért járó elismerést vihette haza, de őt választották az év természetfotósává is.  A műsor egyedülálló lesz a hazai piacon, mind témájában, mind formátumában.  Egyedülálló látványvilág, lenyűgöző HD felvételek egy kivételes tehetség főszereplésével, csak a Spektrumon.

6 DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and may include proprietary information. Unauthorised reproduction or disclosure of this information in whole or in part is prohibited. Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV SAJÁT GYÁRTÁS: ON THE SPOT S. Takács András és Cseke Eszter, a Spektrum TV digitális újságírói a világ legveszélyesebb helyeire utaznak, hogy megmutassák mindazt, ami a hírekből kimarad. Forgattak már a zsidó-palesztin szembenállásról, a Bolíviában raboskodó Toásó Elődről, az afganisztáni helyzetről, Nepálról, a nőhízlalásról hírhedt Mauritániáról, a földrengés súlytotta Japánról. Bemutató: 2011.November 2. A helyszín: New York A riporterpáros nemrég közönségdíjat és szakmai elismerést is kapott: A Blikk Év Embere szavazás alkalmával az Év Médiaszemélyisége kategóriában Cseke Eszter és S. Takács András kapta a legtöbb szavazatot. 32%-os szavazati aránnyal győztek, és olyan televíziós műsorvezetőket előztek meg kategóriájukban, mint Erős Antónia, Ördög Nóra, Till Attila vagy Süveges Gergő. Február 5-én tizenkettedik alkalommal osztották ki a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán az Érték- és a Közönségdíjakat. A Story Értékdíját televíziós kategóriában Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak ítélte oda a szakmai kuratórium. Nemrég pedig az Európa Tanács és a European Youth Press közös sajtódíját vehették át videó újságírás kategóriában. Az On the Spot-ra a közszolgálati tévé is felfigyelt. A Spektrum TV és az MTV közti megállapodás értelmében szeptembertől korábbi On the Spot epizódokat sugározhat a közszolgálati tévé. A cél, hogy az On the Spot minél több nézőhöz eljusson.


Letölteni ppt "Copyright © 2010 Chellomedia Programming BV. DISCLAIMER: This document is confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure, and."

Hasonló előadás


Google Hirdetések