Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Strófa-móka ? És jöjjön egy újabb móka, Vajon kit rejt a mondóka?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Strófa-móka ? És jöjjön egy újabb móka, Vajon kit rejt a mondóka?"— Előadás másolata:

1 Strófa-móka ? És jöjjön egy újabb móka, Vajon kit rejt a mondóka?

2 A Badwater nekem, majdan meg sem kottyan,
Elég gyakran edzek, közel 40 fokban. Bő 200-as köröm 100-szor is lefutom, Senki sem hiszi el, hogy ezt én nem unom. Hogyha szabin vagyok és Palinban edzek, Szupergyors tempómban majd gyönyörködhettek.

3 Szokoli Csaba

4 Ne tévesszen meg, ha símaszkban látsz futót,
Nem biztos, hogy bankot rabolt aki fut ott. Lehet, hogy pont rendőr, szenvedélyét űzi, Amúgy meg fotogén, meg lehet őt nézni. Ha valaki nem ismert rá, innen tudni fogja: Siófoki párosunknak ő a férfi tagja.

5 Valgut Zoli

6 Lehet, hogy alkatra nem vagyok egy Gebre,
De hogyha akarok, feljutok a hegyre. Ha nem futok, akkor a többieknek szurkolok, Sapimat meg földhöz vágom, ha egy PB-t letudok.

7 Molnár Zoli

8 Idén is futottam ismét néhány ultrát,
Csak alapozáskor fogyasztom a hurkát. Kis klubunk életét igazgatom szépen, Egyre többen vagyunk, láthatjátok itten. A versenyek alatt mindig vidám vagyok, Hogyha velem tartasz PB-d megfuthatod. Mikor erőd elhagy, futni semmi kedved, Az árok partról, én tuti összeszedlek.

9 Sznopek Józsi

10 Kemény csaj vagyok, Ezt mindenki tudja, Az is kiderült, hogy Megy nekem az ultra. Kísérőként is az idén debütáltam, Kiderült, fejszémet, jó nagy fába vágtam. Az ultra frissítést én tutira vágom, Kétszer is vizsgáztam ezekből a nyáron. A külszolik alatt, sokfelé futottam, Legjobb Magyar honban, Csak erre jutottam.

11 Vajda Anita

12 Bár 18 éves Én még nem is vagyok, Olyat teljesítek, Mit nem tudnak nagyok.  Edzeni azt egész évben nincsen mindig kedvem. De amit fejembe vettem, Azt teljesítettem.  Az idén a maraton is ment 3 részletben. A képeken Valgut Zoli Feszített mellettem.

13 Fekete Laura

14 Idehaza már majd szétvet az ideg,
Megyek is el futni, bár kint tombol a hideg. Egy hatvan fokos szilvát ezért nyomban is vágok, Minden egyes dombot, gyorsan meg is hágok. Nincs is jobb, mint vaksötétben futtatni a lábat, holnap reggel Metallicára metszem meg a fákat.

15 Vass Gabi

16 Rengeteg a dolgom, de ma sutba vágom!
Felhúzom a futócipőm, mert ma futni vágyom! Félredobom a Coelho-t, ma inkább testkultúra! Ez az Öreganyám! Gyerünk a Midombunkra!  /Utózönge/: Nem megy nekem ez a futás, Félmarcsi 1:50, Más ezért tüdejét köpi, De én csak rötyögtem

17 Farkas Edit

18 Vettem egy új cicanacit, ez az mire vágytam,
bár futócipőm, bevallom, mostanság nem láttam, de a futásmentes időszakot nem ölöm még rumba, kezem- lábam megmozgatja újabban a zumba.

19 Willmanné Edit

20 Mint egy hímgazella, járásom oly kecses,
A honlapon tett munkám, mindenkinek becses, Ha félmarcsit nem futok le másfél óra alatt, Szomorkodom, de emiatt nem verem a falat, Nem hiába nem könyöklök egy füstös kocsmapultra, Nejem mellett tudom én, milyen egy jó ultra.

21 Lubics Gyuri

22 Sárkányhajóban evezek,
De futhatok is veletek. Szervezésben profi vagyok, Hozzám mindig fordulhattok. S bár a térdem viccel velem, UB csapat jöhet nekem!

23 Tuboly Kinga

24 Pár maratont lenyomtam már,
Otthon dupla ironman vár. A fiam is szuper futó, Megörökítette fotó… Edzünk csajokkal rendesen, Csó-tó körül és 7-esen. Ettől teljesül az álmom, Marcsim 4 órán belül kívánom.

25 Vránicsné Ildikó

26 Nem csak a klub pénzét őrzöm,
Rajt’ van szemem elnökünkön. Balcsin idén körbeűztem, Bicajommal leelőztem. Nem volt ám az könnyű menet, Főleg mikor eső esett. Amikor engem futni látsz, Kendőmről megismersz az 100.

27 Porpáczy Évi

28 Bár még csak 1 éve futok, Egy marcsit simán letudok. Fújhat a szél, hullhat a hó, Rajtam nem lesz csak kis trikó. Remélem kapcsol a család, S kapok meleg futóruhát.

29 Takács Ildikó

30 Menő gimit igazgatok, képviselő vagyok,
A Kanizsa rádióban hangomat hallhatod. Mindemellett, gondolhatod, Edzeni nincs idő. IQ-ból futott félmarcsi, Nálam ez a menő. Első kilin nyomom durván, Utána behalok, De a célban hogyha megvársz, Nagy sprintem láthatod.

31 Balogh László

32 Most is éppen vendégem vagy,
Mint sokszor az évben, Van, hogy egy termet kapsz tőlem, Vagy tésztát ebédre. Kanizsai háziverseny nélkülem biz nincs, állandó segítségem mindenkinek nagy kincs, a futással olykor azért hadilábon állok, a legtöbbször inkább az asztal mögött állok.  Igazgatom a Kaszinót, Otthon vagyok mindenben. Szervezkedem, sürgök forgok, De futok is lelkesen…

33 Halmos Ildikó

34 Három nő és egy férfi, ez nálunk a norma,
Nem csoda, hogy szívemhez nőtt a kerekded forma, A futás mellett a focit is így serényen űzöm, Nem zavar, ha negyven fokban permanens a bűzöm, Az UB-n azért előttem áll jó pár kili aszfalt, Útközben letámadok pár frissítő asztalt.

35 Farkas József

36 Kemény edzés egész télen,
Tavasszal meg PB-k. Vigyünk bele tudományt is, Legyen pulzusmérés! Aztán nyáron tai chi edzés Belőtt pulzustartományon, Maratonom olyan jó lett, Hogy még ma is álom! Itt van a tél, újra futás Elő a símaszkot! Jön az UB, hamar itt lesz, És ott majd robbantok!

37 Gál József

38 Gyerekek, Szilvi nénit, Bemutatom itt ma, Mindannyian figyeljétek Kell nektek a minta. Aztán futunk együtt, Testetek nevelem, Futás, torna, és aerobik, Mindegyik megy nekem! Alakom a torna miatt, Bomba formában van. Igaz elszálltam az UB-n, S megütöttem magam. Mindezt persze elfeledtem, Hol van már az a nyár! Tanárnéni jövőévi, UB csapatban már.

39 Góberné Györgyi

40 Termetem oly sudár, és fürtös a loknim,
Az Ironman-en elhasználtam egy-két futózoknim, Amellett, hogy szép vagyok, a szövegem is pazar, S, ha mamám velem fut, engem az se zavar.

41 Köves Peti

42 Az mondják rám, Hogy én egy gyors futó vagyok, Nem hiszem el nekik, Durva edzést nyomok. Maratonon 3:30-at akartam, 3:07 lett végül, De szerényen hallgattam. Körbefutottam a Velencei tavat kétszer, Az ultrafutás vonzó nekem, Csinálom, nem kényszer!

43 Rudolf Tamás

44 Nem edzek, de gyors vagyok, csak tudnám, hogy mitől,
Paprikás nedűmtől az összes klubtag kidől, Pálinka és zalakocka, ez lesz majd a végzet, Ha tudom ezt előre, hoztam volna mézet, Kézifegyveremhez jól passzol a bakancs, A vacsi vajon mi legyen, pörkölt-é vagy narancs?

45 Török Krisztián

46 Csendes vagyok, szerény, sokat nem beszélek,
Szövegelés helyett inkább az edzésnek élek, Szeretném a fejszémet jó nagy fába vágni, S jövőre az Ironman-en Vasemberré válni, Nehéz dolgom nem lesz, hisz lábam igen fürge, Nem hiába vagyok én ily kitartó ürge.

47 Gadányi Bálint

48 Egykoron focistáknak fújkáltam a sípot,
Idén már egy félmarcsin húztam el a csíkot, Pazar eredményemtől olyan bátor lettem, Hogy a jövő évi UB-re a jegyet már megvettem.

49 Varga Laci

50 Családfám kutatom és iskolám múltját,
Könyvekkel alszom el, ezt is sokan tudják. Nincs is olyan téma, Amiről nem tudok. Sportolói múltam, Az szintén nem titok. Manapság, ha bemutatok Ugrógyakorlatot, Fél év futás kimarad, Mert Achillest szaggatok Azért ez a sporttól el nem veszi kedvem, Duathlonban idén szintén jeleskedtem.

51 Jeszenői Csaba

52 Balaton szupermaraton,
Ez volt a nagy álmom. Monspart Saci terveivel Készültem, s nem bánom. Futottam én hóban-fagyban, Éjjel és hajnalban. Példát vehet rólam bárki, Hiszen megmutattam: Lehet,hogy nem vagy húsz éves És izmod nem acél, De ha van egy nagy-nagy álmod, Lelked győz, s ez a cél!

53 Katz Rudolf

54 Nálunk ez már egy hagyomány,
Egész család tájfut. Hogyha mi felkerekedünk, Legyőzünk egy tájfunt. Öreg Varga anélkül már aludni sem tudna, Ha egy nap a „Mindenkire” ő le nem kocogna. Zsombor haja olyan gyakran, mint a szénabogja, Hacsak majd egy verseny alatt végre be nem fonja. Zsolt meg fut akár a villám, hisz mindenki látta, Tavaly ő az 50-esen átcsapott ultrába. Nem csoda, hogy Vargáné is kijár gyakran futni, Ennyi pasit egy rakáson meg lehet ám unni…

55

56 Ez a szöszi kommandós, Nem rég van a klubban, De azért a félmarcsikat, Már keményen nyomja. Hogyha kell hát Siófokon, Behatol egy házba, Nem különösebben izgatja, Ha mászni kell létrára.  Ki is adja azon nyomban Petinek a cuccot, Csak barna kenyeret eszik, nem ám gumicukrot!

57 Tóth Niki

58 Igaz Budaőrsön lakik, Mégis olyan tagunk, Kire mi kanizsaiak, Méltán büszkék vagyunk. Futja ő a maratont is, Még Bécsbe is kiment, Aztán meg nagy suttyomban, Nyomott egy ironmant.

59 Hans Gyuri

60 Éjjel él ő, hisz vámpírok napszaka az éjjel,
A futásban azért testét nem szaggatja széjjel. Pedig neki aztán mindegy, terep vagy 50-es Fején bömbölő zenével, bármibe belemegy. A hülyeség ragadós ám, Ő reá a példa 12 órát tervezi, Családi probléma. Frissítését, hogy oldja meg, Túl sokat nem agyal, Sör meg pálesz legyen kéznél, Ne legyen sok kanyar. A gélekben ő nem bízik, Egyen más ily posványt, Ha éhes hát bekap inkább, Néhány zalakockát.

61 Vágó Bogi

62 Esténként aerobikon izzasztom a testem,
Az UB-be, nem tagadom, totál beleestem, Ha két fiú mellett pedig akad néhány óra, Felpattanok én is egy nagy sárkányhajóra.

63 Koller Judit

64 Fogfúráskor az amalgám néha földre pottyan,
200 kili nekem már többé meg se kottyan, Mit nekem Balaton vagy pediglen Spárta, Már másnap futni tudnék, sosem vagyok sánta, Három fiú mellett is én vagyok a király, A napi 30 kili, nekem bizony kijár.

65 Lubics Szilvi

66 Régi tag vagyok a klubban,
Ezt biztos tudjátok, Jobban jártok, ha buszomba, Inkább be nem szálltok. UB-n vittem már csapatot, Bár mindenki tolta. Alakomon nem látszik meg, Egy nagy csoki torta. Nem csak futás tartja karban, Énnékem a testem, Triathlonban senior VB-n, Elindultam Pesten.

67 Deregi László

68 Engem biztos nem lát senki,
Csak a klubos vacsin. De majd akkor előveszem, Az ünneplő nacim. A futás az hidegen hagy, Ugyan minek hajtsak… Van már őrült a faluban, Tudja egész Bajcsa.

69 Gergina Gábor

70 VÉGE


Letölteni ppt "Strófa-móka ? És jöjjön egy újabb móka, Vajon kit rejt a mondóka?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések