Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS."— Előadás másolata:

1 F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:1 MiSTER REGATTA ® 2006 www.mister.hu/regatta 2005-ben negyedik alkalommal rendeztük meg vitorlás túraversenyünket az Adrián. A verseny fővédnöke Gál József földkörüli vitorlázó volt aki Wossala Györggyel az MVSZ elnökével adta át a kupákat a záró vacsorán. Társaságunkban vitorláztak híres olimpikonok és médiaszemélyek (Kovács Kata, Pesuth Rita, Bessenyei Péter, Bóta Kinga, Wiski Erzsébet, Koós János, Demcsák Zsuzsa…) és immár hagyományosan partnermédiumok is indítottak hajókat. A 2005-es MiSTER REGATTA ® -t a KVAZAR MICRO nyerte, második a X-TRAME-SPORT1, harmadik a TRODAT csapata lett. 2006-ban a rendezvény helyszínét az Adriáról az Égei tengerre helyezzük át és a túra ideje alatt bejárjuk a csodálatos görög szigetvilág egy részét, valamint élvezhetjük a görögök vendégszeretetét és konyhájuk ízeit. A MiSTER REGATTA ® egy "open" kategóriájú vitorlás túraverseny. Nevezhetnek rá profik és amatőrök, műkedvelők és abszolút kezdők. A hagyományokat követve 2006-ben is egyforma hajókat bocsátunk az induló csapatok részére, ezzel kívánjuk biztosítani az esélyegyenlőséget. Az indulók létszámát 20 csapatban maximáljuk. MiSTER REGATTA ® -ra maximum 8 fős csapatokat (cégeket) várunk a minden kényelmi és biztonsági elvárásnak megfelelő vitorlásokon. A vitorlástudás és tapasztalat nem feltétel, szükség esetén profi kormányosokat biztosítunk (ez esetben a létszám max 7 fő+ a kormányos akinek az ellátásáról a csapat gondoskodik!) Az egyhetes regatta futamai külön-külön, illetve összetettben is kiértékelésre kerülnek. A zsűri hajókon természetesen helyet foglalnak a Görög Vitorlás Szövetség, az MVSZ és a szervezők delegáltjai. A legjobb csapatok kiemelten értékes tárgyi díjazásban részesülnek. A vitorlástúra minden napján közös vacsorával egybekötött napi díjkiosztót tartunk. Az egy hét alatt egy sportnapot is beiktatunk, így az induló csapatok a vitorlázáson kívül más sportágakban is összemérhetik tudásukat (tenisz, asztalitenisz, teke, fallabda). A MiSTER REGATTA ® Budapesten indul egy hajósorsolással és sajtótájékoztatóval egybekötött nyitó rendezvénnyel. A Regatta záró akkordja az útfilm levetítésével egybekötve szintén Budapesten kerül megrendezésre. A rendezvény weboldalán online beszámolunk a verseny programjáról/ állásáról, ahol a csapatok logóval/fényképpel jelennek meg.

2 F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:2 HAJÓ SZPONZORÁCIÓ Az induló csapat/hajó neve: a CÉGNÉV (így kerül be a csapat minden, a versennyel kapcsolatos kommunikációba) •A hajón, a kötelező szponzori molinón és rajtszámon kívül (szervezők költsége) megjelenhet a cég molinója, logója, zászlója, matricája, valamint a csapat brandingelt egyenruhában versenyezhet (ezek előállítási költsége a csapatot terheli,) •A hajó vitorláján (matrica formájában) megjelenhet a cég logója a MiSTER REGATTA ® felirattal együtt •A csapat, helyezés esetén, garantáltan bekerül a MiSTER REGATTA ® verseny szerződött médiapartnereinek beszámolójába •a MiSTER REGATTA ® verseny médiapartnereinek beszámolóiban véletlenszerűen szerepelhet a csapat •A rendezvény weboldalán (www.euphorie.hu és a www.mister.hu/regatta) nevezés után már felkerülnek a csapatnevek (logóval), melyre kattintva egy rövid bemutatkozási lehetőség van a csapatoknak, linkelési lehetőséggelwww.euphorie.hu www.mister.hu/regatta A MiSTER REGATTA ® -n kizárólag szponzorált (céges) csapatok indulhatnak. A nevezési díj 2,5 Mft+áfa mely tartalmazza: a hajó szponzoráció díját (1,5 Mft+Áfa) •hajók bérleti díját •versenyen való részvételt max. 8 fő részére •budapesti nyitó és záró rendezvény díját •minden este éttermi vacsora és díjkiosztót •kikötői díjakat •ágyneműket •amennyiben igénylik a szkiper díját (ekkor 7 fő+ szkiper) •Oda-visszautazás (repülővel) Nem tartalmazza (egyénileg fizetendő): Reptéri illetékek, Egyéb étkezések költségeit, Hajók üzemanyagköltségeit, Hajók kaucióját (a hajó átvételekor fizetendő), Felszerelések szállítását, őrzését, Hajók végtakarítási díját, helyi idegenforgalmi adókat, Biztosítások költségeit (személy, poggyász stb), hajó és a ruházat brandingelését és egyéb „csapat” megjelenések előállításának költségeit (molinó, zászló, matrica stb) MiSTER REGATTA ® 2006 www.mister.hu/regatta

3 F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:3 Az eddigi versenyek média-megjelenéseiről, külön anyagot állítottunk össze, melyben megtekinthetők az összes sajtó és televíziós megjelenés, valamint az eseményről és az azon résztvevőkről készült fotó- és videó anyagok is. Ide kattintva a médiaajánlattal együtt megnézhetők!Ide NÉVADÓ SZPONZOR A verseny megnevezésében megjelenik a következő formában : MiSTER–xy REGATTA. A szponzor megjelenik az összes versennyel kapcsolatos felületen / kommunikációkban: hirdetéseken, partner médiumok beszámolóiban, rádiós-TV interjúkban (a médiatörvény figyelembevételével), helyszínen a hajókon, szponzormolinón, a kupákon, regatta-polón, website-on, a hivatalos filmben stb. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval. A szponzori díj: 20.000.000. Ft+ Áfa FŐSZPONZOR A rendezvény nevében és a kupákon történő megjelenésen, kívül a fenti megjelenések mindegyike beletartozik ebbe a kategóriába is. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval A szponzori díj: 10.000.000. Ft+ Áfa SZPONZOR A print kommunikációkban (hirdetések, beszámolók, molinó, + website) megjelenik logóval. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval. A szponzori díj: 5.000.000. Ft+ Áfa NYEREMÉNY / SZPONZOR Ez a támogató biztosíthatja a nyereményeket az egyes szakaszokra (8 fő részére!), különös tekintettel a bruttó díjakra, melyek előzetesen kalkulált mértékét közösen határozzuk meg. Külön felhívjuk a szponzor figyelmét arra, hogy a szponzori díjon felül a nyeremények biztosítása, valamint az ezekhez tartozó nyereményadók is a szponzort terhelik. A szponzori díj: 1.000.000. Ft+ Áfa SZAKASZ / SPORTNAP SZPONZOR Ez a támogató biztosíthatja a nyereményeket (8 fő részére!) egy szakaszra, az aznapi szakasz/nap neve a Szponzor neve, A szponzori díjon felül a nyeremények biztosítása, valamint az ezekhez tartozó nyereményadók is a szponzort terhelik. A szponzori díj: 500.000. Ft+ Áfa MiSTER REGATTA ® 2005 www.mister.hu/regatta


Letölteni ppt "F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS."

Hasonló előadás


Google Hirdetések