Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Teszt nősülés előtt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Teszt nősülés előtt."— Előadás másolata:

1 Teszt nősülés előtt

2 Nagyon boldog ember voltam
Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.

3 Csak egy dolog aggasztott… A gyönyörű szép húga…

4 Jövendőbeli sógornőm 22 éves igazi szexbomba volt, nagyon szűk mini szoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt, amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztos szándékos volt, mert sohasem csinálta más előtt.

5 Egy napon a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tud leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer, mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz.

6 Kinyitottam az ajtót, majd a kocsimhoz rohantam
Kinyitottam az ajtót, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!

7 Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta: „Nagyon örülök, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!”

8 Tanulság: Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!


Letölteni ppt "Teszt nősülés előtt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések