Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A valódi egészség alapja. küldetése: A pozitív változás kezdete az, hogy az emberek segítenek egymásnak - Making a positive difference starts with people.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A valódi egészség alapja. küldetése: A pozitív változás kezdete az, hogy az emberek segítenek egymásnak - Making a positive difference starts with people."— Előadás másolata:

1 A valódi egészség alapja

2 küldetése: A pozitív változás kezdete az, hogy az emberek segítenek egymásnak - Making a positive difference starts with people helping people 1996-ban a New Vision (USA, Arizona) családi vállalat úttörő szerepet vállalt a folyékony étrend kiegészítők piacán. A Vemma 2004-ben a New Vision leányvállalataként jött létre. 2013 éves forgalma elérte a 221 millió dollárt (EU 50M$). háttér: Vállalatunk a termékfejlesztésben és az üzletben, is készen áll arra, hogy új életerőt és anyagi függetlenséget adjon emberek tízezrei számára világszerte.

3 BK Boreyko Alapító, Elnök- Vezérigazgató Több, mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a wellness üzletág területéről. Cégét szakértői csoportjával minden területen biztos lábakra helyezte. A Vemma missziójának megalkotója. DDr. Yibing Wang Orvos- Professzor, Tudományos Igazgató A keleti és a nyugati gyógyászatban egyaránt rendkívül jártas kutatóként alkotta meg a Vemma formulát. Nem csak a termékfejlesztésben, hanem a minőség ellenőrzésben is folyamatosan részt vesz.

4 Teljesen önálló termékfejlesztés és gyártás a legmagasabb szinten.

5 Miért a Vemma?

6 Élelmiszervásárlási szokások: 1. Termék íze 2. Ára 3. Egészséget befolyásoló hatása Egyesült Államok, 1000 személy, reprezentatív minta International Food Information Council (IFIC) Foundation: Food & Health Survey, Consumer attitudes toward Food, Nutrition & Health. A Benchmark Survey, 2006. http://ific.org

7 Szervezetünk folyamatosan megújul naponta kb. 300 milló új sejtet állítva elő! Ezért sejtjeinknek nap- mint-nap szükségük van az esszenciális építőelemeikre és a működésükhöz szükséges tápanyagokra!

8 91 létfontosságú tápanyag Dr. Joel D. Wallach állatorvos, kutató 1991-ben Nobel díjra jelölték azon kutatásaiért, amelyekben kimutatta, hogy minden természetes úton meghalt embernél vagy állatnál egyaránt kimutatható volt valamely létfontosságú tápanyag nagymértékű hiánya. Bebizonyította, hogy az emberi szervezetnek nap mint nap 91 féle különböző tápanyagra van szüksége. A 91 létfontosságú tápanyag titka

9 Ásványi anyag és Vitamin tartalom Pharmakonzern Geigy (Svájc 1985), Lebensmittel Labor Karlsruhe / Sanatorium Oberthal (Németország 1996)

10 • 12 esszenciális vitamin  • 65 növényi eredetű ásványi anyag és nyomelem  • egyedülálló szabadalmaztatott mangosztán kivonat  • organikus zöld tea  • aloe vera  ORAC 4200 67,215 mc mole TE/ L Vitaminok – esszenciális – Mineráliák – Mangosztán - Aloe

11 A VEMMA az egyetlen garantált, természetes összetételű, sejttápanyag komplex!

12 MANGOSZTÁN „A gyümölcsök királynője” A Vemma egyik fő alkotó eleme a mangosztán, amely az egyik legerősebb antioxidáns vegyület, a xanton fitonutriensek leggazdagabb forrása. Dél-Ázsiában évszádok óta jelentős szerepe van a népi gyógyászatban. A mangosztán csodálatos képességeiről már a 20. század elején Viktória brit királynő is hallott. A „modern” orvostudományban eddig több mint 130 különböző betegségnél alkalmazták sikeresen!

13 Valószínűleg a legerősebb FOLYÉKONY ANTIOXIDÁNS! Nap mint nap "szabadgyököknek" nevezett instabil molekulák bombázzák a testünk 63 billió sejtjét. Ezek az instabil molekulák elektronokat veszítenek, és megpróbálják azokat az egészséges sejtektől "kölcsönözni", ezáltal elpusztítva azokat. Megfelelő ellenhatás nélkül a szabadgyökök hatása korai öregedéshez és az immunrendszer legyengüléséhez vezethet. A szabadgyökök ellen a szervezet antioxidánsokat használ. Ezek a természetben előforduló vegyületek segítenek megelőzni, vagy késleltetni az oxidációs károsodást. Az antioxidánsok gátolják a szabadgyökök hatását, ami a tudósok szerint jelentős egészségügyi előnyhöz vezethet.

14

15 VERVE! AZ EGÉSZSÉGES ENERGIA

16

17

18

19 Bod•ē Shakes

20 Tökéletes fehérje és szénhidrát egyensúly! Minden adagban: 16g magas minőségű fehérje 7g étvágycsökkentő élelmi rost 690mg Omega-3 zsírsav 20mL Vemma Formula

21 ALAKÍTSD ÁT AZ ÉLETED!

22 Bod•ē sikerek

23 Válassz egy csomag Vemmát, a teljes körű egészségalapot minden termékváltozatunkban megtalálod!

24

25 Saját auto delivery:A következő hónapban ingyenes, ha 30 QV (1 palack) min. 3 új vásárló egyesített pontjai minimum 90 QV 60 QV (1 csomag) min. 3 új vásárló egyesített pontjai minimum 180 QV 160 QV (Transformation pack) min. 3 új vásárló egyesített pontjai minimum 480 QV www.vemma.hu/incentives/customers

26 3 Vásárló 2 Márka Partner Ingyenes termékért.A szabad életért. 1. Válassz egy csomag Vemmát! 2. Tapasztald meg! 3. Oszd meg másokkal!

27

28 Minden további információt megtalálsz: www.vemmajuice.hu


Letölteni ppt "A valódi egészség alapja. küldetése: A pozitív változás kezdete az, hogy az emberek segítenek egymásnak - Making a positive difference starts with people."

Hasonló előadás


Google Hirdetések