Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Infoplan Mérnökiroda Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Infoplan Mérnökiroda Kft."— Előadás másolata:

1 Infoplan Mérnökiroda Kft.

2 INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél!
Üdvözöljük! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Üdvözöljük az INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél! Tekintse meg bemutatónkat!

3 Tevékenységeink: Az Infoplan munkáit jól ismerik az iparágban.
műszaki tervek készítése, tenderek, ajánlati kiírások készítése, mérnökszolgálati tevékenységek a villamos energia ipar területén. Tervezési gyakorlatunkban nagyfeszültségű, középfeszültségű, kisfeszültségű berendezések szerepelnek.

4 A fejlődés és a többéves múlt a megbízhatóság feltétele!
Cégünk dinamikusan fejlődik... Az Infoplan Mérnökiroda Kft ben alakult. Megalakulásunk óta folyamatosan fejlődünk.

5 A szervezettség garancia a megbízhatóságra!
A Cég szervezeti felépítése... A rendszer biztosítja a tervezési munka szervezettségét.

6 A létesítmények teljes tervezését komplexen kezeljük!
Kiterjedt alvállakozói körrel rendelkezünk... melynek révén speciális feladatokat is megoldunk. Minden projektre összehangolt feladatkiosztás készül!

7 A rendszer az Ön számára is biztosítja a minőséget.
Tervező rendszerünk teljes egészében számítógépekre épül... A következő szoftvereket használjuk elsősorban: OmegaCAD Elektro Microsoft Windows Microsoft Office Saját dBASE szoftverek. A munkát megkönnyíti a kor színvonalának megfelelő elemekből felépített hálózat.

8 A tervek a magyar és nemzetközi szabványok szerint készülnek!
Íme, néhány jellegzetes részlet dokumentumainkból...

9 A strukturált felépítés biztosítja az áttekinthetőséget!
Dokumentációink felépítése három szintű. I. A tervek szintjei II. Kötetek A villamos dokumentáció kötetei: I. általános terv, II. primer terv, III-IV. védelmi terv és szekunder terv, V. installációs terv, tűz- és vagyonvédelmi terv, VI. építész terv, VII. hírközlési és gyengeáramú terv, VIII. energiaellátás, IX. egyéb tervek. Az előzetes elképzeléseket, alap- adatokat tartalmazó „A” szintű terv, a részletes megvalósítást módját tartalmazó „B” szintű kiviteli terv, a gyártáshoz, szereléshez szükséges részletességű „C” szintű terv, az átadás után a megvalósult állapotot rögzítő „D” szintű terv. III. Rajzok rendszere Az egyes kötetek tartalmazzák a vonatkozó elvi kapcsolási, szerelési, elrendezési rajzokat, az anyag- és kábellistákat.

10 Legyen Ön is megrendelőink között!
Néhány megrendelőnk, az ország minden tájáról... a teljesség igénye nélkül...... és nemzetközi Cégek közül......

11 Terveink színvonalas kivitelezést tesznek lehetővé!
Egyik legnagyobb megvalósult létesítményünk... az ELMÜ RT. Rózsakert alállomása, melyben az INFOPLAN generáltervezőként vett részt. Az Infoplan készítette a létesítmény teljes építészeti, villamos, irányítástechnikai, hírközlési, tűz- és vagyon- védelmi terveit az engedélyeztetéstől a megvalósulásig.

12 A referenciák garanciát jelentenek az Ön számára is.
Néhány további referencia, a teljesség igénye nélkül... Áramszolgáltatói új építésű transzformátor állomások: ÉMÁSZ Rt. Nyékládháza, Hatvan TITÁSZ Rt. Nádudvar, Nyíregyháza Kelet, Baktalórántháza ÉDÁSZ Rt. Komárom, Esztergom DÉDÁSZ Rt. Barcs, Pécs Kelet DÉMÁSZ Rt. Kecskemét Szultán utca, Baja Néhány nagy volumenű rekonstrukció: ELMŰ Rt. Pesterzsébet, ÉMÁSZ Rt. Nagybátony, ÉDÁSZ Rt. Székesfehérvár-Észak, DÉMÁSZ Rt. Makó Állomási típustervek: -E-On Hungária (ÉDÁSZ-DÉDÁSZ-TITÁSZ) 120/20 kV kisállomás -DÉMÁSZ Rt. 120/20 kV-os transzformátor állomás . . . és még nagyon sok más.

13 A minőségirányítási rendszer az Ön elégedettségének záloga!
Minőségirányítási rendszerünk garancia a vevő számára... MSZ EN ISO 9001 A rendszert a Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága tanúsította 1997 decemberében, majd az időszaki felülvizsgálatok során. A rendszer működését rendszeres belső és külső felülvizsgálatok során ellenőrizzük. A működésről a Cég Kézikönyvéből tájékozódhat.

14 MSZ EN ISO 14001 A környezet védelme az Ön jövőjét is szolgálja!
Korszerű környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk… MSZ EN ISO 14001 A rendszer kiterjed mind a Cég belső működésének biztosítására, mind a készített dokumentációk tartalmának környezetvédelmi szempontjaira. A környezetvédelem kérdését minden dokumentációban kiemelten kezeljük, és a kivitelezés során is figyelemmel kísérjük.

15 Reméljük, érveink meggyőzőek az Ön számára!
Összefoglalásul 5 érv, hogy Cégünket válassza Ön is... Hatékony tervezési rendszerünk segítségével időt takaríthat meg! A komplex tervezés megteremti az egyes részek összhangját, így sok bosszúságtól kíméli meg magát! A megfelelő minőségű tervekkel elkerülhetők a kivitelezési többletkiadások, így pénzt takaríthat meg! Ellenőrzési rendszerünk garantálja a minőséget a szerződéskötéstől a létesítmény átadásáig! Nem köti le energiáit,ha generáltervezőként ránk bízza valamennyi tervezési feladatot!

16 Infoplan Mérnökiroda Kft.
Bemutatónk ezzel véget ért. Reméljük, bemutatónk elnyerte tetszését! Ha Ön már igénybe vette munkánkat, reméljük, elégedett volt szolgáltatásainkkal. Ha még nem volt megrendelőnk, akkor reméljük,hogy Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük! VÉGE Infoplan bemutató. IP-REF-032, dátum: Készítette: Kovács L., jóváhagyta: Pázmándi T.


Letölteni ppt "Infoplan Mérnökiroda Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések