Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Infoplan Mérnökiroda Kft.. Üdvözöljük az INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél! Tekintse meg bemutatónkat! Üdvözöljük! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Infoplan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Infoplan Mérnökiroda Kft.. Üdvözöljük az INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél! Tekintse meg bemutatónkat! Üdvözöljük! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Infoplan."— Előadás másolata:

1 Infoplan Mérnökiroda Kft.

2 Üdvözöljük az INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél! Tekintse meg bemutatónkat! Üdvözöljük! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Infoplan Mérnökiroda Kft.

3 Tevékenységeink: •műszaki tervek készítése, •tenderek, ajánlati kiírások készítése, •mérnökszolgálati tevékenységek a villamos energia ipar területén. Tervezési gyakorlatunkban nagyfeszültségű, középfeszültségű, kisfeszültségű berendezések szerepelnek. Az Infoplan munkáit jól ismerik az iparágban.

4 Cégünk dinamikusan fejlődik... Az Infoplan Mérnökiroda Kft. 1992-ben alakult. A fejlődés és a többéves múlt a megbízhatóság feltétele! Megalakulásunk óta folyamatosan fejlődünk.

5 A Cég szervezeti felépítése... A szervezettség garancia a megbízhatóságra! A rendszer biztosítja a tervezési munka szervezettségét.

6 Kiterjedt alvállakozói körrel rendelkezünk... melynek révén speciális feladatokat is megoldunk. Minden projektre összehangolt feladatkiosztás készül! A létesítmények teljes tervezését komplexen kezeljük!

7 Tervező rendszerünk teljes egészében számítógépekre épül... A következő szoftvereket használjuk elsősorban: •OmegaCAD Elektro •Microsoft Windows •Microsoft Office •Saját dBASE szoftverek. A munkát megkönnyíti a kor színvonalának megfelelő elemekből felépített hálózat. A rendszer az Ön számára is biztosítja a minőséget.

8 Íme, néhány jellegzetes részlet dokumentumainkból... A tervek a magyar és nemzetközi szabványok szerint készülnek!

9 Dokumentációink felépítése három szintű. A strukturált felépítés biztosítja az áttekinthetőséget! Az előzetes elképzeléseket, alap- adatokat tartalmazó „A” szintű terv, a részletes megvalósítást módját tartalmazó „B” szintű kiviteli terv, a gyártáshoz, szereléshez szükséges részletességű „C” szintű terv, az átadás után a megvalósult állapotot rögzítő „D” szintű terv. II. Kötetek A villamos dokumentáció kötetei: I. általános terv, II. primer terv, III-IV. védelmi terv és szekunder terv, V. installációs terv, tűz- és vagyonvédelmi terv, VI. építész terv, VII. hírközlési és gyengeáramú terv, VIII. energiaellátás, IX. egyéb tervek. III. Rajzok rendszere Az egyes kötetek tartalmazzák a vonatkozó elvi kapcsolási, szerelési, elrendezési rajzokat, az anyag- és kábellistákat. I. A tervek szintjei

10 Néhány megrendelőnk, az ország minden tájáról... és nemzetközi Cégek közül...... Legyen Ön is megrendelőink között! a teljesség igénye nélkül......

11 Egyik legnagyobb megvalósult létesítményünk... az ELMÜ RT. Rózsakert alállomása, melyben az INFOPLAN generáltervezőként vett részt. Az Infoplan készítette a létesítmény teljes építészeti, villamos, irányítástechnikai, hírközlési, tűz- és vagyon- védelmi terveit az engedélyeztetéstől a megvalósulásig. Terveink színvonalas kivitelezést tesznek lehetővé!

12 Néhány további referencia, a teljesség igénye nélkül... Áramszolgáltatói új építésű transzformátor állomások: -ÉMÁSZ Rt. Nyékládháza, Hatvan -TITÁSZ Rt. Nádudvar, Nyíregyháza Kelet, Baktalórántháza -ÉDÁSZ Rt. Komárom, Esztergom -DÉDÁSZ Rt. Barcs, Pécs Kelet -DÉMÁSZ Rt. Kecskemét Szultán utca, Baja Néhány nagy volumenű rekonstrukció: -ELMŰ Rt. Pesterzsébet, ÉMÁSZ Rt. Nagybátony, -ÉDÁSZ Rt. Székesfehérvár-Észak, DÉMÁSZ Rt. Makó Állomási típustervek: -E-On Hungária (ÉDÁSZ-DÉDÁSZ-TITÁSZ) 120/20 kV kisállomás -DÉMÁSZ Rt. 120/20 kV-os transzformátor állomás... és még nagyon sok más. A referenciák garanciát jelentenek az Ön számára is.

13 Minőségirányítási rendszerünk garancia a vevő számára... A rendszert a Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága tanúsította 1997 decemberében, majd az időszaki felülvizsgálatok során. A rendszer működését rendszeres belső és külső felülvizsgálatok során ellenőrizzük. A működésről a Cég Kézikönyvéből tájékozódhat. A minőségirányítási rendszer az Ön elégedettségének záloga!

14 Korszerű környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk… A környezet védelme az Ön jövőjét is szolgálja! A rendszer kiterjed mind a Cég belső működésének biztosítására, mind a készített dokumentációk tartalmának környezetvédelmi szempontjaira. A környezetvédelem kérdését minden dokumentációban kiemelten kezeljük, és a kivitelezés során is figyelemmel kísérjük.

15 Összefoglalásul 5 érv, hogy Cégünket válassza Ön is... Reméljük, érveink meggyőzőek az Ön számára! Hatékony tervezési rendszerünk segítségével időt takaríthat meg! A megfelelő minőségű tervekkel elkerülhetők a kivitelezési többletkiadások, így pénzt takaríthat meg! Nem köti le energiáit,ha generáltervezőként ránk bízza valamennyi tervezési feladatot! A komplex tervezés megteremti az egyes részek összhangját, így sok bosszúságtól kíméli meg magát! Ellenőrzési rendszerünk garantálja a minőséget a szerződéskötéstől a létesítmény átadásáig!

16 VÉGE Reméljük, bemutatónk elnyerte tetszését! Ha Ön már igénybe vette munkánkat, reméljük, elégedett volt szolgáltatásainkkal. Ha még nem volt megrendelőnk, akkor reméljük,hogy Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük! Infoplan Mérnökiroda Kft. Bemutatónk ezzel véget ért. Infoplan bemutató. IP-REF-032, dátum: 2004.01.15. Készítette: Kovács L., jóváhagyta: Pázmándi T.


Letölteni ppt "Infoplan Mérnökiroda Kft.. Üdvözöljük az INFOPLAN Mérnökiroda KFT.-nél! Tekintse meg bemutatónkat! Üdvözöljük! Welcome! Willkommen! Bienvenue! Infoplan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések