Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat."— Előadás másolata:

1

2 MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat és le is töltheti. Az információ tartalma megegyezik a Jaj, Jaj, Jaj című könyvemben írt „A 666” címszó alatti tartalommal (272.o.). Az angol nyelvű szöveg fordítása után azonnal szétküldtem ismerőseimnek. Te pedig ha jónak látod küld tovább. Üdvözlettel: Berkes Sándor Teológus

3 Amit most látni fogsz.... az a világ legújabb híre.....

4 A mérete olyan mint egy rizs szemé…

5 Egy új felfedezés, ami a készpénz vagy a Kredit kártyák használatát kiküszöböli!

6 Használni fogod azt az előnyeiért, és hogy segítsen megelőzni a csalást és személyiség tolvajlást… A gazdagok már használják, mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére.

7 MENEKÜLJEL TŐLE !!! TALÁLD KI MIÉRT...

8 A MOTOROLA cég gyártotta a mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.” A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizs szem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető litium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséglet változásból eredően. A TRANSPONDER: egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására.

9 EMLÉKEZZ ERRE A CÉG NÉVRE, ÉS A LOGÓRA!

10 Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX –en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil.

11 A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

12 végül is, mit tehet az velem? Akkor most kérdezd meg magadtól...

13 Több mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO- chip”behelyezhető. Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJ, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan… A JOBB KÉZEN!

14 16. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; 17. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Jelenések könyve 13:16,17.

15

16 Egy billió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által. Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.

17 Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT… behelyezni a “bio-chipet” a jobbkézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszulla megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.)* A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot. Jegyezd meg: MONDEX annyit jelent: “Pénz van a kezeden.” MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz *A fordító megjegyzése … és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, … Jel 16:2

18 Komolyan veszed?

19 Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… Meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”

20 Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a www.google.com.-ra Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvasd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX SMARTCARD.” szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban. Most az információért felelős vagy. Isten áldjon meg téged!

21 A következő mákszemnyi apróság az RFID Toshiba által fejlesztett (Radio Frequency ID) chip


Letölteni ppt "MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések