Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta - Készítette: HQsoft www.hqdesign.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta - Készítette: HQsoft www.hqdesign.hu."— Előadás másolata:

1 IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta - Készítette: HQsoft www.hqdesign.hu

2 SZOLGÁLTGATÁSAINK  Arculattervezés, logo tervezés  Weboldalkészítés  Reklámgrafika, egyedi grafikák  Egyedi szoftverek fejlesztése  Egyedi grafikás üzleti prezentációk, bemutatók, brossúrák készítése (PowerPoint, Crystal Reports…)

3 Hogy cége bemutató anyagai, kimutatásai, jelentései, prezentációi… is professzionalitást tükrözzenek, mi megtervezzük és elkészítjük ezek egyedileg kidolgozott grafikáit és bemutató sablonjait, vagy akár magát a kész prezentációt is – nyomtatásban, PowerPointban, Crystal Reportsban egyaránt!

4 A most bemutatott egyedi grafikás, a cég arculatába illeszkedő prezentációsablon a J and J Center Vámügyi szolgáltató Kftnek készült. Ha az Ön és cége üzleti sikereihez is hozzájárulhatunk hasonló igényes anyagok készítésével, látogasson el honlapunkra: www.hqdesign.hu, vagy írjon az info@hqdesign.hu e-mailcímre! www.hqdesign.hu info@hqdesign.hu

5 Bővebb információért és referenciáért tekintse meg oldalunkat: www.hqdesign.huwww.hqdesign.hu


Letölteni ppt "IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta - Készítette: HQsoft www.hqdesign.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések