Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TOMA TÖRTÉNETI JÁTÉKTÁBORA A PÖRBÖLYI ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT TERÜLETÉN KAP HELYET 2010-BEN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TOMA TÖRTÉNETI JÁTÉKTÁBORA A PÖRBÖLYI ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT TERÜLETÉN KAP HELYET 2010-BEN."— Előadás másolata:

1

2 TOMA TÖRTÉNETI JÁTÉKTÁBORA A PÖRBÖLYI ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT TERÜLETÉN KAP HELYET 2010-BEN

3 IDEÁLIS PARKOS KÖRNYEZETBEN, VÍZHATLAN SÁTRAKBAN, VALAMINT EGY KISHÁZ ZÁRHATÓ RAKTÁROZÓ SZOBÁJA LESZ A BÁZIS.

4 A PROGRAMOKAT GYAKORLOTT, JELMEZES JÁTÉKMESTEREK BIZTOSÍTJÁK, A CSAPAT TÖBB MINT KÉTSZÁZ SIKERES RENDEZVÉNYE TAPASZTALATÁVAL. MOTTÓ: ÉLJ JÁTÉKOSAN VEDD KOMOLYAN A JÁTÉKOT!

5 A PROGRAMOK VIDÁM JÁTÉKOK JÁTÉKOS HADITETTEK NYÍLVESSZ Ő KÉSZÍTÉS TÚRA SZAKVEZETÉSSEL KALÓZVETÉLKED Ő ERDEI KISVASÚT TÖRTÉNETI ASZTALI JÁTÉKOK EGYEDI EMLÉKEK KÉSZÍTÉSE RENGETEG AUTENTIKUS MÓKA ÍJÁSZATOK, MAJD VERSENY

6

7 AZ ÉTKEZÉSEK AZ ERDEI ISKOLA ÉTTERMÉBEN.

8 AZ ÓKORBÓL, KÖZÉPKORBÓL ÉS A KÖZELMÚLT NÉPRAJZAIBÓL SZÁRMAZÓ AUTENTIKUS PRÓBÁK, MÓKÁK, JÁTÉKOK, VETÉLKEDÉSEK, MEGMÉRETTETÉSEK, A RENGETEGBEN ÉS A LIGETEKBEN ZAJLANAK.

9 A PROGRAMPONTOK KÖZÖTT SZEREPELNEK, A TÁBOR TÖRTÉNETI MÓKÁIHOZ HARMONIKUSAN KAPCSOLÓDÓ „KÉZMÜGYESSÉGEK”. OLYAN EMLÉKEKET KÉSZÍTÜNK, AMELYEKET NEMCSAK ELHOZHATUNK, HANEM MEGAJÁNDÉKOZZUK A TÁRSAINKAT IS.

10

11 HA MEGBECSÜLÖD AZ IGÉNYES PROGRAMOKAT, HA NEM ISMERSZ SOK TUCAT RÉGI PRÓBÁT, HA KÜLÖNLEGESSÉGEKRE VÁGYSZ, HA SZERETED A KIHÍVÁSOKAT, HA ELENGEDNEK, HA RÁÉRSZ, ************************** ITT A HELYED A TÖBBIEKKEL!

12 WWW.TOMAESCSAPATA.HU TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HONLAPON JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK! KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! TOMA


Letölteni ppt "TOMA TÖRTÉNETI JÁTÉKTÁBORA A PÖRBÖLYI ÖKOTURISZTIKAI KÖZPONT TERÜLETÉN KAP HELYET 2010-BEN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések