Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Éld át OTTHONRÓL a több mint páciens tapasztalatát online.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Éld át OTTHONRÓL a több mint páciens tapasztalatát online."— Előadás másolata:

1 Éld át OTTHONRÓL a több mint 17.000 páciens tapasztalatát online.
I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak? Éld át OTTHONRÓL a több mint páciens tapasztalatát online. HergheliaOnline.Org a "CSMPR" Mezőménes-i Életmódközpont ill. az "ARoND" Táplálkozástudomány és Dietetika Románia-i Egyesülete ONLINE MédiaTára. Az oldalon megosztjuk a létező összes jelen és múltbeli médianyagunkat: orvosi és főzőtanfolyamok, konferenciák, szemináriumok, rendezvények, ünnepségek, stb...), valamint ÉLŐközvetítések.

2 Főbb szemináriumsorozataink címei:
VIDEO tartalom: Főbb szemináriumsorozataink címei: Életmód Terápia a civilizációs betegéségek kezelésében (cukorbetegség, érelmeszesedés, metabolikus szindróma, melatonin, magas vérnyomás, elhízottság) ...a legújabb tudományos kutatások igazolják hatékonyságát - Dr. Sorin Moroșan (9 óra) AntiStressz szeminárium (a stressz, eustressz, reuma, immunrendszer, rák, alternatív gyógyászat) - Dr. Valeriu Gheorghiță (7 óra) Egészségügyi- és gyógytórna - Sorin Capră (1 óra) Korektív gimnasztika - előadja fizikoterápiás terapeuta: Ionela Oprea (1 óra) Svédmasszázs tanfolyam - Herghelia Életmódközpontban gyakorolva - Sorin Capră (1 óra) \

3 Főbb szemináriumsorozataink címei:
VIDEO tartalom: Főbb szemináriumsorozataink címei: Titkok a víz és a hidroterápia előnyeiről- Sorin Capră (1 óra) „VEGETÁRIÁNUS” főzőtanfolyam - Jeni nénivel (8 óra) „VEGETÁRIÁNUS” főzőtanfolyam - étrend konferencia - Valentina Dan, MPH & Erzsébet Tajti (6 óra) „VEGETÁRIÁNUS” főzőtanfolyam - Erzsi nénivel (5 óra) Az Egészség Meghatározói a Kivételes Élettartamnak és a Jobb Életnek (metabolikus szindróma, kronobiológia, elhízás, szív betegség) - Dr. Zeno L. Charles-Marcel, MD (12 óra) LEGFRISEBB FELDERÍTÉSEK (EN) Az egészséges életmód relytéjei - Dr. Horst Müller (8 óra) \

4 Főbb szemináriumsorozataink címei:
VIDEO tartalom: Főbb szemináriumsorozataink címei: A múlt, jelen és jövő gyógyítása - Dr. Lucio Altin (mester a házasság és családi problémák kezelésében) (10 óra) Reggeli jó hírek - Dr. Gheorghită Valeriu (5 óra) Egy teljes élet - Jim és Sally Hohnberger (10 óra) Idő, stressz, dűh hatékony kezelése - büntetés nélküli fegyelmezés - Blondel E. Senior, Ph.D. (12 óra) Ifjúsági konvenció „Meddig?” - Dr. Zeno L. Charles-Marcel MD, Dr. Horst Müller, Dr. Ionel Bratu, Jay Rosario, Eugene Prewitt, Sandra Silva, +12 előadó (28 óra) \

5 Főbb szemináriumsorozataink címei:
VIDEO tartalom: Főbb szemináriumsorozataink címei: ARoND konferencia- Táplálkozástudomány és Dietetika Románia-i Egyesülete - Anne de Looy, Ethan Bergman, Marsha Sharp, Karen Lechowich, Jessie Pavlinac, Pauline Douglas, Bert Connell, Thérèse Libert, JeJeNoval, Cathy McDonald (30 óra) Vegetáriánus Táplákozás Szimpózium - Dr. Ella Haddad, Dr. Gary Fraser, Dr. Winston Craig, Dr. Patricia Johnston, Dr. Nicolae Dan, Dr. Szentágotai T. Lóránt, Prof. Dr. Radu Negoescu, Dr. Valentin Nădășan (15 óra) és sok más. \

6 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
NAGYON FONTOS: Az Online Médiatár marketing terve lehetőséget nyújt versenyképes pénzkeresetre. A pénzkereseti lehetőségre az alábbi modelt azért fejlesztettük ki, hogy ha értékesnek találod a médiatárban fellelhető, folyamatosan bővülő médiaanyagokat és szeretnéd másokkal is megosztani, mi ezt értékeljük és fizetünk érte.

7 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
A Médiatár, vendégeink kérésére született meg, akik kifejezték igényüket, hogy online elérhetőek legyenek a fent említett anyagok! ÍME, fent vannak! Nem kell többé fizetni a DVD sorozatokért, itt vannak Online és az életre szóló tagság által, folyamatosan elérhetőek lesznek új anyagaink, ill. ÉLŐ közvetítéseink.

8 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
Ami még erőteljesebbé teszi Médiatárunkat, 2014 nyarán befejezésre kerül az új HighTech 600 férőhelyes multikonferenciatermünk, ahol FullHD streaming és FullHD archívummal bővítjük a Médiatárat. Az alábbi légifelvételről megtekintheted a CSMPR Életmódközpontot, valamint Új Konferenciatermünket!

9 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
Intézményünk ONG szervezet (Non-governmental organization), azt jelenti, hogy nem profit orientált. A HergheliaOnline.org marketing terve is Rólad szól. A tagságdíj 100LEI, ennek körülbelől 10-15%-a marad az üzemeltetésre, (videó anyagok felvételére, feldolgozására, fordítására, a médiatár adminisztrálására), és kb %-a visszafolyik a promoválásra Neked/Nektek.

10 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
Ezzel a 85-90%-al akarjuk támogatni a a Te munkádat, a PROMOVÁLÁST! A fellelhető anyagokat folyamatosan fordítjuk a világon leggyakrabban beszélt nyelvekre, így globális méretre kiterjedhetsz a promoválással.

11 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
Online marketingre készen áll HergheliaOnline.org. Ha még nem hallottál Hergheliáról és nem tudod, hogy mi történik, tekints bele az ajánlásokba a főoldalon, ha nem volna elég, az oldal alján lévő linken több mint 100 vendégünk kifejezi ajánlását.

12 I. Miért legyek tagja a HergheliaOnline.Org-nak?
A promováláshoz minden eszköz adott: 2x2 mátrix, affiliate link, bannerek.


Letölteni ppt "Éld át OTTHONRÓL a több mint páciens tapasztalatát online."

Hasonló előadás


Google Hirdetések