Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Örökbefogadás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Örökbefogadás."— Előadás másolata:

1 Örökbefogadás

2 Örökbeadó anyát keresünk
Örökbeadó anyát keresünk! Tudom lesznek akik megköveznek és lesznek rossz indulatú megjegyzések is de akihez szól ez az üzenet az tudni fogja mit tegyen. Köszönöm!

3 "Emmának hívnak. A néni, aki megszült, sajnos nem tudott gondoskodni rólam, ezért azt szerette volna, ha mások nevelnek fel. Anya és apa viszont nagyon vágytak egy kisbabára és alig várták, hogy örökbe fogadhassanak. Így találtam haza, és így lett nekem is szerető családom."

4 MIELŐTT ELÍTÉLSZ, Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!

5 Történetűnk A mi kapcsolatunk onnan kezdődőt ahonnan egy kapcsolat a legritkább esetben kezdődik! Feleségem egy rossz házasságban élt én már akkor beadtam a válópert. Már kezdem élvezni az egyedüllétet, és hogy azt csinálok, ami nekem tetszik ezért el kezdtem legény módjára ismerkedni. De sajnos nem találtam a női ideálom, ami szőke vékony nő volt. Unalmas időmben sokat chateztem és bizony lett sok női ismerősöm. Volt a baráti kőrben egy lány, aki tőlem 150 km-re lakott és ráadásul férjnél volt. Sokat beszélgettünk, de mivel az ő ideálja nem szakálas férfi volt nekem meg a molett vörös hajú nők soha nem jöttek be így minden körülményt figyelembe véve csak egy internetes barátság jöhetett szóba! Történt egyszer, egy. novemberi napon, hogy mint autóbuszvezető pont oda volt fuvarom ahol ez a hölgy lakot. Találkoztunk, és amikor megláttam a női ideálomról alkotott véleményem egy pillanat alatt megváltozott. 

6 Én akkor 30 évesen tudtam, meg hogy milyen is a szerelem első látásra
Én akkor 30 évesen tudtam, meg hogy milyen is a szerelem első látásra! Én akkor már tudtam, hogy ő az igazi számomra. Ezt még két hónapig sikerült titkolnom, de utána megkértem a kezét. Majd történt, ami történt és utána összeházasodunk. Feleségem hozzám költözőt Budapestre egy házba szüleimmel, de külön lakásba. És ahogyan a nagykönyvben meg van írva nem fogadták el ami mindenféle családi drámához vezetett. Szép lassan a házasságunk krízis helyzetbe került és már már úgy nézett ki hogy menthetetlen. Az utolsó megoldás a költőzés volt, amiből kiderült, hogy a mi kapcsolatunk a valóságban annyira erős és mély, hogy elpusztíthatatlan. Már tíz éve vagyunk házasok, de bátran kijelenthetem, hogy a sok megpróbáltatás ellenére mindkettőnkben ott van még az a bizonyos rózsaszín kőd. Úgy gondoltuk hogy a boldogságunkat már semmi nem gátolhatja meg hiszen ketten együtt kemény csapat vagyunk. Hét évig próbálkoztunk sikertelenül a babával mire orvoshoz fordultunk. Kiderült, hogy feleségem diabéteszes és van egy miómája, amit meg kellet műteni. A műtét jól sikerült, de kiderült, hogy a petevezetékek el vannak záródva és a megnyitására nincsen mód. Túl vagyunk két sikertelen lombikon és a további esélyeink nagyon rosszak. És sajnos nem csak a lombikban, hanem a csecsemő örökbefogadással kapcsolatban is.

7 Nyílt örökbefogadással szeretnénk, egy babát, de sajnos az őt alapítványból, akik evvel foglalkoznak kettőnél 40 év a felső korhatár. A többi alapítványnál ugyan 45 év a felső korhatár, de a hosszú ügymenet és a hosszú várólista miatt félünk, hogy mire babához jutnánk, a korunk miatt alkalmatlannak nyilvánítanának. Ezért szeretnénk magán úton megtalálni azt a kismamát, aki minket választana gyermeke szüleinek. Ha tudomásotok van olyan kismamáról, aki örökbeadáson gondolkodik, kérlek, értesítsetek bennünket. Kisbabánkat mindketten nagyon várjuk. Reméljük, hogy kapunk egy esélyt arra, hogy megismerkedhessünk és gondoskodó, szerető szülei lehessünk. Ha örökbeadáson gondolkodsz, akkor kérlek, keress meg minket akár a vagy az címen.

8 Vers Győztél, megnyerted a legnagyobb harcot, Kifejlődött tested, csodaszép lett arcod. Kilenc hónap várakozás, mindennek van ára, Mutasd meg magad, gyere a világra. Elindulsz egy alagúton, vakító fény hívogat, Magad körül nem látsz mást, csak hatalmas arcokat. Mosolyognak, Téged vártak hosszú idő óta, Sírásod számukra isteni nóta. Hideg van, megszoktad a burkolt világot, nem ismerted máig az igazi valóságot. Megszakad hirtelen az összetartó kötél, nem visz vissza senki, ide születtél. Újra vizet érzel, megdörzsöl egy néni, Furcsán érzed magad, elkezdesz félni. Lefektetnek valakire, ez most már tabu. Mi történik velem? Tudom már, ez Anyu

9

10 Köszönjük, hogy szántál ránk néhány percet!
Feri És Timi


Letölteni ppt "Örökbefogadás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések