Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK"— Előadás másolata:

1 ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK
A BÉLYEG MÁR LÉTEZIK ... ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK

2 Amiről most hallasz, az IGAZ
Amiről most hallasz, az IGAZ Már a Bibliában is ott állt, hogy be fog következni.

3 A „bélyeg” mérete olyan,
mint egy rizs szemé … uy890p7

4 ami a készpénz és a kredit kártyák használatát kiküszöböli
Egy technológia ... ami a készpénz és a kredit kártyák használatát kiküszöböli

5 A jobb módúak már használják mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére ...
... és te is szeretnéd majd használni az előnyeiért, hogy segítsen megelőzni a csalást és a személyiség tolvajlást, de nagyobb hátránnyal fog járni mint gondolnád!

6 MENEKÜLJ MAJD TŐLE, HA SZABAD AKARSZ MARADNI.

7 A MOTOROLA cég gyártott egy mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára,
és számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.” Más néven TRANSPONDER ami egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan méretű, mint egy rizs szem. Az egész egy Transponder-t és egy feltölthető litium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásából eredően.

8 A CÉG NEVE ÉS LOGÓJA is jelentéstartalommal bír ...
de erről később ...

9 A MONDEX–en osztozók száma az egész világon több mint 250 részvénytársaságot és 20 országot foglal magába és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Nagy-Britannia, Kanada, U.S.A., Ausztrália, Új-Zéland, Izráel, Hong Kong, Kína, Indonézia, Makaó, Malájzia, Fülöp-Szigetek, Szingapúr, Tájföld, India, Tajván, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador és Brazília.

10 A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

11 Most felvetődhet benned a kérdés
miért ez a nagy cécó, hiszen egy újabb nagyszerű technológiáról van szó?

12 Több mint $1.5 millió dollárt költöttek a fejlesztők arra, hogy felfedezzék a „Bio-chip” legjobb helyét ahová beültethető lenne az emberi testbe. Találtak is két megfelelő helyet – ami már régóta ismert a Bibliában – a homlokon a haj alatt és a kézfejen, mégpedig a bibliában pontosan megadott helyen, a jobb kézfejen.

13 Régóta ismert a bibliából a következő:
„És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.” Jelenések könyve 13:16,17. A BÉLYEG egy CHIP ami már létezik

14 Egy billió “bio-chip”-et gyárt a MONDEX egy évben.
Még egy kis adalék: Egy billió “bio-chip”-et gyárt a MONDEX egy évben. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, az számtalan komoly problémát okozna: - a chip levágható lenne és hibás információra lenne kicserélhető - az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya 1-2 év után „elhalna” és megszűnne működni. Tehát, a készpénz teljesen bizonytalanná fog válni az üzletekben és ezért ...

15 MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz
... csak egy megoldás lesz a problémára: követni a MOTOROLÁT … azaz behelyeztetni a “bio-chipet” a jobbkézre vagy a homlokra ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerülne, a piciny kapszula megsérülne és az emberi test érintkezne a lítium vegyülettel (mikrobaktériumokkal) ami fekélyt okozna azon a helyen ahová beültetésre került* *A biblia erről így ír: „... és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken akiken a fenevad bélyege volt … Jel 16:2 A GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították és riasztja a területi illetékes hatóságot. És egy érdekesség ami ismét a bibliára irányítja az ember figyelmét: a MONDEX annyit jelent: „Pénz van a kezeden.” MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz

16 A technológia kényelmes lesz, de az örök életedbe kerül!

17 Figyeld a világban folyó eseményeket és megkapod a választ!
Hozzájutottál most egy információhoz, amit ha kétségbe vonsz, érthető, de járj utána, hogy mindez igaz-e! Figyeld a világban folyó eseményeket és megkapod a választ! Infó a googl-ban ( ahol keresheted a következő szót: “VERICHIP” és tanulmányozhatod a néhány megjelenő link alatti írásokat, vagy rákereshetsz a “MONDEX” címszóra.

18 HA MÉG MINDIG ITT VAGY, NE VEDD MAGADRA EZT A BÉLYEGET!


Letölteni ppt "ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK"

Hasonló előadás


Google Hirdetések