Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mi kollégiumunk: Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Berzsenyi Dániel Középiskolai Kollégiuma Címünk: 9700. Szombathely, Ady tér 2. Honlapunk:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mi kollégiumunk: Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Berzsenyi Dániel Középiskolai Kollégiuma Címünk: 9700. Szombathely, Ady tér 2. Honlapunk:"— Előadás másolata:

1 A mi kollégiumunk: Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Berzsenyi Dániel Középiskolai Kollégiuma Címünk: 9700. Szombathely, Ady tér 2. Honlapunk: www.berzsenyikollegium.hu www.berzsenyikollegium.hu Telefonszámunk: 06-94-312-198

2 2www.berzsenyikollegium.hu Kedves Leendő Kollégista! •Minden tanuló szabadon választhat magának kollégiumot, ennek megfelelően Szombathely minden középfokú intézményéből fogadunk tanulókat! •A kollégiumi elhelyezés ingyenes!!! A tanulók részére napi 3x meleg étkezést tudunk biztosítani térítés ellenében. •A kollégium legfontosabb feladata a tanulás, a szabadidő és a szórakozás feltételeinek minél teljesebb biztosítása, az otthonszerű lakhatást megközelítő feltételek mellett. •Kollégiumunk munkarendje alkalmazkodik az iskolák rendjéhez, ezért a kollégium hétvégén is nyitva tart.

3 3www.berzsenyikollegium.hu Legyél Te is kollégista! Miért? hogy ne kelljen hajnalban felkelned, hogy ne vesszen kárba a drága időd a közlekedési eszközökön, hogy ideális körülmények között tudjál tanulni, hogy értelmesen töltsd el a szabadidődet, hogy ne maradj le az iskolai rendezvényekről, szükség esetén hétvégén is a kollégiumban maradhatsz, mert egyébként is jó kollégistának lenni !

4 4www.berzsenyikollegium.hu Hol található a kollégiumunk? Szombathely belvárosában, 100 méterre a távolsági autóbusz végállomástól, 50 méterre a helyi járatos autóbusz megállótól, 500 méterre a Fő tértől, 1500 m-re a vasútállomástól.

5 5www.berzsenyikollegium.hu Ki lehet a Berzsenyi Kollégium lakója? Aki, bármelyik szombathelyi középiskola tanulója! Kollégiumunk az alábbi iskolákból fogad tanulókat: Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Teleki Blanka Szakképző Iskola Hefele Menyhért Szakképző Iskola Savaria Szakközépiskola Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium Nagy Lajos Gimnázium Kanizsai Dorottya Gimnázium Horváth Boldizsár Közgazdasági Szakközépiskola Élelmiszeripari és Földmérési Szakközépiskola Herman Ottó Kertészeti Szakközépiskola Vasi Bau Szakképző Iskola

6 6www.berzsenyikollegium.hu Képek a kollégiumunkról:

7 7www.berzsenyikollegium.hu Ki itt belépsz,…

8 8www.berzsenyikollegium.hu Amíg a kollégisták iskolában vannak, nézzétek meg a legfontosabb helyiségeket: 2-4 személyes központi fűtéses, takarítónők által takarított szobák minden kollégistának saját szekrénye van a szobában

9 9www.berzsenyikollegium.hu Az orvosi rendelőben

10 10www.berzsenyikollegium.hu A tisztálkodás helyszíne

11 11www.berzsenyikollegium.hu A kollégisták „kedvenc” időtöltése: a tanulószobai foglalkozás! Vannak akiknek kötelező,

12 12www.berzsenyikollegium.hu vannak akik a szobában tanulhatnak,

13 13www.berzsenyikollegium.hu és vannak a legjobbak, akik már mindent tudnak…

14 14www.berzsenyikollegium.hu Végre: megyünk vacsorázni!

15 15www.berzsenyikollegium.hu Vacsora után, szabadidőben: asztaliteniszezünk,

16 16www.berzsenyikollegium.hu erősíthetünk a konditeremben,

17 17www.berzsenyikollegium.hu zenét hallgatunk a stúdióban,

18 18www.berzsenyikollegium.hu ha még éhesek vagyunk sütünk, főzünk megújult kis konyháinkban

19 19www.berzsenyikollegium.hu Szakkörökre, diákkörökre járunk: informatika diákkör

20 20www.berzsenyikollegium.hu grafikus diákkör

21 21www.berzsenyikollegium.hu A társalgóban kiállítjuk a legjobb munkáinkat.

22 22www.berzsenyikollegium.hu gyakorolunk a kedvenc hangszereinken

23 23www.berzsenyikollegium.hu Akinek szükséges, vagy többet szeretne: felzárkóztató és tehetséggondozó foglalkozások várják minden nap az alábbi tantárgyakból: MatematikaFizikaSzámítástechnika Magyar nyelv és irodalom Történelem Rajz és vizuális kultúra Ének-zeneTestnevelés Idegenforgalmi ismeretek

24 24www.berzsenyikollegium.hu Ahol tanulhatsz és olvashatsz is: a kollégium könyvtára.

25 25www.berzsenyikollegium.hu Sportrendezvények, házibajnokságok Minden ősszel a kollégiumunk pályáján zajlik a fiúk házi focibajnoksága.

26 26www.berzsenyikollegium.hu Kollégiumi sakkbajnokságot szervezünk.

27 27www.berzsenyikollegium.hu Részt veszünk a megyei atlétikai bajnokságon.

28 28www.berzsenyikollegium.hu Évek óta kollégiumunk rendezi a „Berzsenyi Kollégiumi Kupa” elnevezésű megyei kispályás focibajnokságot.

29 29www.berzsenyikollegium.hu 2010-ben lány teremfoci csapatunk a 3. helyen végzett a megyei szintű versenyen.

30 30www.berzsenyikollegium.hu Évek óta jól szerepelünk a „Legügyesebb Kollégista” elnevezésű megyei és országos szintű sportrendezvényen. Horváth László országos 4. helyezést ért el.

31 31www.berzsenyikollegium.hu Hagyományaink, rendezvényeink A régi kollégistáink minden évben novemberben találkoznak újra.

32 32www.berzsenyikollegium.hu Ha jön a Mikulás, akkor jön az elsőévesek bemutatkozása.

33 33www.berzsenyikollegium.hu Mielőtt téli szünidőre hazamennénk már nagyon várjuk a Karácsonyt!

34 34www.berzsenyikollegium.hu Minden év februárjában kerül megrendezésre kollégiumunk legnagyobb rendezvénye a BERZSENYI NAP, ahol Kiváló kollégistákat avatunk

35 35www.berzsenyikollegium.hu Berzsenyi Nap Jutalmazzuk a házibajnokságok 1-3 helyezett tanulócsoportjait

36 36www.berzsenyikollegium.hu Berzsenyi Nap Színvonalas műsort adunk a meghívott iskola igazgatók, osztályfőnökök, szülők számára

37 37www.berzsenyikollegium.hu Március 8-án a kollégista fiúk köszöntik a lányokat

38 38www.berzsenyikollegium.hu A Kollégiumi Diákönkormányzat szervezésében Diáknapot tartunk áprilisban.

39 39www.berzsenyikollegium.hu Májusban külföldi kiránduláson vehetünk részt.

40 40www.berzsenyikollegium.hu Közeledik a tanév vége, végzős kollégistáink ballagnak.

41 41www.berzsenyikollegium.hu Kollégiumunk tanárai Vöcsei Imre Kollégiumvezető Bende Imre Munkaközösség vezető

42 42www.berzsenyikollegium.hu Kollégiumunk tanárai Csajkás Sándor Fisli Beáta

43 43www.berzsenyikollegium.hu Kollégiumunk tanárai Grasl Ottó Takóné Papp Györgyi

44 44www.berzsenyikollegium.hu Kollégiumunk tanárai Karcsics László Takács Éva

45 Kedves Leendő Kollégista! Bízunk benne, hogy a látottak meggyőztek arról, hogy miért is érdemes a BERZSENYI KOLLÉGIUMOT választanod! Köszönjük a megtisztelő figyelmedet!


Letölteni ppt "A mi kollégiumunk: Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Berzsenyi Dániel Középiskolai Kollégiuma Címünk: 9700. Szombathely, Ady tér 2. Honlapunk:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések